Τελευταία ενημέρωση 23:41, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με τη ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη της πρεμιέρας στη Τρίπολη αλλά και απόλυτα προσγειωμένη η ομάδα του Ατρόμητου Κ15 δίνει αύριο το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Πλατανιά για τα πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Ηφαίστου και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

Ο προπονητής Μουράτ Σεροπιάν (συνεργάτης του ο Βασίλης Γκούμας) κάλεσε όλους τους παίκτες να βρίσκονται δύο ώρες πριν από το παιχνίδι στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο Ηφαίστου προκειμένου οι νεαροί ποδοσφαιριστές να εξοικειωθούν στον αγωνιστικό χώρο τον οποίο πάτησαν για πρώτη φορά. Οι υπεύθυνοι του Ατρόμητου ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του Ηφαίστου για τη διευκόλυνση και την προθυμία τους έστω και αν χρειάστηκε να «πάει πιο πίσω» η προπόνηση της Ανδρικής Ομάδας τους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 1 3
- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 3
3 A.E.K. 1 1
- ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1 1
5 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 1 0
6 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 0
Ετικέτες

Χθες έγραψα και μοιράστηκα μαζί μας, με τις όποιες απόψεις και σχόλια, την απορία που είχα μέσα μου τόσα χρόνια αναφορικά με την κοινή ονομασία που θα έπρεπε να είχαν κατά τη γνώμη μου ο Ατρόμητος και ο ΓΣΠ, στα πρότυπα άλλων συλλόγων που είναι και η πεπατημένη. Κι επειδή ο Ατρόμητος έχει πενήντα χρόνια ζωής περισσότερα από τον ΓΣΠ είπα το αυτονόητο: Η μια ομάδα να λεγόταν Ατρόμητος από την στιγμή που η δεξαμενή φιλάθλων είναι η ίδια.

Ρώτησα λοιπόν τους κατάλληλους ανθρώπους εκείνης της εποχής, το 1971 δηλαδή, για να μάθω αν υπήρχε σκέψη για το κοινό όνομα των  δύο συλλόγων. Και πράγματι υπήρχε. Αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Όχι γιατί δεν ήθελε ο Ατρόμητος αλλά γιατί δεν ήθελε ο ΓΣΠ!. Και η εξήγηση μου φάνηκε αρκετά πειστική.

Το 1971 λοιπόν που ιδρύθηκε ο ΓΣΠ, στον Ατρόμητο ήταν πρόεδρος ο αείμνηστος  Αντώνης Γαλλαίος. Από τους πλέον ιστορικούς προέδρους της ομάδας. Εκείνη τη χρονιά λοιπόν ο Ατρόμητος είχε δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα που είχε στόχο την άνοδο στην Α’ Εθνική πράγμα που κατάφερε και το 1972 την βρήκε στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Ατρόμητου.

Ο Γαλλαίος πρότεινε στην παρέα που ίδρυσε τον ΓΣΠ να δοθεί το όνομα «Ατρόμητος» στην ομάδα μπάσκετ. Ωστόσο δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος. Οι άνθρωποι του ΓΣΠ είχαν τους λόγους να πιστεύουν ότι το τμήμα τους θα παραμελούνταν προς όφελος του ποδοσφαίρου και γρήγορα θα διαλύονταν. Πίστευαν ότι τα κονδύλια και τα έσοδα θα πήγαιναν στο ποδόσφαιρο που θα έκανε πρωταθλητισμό και το μπάσκετ θα έπαιρνε ή ψίχουλα ή τίποτα. Και έκαναν πίσω αποφασίζοντας να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις.

Αυτόνομα μακριά από το ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν λοιπόν ο λόγος που οι δύο ομάδες δεν ενώθηκαν εις σάρκα μια πριν από 45 χρόνια.

Ετικέτες

 Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι η πώληση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με τη Βέροια θα πραγματοποιηθεί σήμερα (Παρασκευή) από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 και αύριο (Σάββατο) από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Για την πώληση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας μας να δίνουν τα ακριβή στοιχεία επειδή σε περίπτωση λάθους θα είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου λόγω συστήματος.

Το παιδικό εισιτήριο εκδίδεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2002 και άνω.

Όσοι φίλαθλοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω του print@home παρακαλούνται να διπλώσουν τα εισιτήρια τους στις διακεκομμένες γραμμές που υπάρχουν πάνω στο PRINT@HOME για να είναι η είσοδος τους στο γήπεδο πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

Ετικέτες

Σημαντική και συνάμα ιστορική είναι η αυριανή για την οικογένεια του Ατρόμητου με την υπογραφή συνεργασίας με σωματείο εθελοντών αιμοδοτών σε μια λαμπρή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Η πρόσκληση αναφέρει τα εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΣ Ατρόμητος και ο πρόεδρος Αντώνης Πατατανές και το διοικητικό συμβούλιο του Σώματος Εθελοντών Αιμοδοτών  «Αττικής – Δρακοπούλειον»  και ο πρόεδρος του Νικόλας Χωρτατέλλης σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας» μεταξύ των δύο συλλόγων με την ευκαιρία πραγματοποίησης του 5ου ετήσιου ενημερωτικού συμποσίου του ΣΕΑΑΔ  με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση – Αθλητισμός Εθελοντική Αιμοδοσία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων επί  της οδού Ακαδημίας 50- είσοδος από την οδό Σόλωνος το Σάββατο  15 Οκτωβρίου και ώρα 6.μ.μ.

Ετικέτες

Μετά την ιστορική μέρα ήρθε και η ιστορική νίκη. Το Ανδρικό Τμήμα του Φίλιππου πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Β' κατηγορία καθώς επιβλήθηκε του Τυφώνα με σκορ 69-58

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Τούσης

Δεκάλεπτα: 25-10, 36-24, 46-40, 69-58.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Σταθάκης, Σκλάβος): Λαμπίρης, Λιαπούρης 10, Ντάνας 25 (2), Παρασκευόπουλος, Κατσαρός, Μουζάκης 12 (2), Γκούμας, Κανελλόπουλος 8 (2), Βρεττός 6, Συρίγος 2, Παπαδόπουλος 4.

Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών 1ος Ομιλος
2η αγωνιστική/Αποτελέσματα

Νικηφόρος-Γαλάτσι 69-51
Θρακομακεδόνες-ΜΕΝ Ιλίου 66-68
Καρέας-Ολυμπιάδα Παπ. 85-76
ΟΦΗΗ-Αμπελόκηποι 77-44
Φίλιππος-Τυφών 69-58
Πρωτέας-Γκύζη 79-65
Κυψελιακός-Κηφισιά 57-8

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας