Τελευταία ενημέρωση 07:47, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την 10η νίκη της πέτυχε η ομάδα Εφήβων του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, που επικράτησε  εύκολα με 78-29 της ομάδας των Μελισσίων στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ.

Ετικέτες

Μια πολύ σημαντική νίκη, που την διατηρεί στην τετράδα, πέτυχε η ομάδα

Ετικέτες

Την δεύτερη επίσκεψη στη Λαμία σε διάστημα 14 μηνών θα κάνει σήμερα ο Ατρόμητος καθώς στις 17.15 θα αντιμετωπίσει την εξαιρετική τοπική ομάδα που πρωταγωνιστεί στη Φούντμπολ Λιγκ στον Α’ αγώνα της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς κρύβει πολλές παγίδες για τους παίκτες του Γιώργου Κορακάκη που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους, αντίθετα πρέπει να προσέξουν πάρα πολλά για να βάλουν από σήμερα τις βάσεις για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Οι παίκτες της Λαμίας έχουν το μεγάλο κίνητρο της διάκρισης απέναντι σε ένα καλύτερο αντίπαλο ενώ...αντίπαλος θα είναι και ο αγωνιστικός χώρος που δεν είναι σε καλή κατάσταση .

Το ματς θα μεταδοθεί από την Cosmote σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα και ρεπορτάζ από το γήπεδο του Γιώργου Σόμπολου.

Θυμίζουμε ότι τη 1η Δεκεμβρίου 2015 με προπονητή τον Δέλλα ο Ατρόμητος επισκέφθηκε για πρώτη φορά στη Λαμία επικρατώντας 2-0 με δύο γκολ του Ναπολεόνι στο 58’ και στο 66’με πέναλτι.

Λαμία: Πανέτσος, Τσολέπας, Καλαϊτζίδης, Τόσκας (74' Μπουλούλης), Ενγκουέμ, Κοντέων, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο, Κοτσώνης, Αλεξίου, Παπαευθυμίου (64' Αντωνίου).

Ατρόμητος: Μπάρκας, Μπίτολο, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ουσέρο, Μπάλλας, Μπρίτο, Μπαστακός (87' Ούμπιδες), Στόιτσεφ (80' Λημνιός), Ναπολεόνι (70' Πίτου Γκαρσία).

Ετικέτες

Το ερχόμενο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι θα διεξαχθεί τελικά κατόπιν απόφασης της Αστυνομίας το μεγάλο ντέρμπι του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής μεταξύ του Άγιου Ιερόθεου και του πρωτοπόρου Ιωνικού. Η απόφαση της Αστυνομίας είχε κριτήριο την σημαντικότητα του αγώνα σε συνδυασμό με τον αριθμό της δύναμης των ανδρών  που πρέπει να διαθέσει. Σε κάθε περίπτωση είναι η εξέλιξη αυτή είναι καλύτερη καθώς την Κυριακή παίζει ο Ατρόμητος με το ΠΑΣ Γιάννινα κι ένα μεγάλο αριθμό περιστεριωτών φιλάθλων θα απορροφούσε αυτό το ματς.

Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία έπειτα από το χθεσινό ρεπό. Την Δευτέρα έγινε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Χωράφας με αντίπαλο την ομάδα Κ20 του Πανιώνιου στο οποίο το σκορ έληξε με 4-1 . Δυο φορές βρήκε δίχτυα ο Νίκος Κετστετζόγλου, ενώ σκόρερ αναδείχθηκαν επίσης οι Αλεξανδρος Σούφλας και Μάριος Κωστούλας. Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.  Δεν αγωνίστηκε  ο Άγγελος Πανούσης λόγω τραυματισμού. 

Ετικέτες

 Με τον Νίκο Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος αύριο στην Λαμία με την τοπική ομάδα στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς ο Γκορμπούνοφ έμεινε στην Αθήνα. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί άλλωστε σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια του κυπέλλου.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ν. Παπαδόπουλο, Θεοδωράκη, Φυτανίδη, Μπαστακό, Κοντοέ, Κατράνη, Λαζαρίδη, Ούμπιντες, Μπρίτο, Κυριακίδη, Πλατέλλα, Βασιλείου, Λημνιό, Κιβρακίδη, Ζησόπουλο, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Μπάγκα, Ντάουντα, Νάτσο.

Οι παίκτες που έμειναν στην Αθήνα θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας