Τελευταία ενημέρωση 20:04, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τέσσερις στροφές  πριν το τέλος του πρωταθλήματος απέμειναν και η ομάδα Γυναικών του Peristeri Volley δοκιμάζεται σήμερα εκτός έδρας εναντίον του ανεβασμένου Μελά Αγ Ελευθερίου.
Τα κορίτσια  παρά τα χτυπήματα της ατυχίας είναι όρθια και κυνηγούν ενα μικρο θαυμα με συνεχομενες νικες για να προλαβουν την εισοδο στα μπαραζ ανοδου. Το ματς θα ξεκινήσεις στις 21.45 και θα διεξαχθεί στο κλειστό του 6ου ενιαίου λυκειου Αιγαλεω στο ντερμπι της χρονιας.

Ετικέτες

Απαλλαγμένες από το βαθμολογικό άγχος καθώς όλες έχουν υλοποιήσει τους στόχους της χρονιάς, οι τρεις ομάδες του Περιστερίου που αγωνίζονται στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΑ προετοιμάζονται για τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής.

Ετικέτες

Για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Κύμη το ερχόμενο Σάββατο στις 5 το απόγευμα προετοιμάζεται ο ΓΣΠ, με τη διαφορά ότι πλέον δεν τον φοβίζει κανένας αντίπαλος όπως στο πρόσφατο παρελθόν. Η ομάδα στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος της Α2 και μέσα από την σκληρή δουλειά έχε χτίσει «χαρακτ

Ετικέτες

Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου, ο Δήμος Περιστερίου και το 4ο Δημοτικό σχολείο Περιστερίου διοργανώνουν: To 10ο Σχολικό Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι Περιστερίου 2016.

Οργανωτική Επιτροπή:

Τσιώτα Μαίρη              Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Δήμου Περιστερίου

Βαγγέλης Κοντομήτρος Πρόεδρος συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Περιστερίου

Γιώργος Μιχαηλίδης    Ταμίας Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας

Ευαγγελίου Μαρία        Δασκάλα Ειδικής Αγωγής, Κοινοτικός Σύμβουλος Περιστερίου & μέλος ΔΣ Πνευματικής  Στέγης

Φωτεινή Κουμαντζέλη Γενική Γραμματέας συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Περιστερίου

 Διεύθυνση Αγώνων: Διευθυντής Αγώνων ορίζεται η κα Σαλταμάρα Έφη.

Επικεφαλής Διαιτητής:  Επικεφαλής Διαιτητής ορίζεται o διεθνής Διαιτητής κ. Μιχαηλίδης Ανέστης.

 Χώρος και Ημερομηνία Αγώνων: Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016. Ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων θα είναι το 4ο Δημοτικό σχολείο Περιστερίου, Μεσολογγίου 75-79 (Πεζόδρομος Περιστερίου).

 Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών του Δήμου Περιστερίου. Κατ’ εξαίρεση, και μόνο, επιτρέπεται η συμμετοχή μαθητή και μαθητρίας, οι οποίοι είναι αθλούμενα μέλη σωματείου/σωματείων του Δήμου Περιστερίου.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν την αίτηση συμμετοχής τους έως και δύο ημέρες προ της ημερομηνίας των αγώνων (Πέμπτη 17/03/2016), ηλεκτρονικά στηδιεύθυνση: http://wp.me/PoFyM-X3

 Ώρα προσέλευσης και επιβεβαίωση συμμετοχής στη γραμματεία 16:00 μ.μ μέχρι 17:00 μ.μ.

Όσοι προσέλθουν μετά τις 17:00 μ.μ. θα αγωνιστούν από το 2ο γύρο. Ώρα Έναρξης: 17:30 πμ

 Προσοχή: Δεν θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα των αγώνων.

Σύστημα Αγώνων:

Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα αγωνιστούν σε έναν (1) μικτό όμιλο ανά τάξη (Νηπιαγωγείο, Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ Τάξη Δημοτικού Σχολείου, Α΄, Β΄ και Γ΄ Τάξη Γυμνασίου και Λύκειο), σε έντεκα (11) ομίλους συνολικά, με ελβετικό σύστημα έξι (6) γύρων. Σε περίπτωση ύπαρξης από πέντε (5) ως επτά (7) συμμετοχών σε μια κατηγορία, οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα αγωνιστούν με απλό σύστημα πουλ. Σε περίπτωση τεσσάρων (4) ή λιγότερων συμμετοχών σε μια κατηγορία, αυτή η κατηγορία αυτή η κατηγορία θα συνενωθεί με την αμέσως επόμενη ηλικιακά κατηγορία.

Η αρχική κατάταξη των συμμετεχόντων και των συμμετεχουσών θα γίνει α) στις κατηγορίες των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων κατά αλφαβητική σειρά και β) στις κατηγορίες των Γυμνασίων και των Λυκείων βα)βάσει του τρέχοντος εθνικού βαθμού αξιολόγησης (ΕΛΟ) και ββ) για τους στερούμενους και τις στερούμενες εθνικού βαθμού αξιολόγησης (ΕΛΟ) κατά αλφαβητική σειρά.

Η έναρξη των επόμενων, μετά των πρώτο (1ο), γύρων θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ανά όμιλο ολοκλήρωση του προηγουμένου και την ανά όμιλο ανακοίνωση της κλήρωσης από τους διαιτητές. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να μη απομακρύνονται από το χώρο των αγώνων και να ανταποκρίνονται άμεσα στις σχετικές ανακοινώσεις. Παίκτης/ παίκτρια που δε θα έχει προσέλθει στη σκακιέρα του δεκαπέντε (15) λεπτά της ώρας μετά την έναρξη του τρέχοντος γύρου θα χάσει την παρτίδα αυτού του γύρου χωρίς αγώνα και θα αποβληθεί από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κριτήρια Άρσης Ισοβαθμίας:

  1. A. Για ελβετικό σύστημα θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια κατά σειρά:
  2. Αποτέλεσμα του τουρνουά των ισόβαθμων (εάν έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους)
  3. Κριτήριο Μπούχολτς cut 1
  4. Κριτήριο Μπούχολτς cut 2.

Β Για  Κυκλικό συστήμα (round robin) θα ισχύσουν τα εξής κριτήρια κατά σειρά:

  1. Το σύστημα Σόννεμπορν-Μπέργκερ (βαθμοί αντιπάλων ανάλογα με το αποτέλεσμα).
    2. Αριθμός νικών (προηγείται ο σκακιστής-τρια με τις περισσότερες νίκες).
    3. Κατάταξη βαθμών του τουρνουά μεταξύ των ισόβαθμων.

Διευκρινίζεται ότι για τον υπολογισμό του Μπούχολτζ ή του Μπέργκερ θα γίνει εφαρμογή του “virtual opponent”.

 Αν μετά την εφαρμογή των ως άνω κριτηρίων άρσης τυχόν ισοβαθμιών διατηρείται η ισοβαθμία κάποιων παικτών/ παικτριών σε θέση βράβευσης ή πρόκρισης, τότε, εντός τριάντα (30) λεπτών της ώρας μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου γύρου, θα διεξαχθούν αγώνες μπαράζ μεταξύ των ισοβάθμων κατά τα ως άνω [σύστημα αγώνων, έναρξη επόμενων, μετά τον πρώτο (1ο), γύρων, αρχική κατάταξη και κριτήρια άρσης τυχόν ισοβαθμιών] με χρόνο σκέψης τρία (3) λεπτά της ώρας για ολόκληρη την παρτίδα για κάθε παίκτη/ παίκτρια και επαύξηση δύο (2) δευτερολέπτων ανά κίνηση για κάθε παίκτη/ παίκτρια, σύμφωνα με τους κανόνες του Πολύ Γρήγορου Σκακιού (Blitz) της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκακιού (FIDE), όπως ισχύουν. Σε περίπτωση ύπαρξης από δύο (2) ως τεσσάρων (4) ισοβάθμων, αυτοί/ αυτές θα αγωνιστούν με σύστημα πουλ διπλών συναντήσεων. Αν και μετά τους ως άνω αγώνες μπαράζ συνεχίζουν να υπάρχουν ισόβαθμοι, η τελική κατάταξή τους θα διαμορφωθεί κατόπιν δημόσιας κλήρωσης.

 Χρόνος Σκέψης: Ο χρόνος σκέψης ορίζεται σε δεκαπέντε (15) λεπτά της ώρας για ολόκληρη την παρτίδα για κάθε παίκτη/ παίκτρια. Σε περίπτωση, κατά την οποία δεν επαρκούν τα διαθέσιμα χρονόμετρα για όλους τους ομίλους και όλες τις παρτίδες, θα χρησιμοποιούνται στις παρτίδες, οι οποίες δε θα έχουν τελειώσει μετά από είκοσι (20) λεπτά της ώρας μετά από την έναρξη του τρέχοντος γύρου. Σε αυτή την περίπτωση, ο χρόνος σκέψης θα είναι πέντε (5) λεπτά της ώρας για την ολοκλήρωση της παρτίδας για κάθε παίκτη/ παίκτρια.

 

Προκρίνονται για την Τελική Φάση Θα προκριθεί το είκοσι τοις εκατό (20%) του συνολικού πλήθους των συμμετοχών. Οι διαθέσιμες προκρίσεις θα κατανεμηθούν πρώτα αναλογικά ανά όμιλο σύμφωνα με το λόγο του πλήθους των συμμετοχών κάθε ομίλου προς το πλήθος των συμμετοχών του Δημοτικού Ατομικού Πρωταθλήματος, κατ’ ακέραιο μέρος απαλειφομένων των δεκαδικών ψηφίων. Τυχόν υπόλοιπες προκρίσεις θα κατανεμηθούν περαιτέρω σε ομίλους, από τους οποίους δεν υπάρχουν ήδη προκρινόμενοι/προκρινόμενες κατά φθίνουσα σειρά πλήθους συμμετοχών. Τυχόν υπόλοιπες προκρίσεις θα κατανεμηθούν περαιτέρω σε ομίλους, από τους οποίους υπάρχουν ήδη προκρινόμενοι/ προκρινόμενες κατά φθίνουσα σειρά πλήθους συμμετοχών. Σε ομίλους με τυχόν τέσσερις (4) και πλέον προκρινόμενους/ προκρινόμενες, προκρίνονται υποχρεωτικά παίκτριες σε ποσοστό τριάντα τρία τοις εκατό (33%), κατ’ ακέραιο μέρος απαλειφομένων των δεκαδικών ψηφίων, εφόσον η επιλέξιμη ως προκρινόμενη παίκτρια έχει συγκεντρώσει, τουλάχιστον, το πενήντα τοις εκατό (50%) της μέγιστης βαθμολογίας. Για τον υπολογισμό των προκρίσεων απαγορεύεται ρητά η προς τα πάνω στρογγυλοποίηση των μέτρων.

Ειδικά για την κατηγορία Λυκείων, προκρίνονται όλοι οι συμμετέχοντες.

ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΣΣΝΑ  www.essnachess.gr

 Διαιτησία – Ενστάσεις:

Ο  διαιτητές της διοργάνωσης θα οριστούν από την Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΣΣΝΑ.

Οι ενστάσεις εκδικάζονται από τριμελή επιτροπή που θα ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή.

Για να εκδικασθεί κάποια ένσταση καταβάλλεται στο Διευθυντή Αγώνων παράβολο 50 € (το οποίο θα επιστρέφεται, εάν δικαιωθεί η ένσταση, έστω και μερικώς, αλλιώς θα εκπίπτει υπέρ Ε.Σ.Σ.Ν.Α.).

Διευκρινίζεται ότι όλες οι κληρώσεις γίνονται με το εγκεκριμένο από τη FIDE πρόγραμμα κληρώσεων και κατά συνέπεια δεν γίνονται δεκτές ενστάσεις που αφορούν θέματα κληρώσεων.

 Κανονισμοί Αγώνων

Εφαρμόζονται οι κανόνες του Γρήγορου Σκακιού (Rapid) της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκακιού (FIDE), όπως ισχύουν. Σύμφωνα με την από 21.12.2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της ΕΣΟ, ειδικά για την αντικανονική κίνηση, όμως ο μηδενισμός του παίκτη/ της παίκτριας θα λάβει χώρα, αφού θα έχει ολοκληρώσει και δεύτερη (2η) αντικανονική κίνηση.

 Απονομές – Βραβεύσεις – Έπαθλα

Θα βραβευθούν με μετάλλιο οι τρεις πρώτοι νικητές, το πρώτο κορίτσι κάθε τάξης. καθώς και ο πρώτος μαθητής/τρια χωρίς αθλητικό δελτίο.

Μαθητής/ μαθήτρια που δικαιούται περισσότερων από ένα (1) μεταλλίων, βραβεύεται με όλα τα μετάλλια, των οποίων δικαιούται.

Μαθητής/ μαθήτρια που τυχόν θα αποκρύψει την ιδιότητα του αθλούμενου μέλους της ΕΣΟ θα χάσει οποιοδήποτε βραβείο και τυχόν πρόκριση στα Τελικά Ατομικά Πρωταθλήματα.

 Διάφορα: Επισημαίνεται ότι οι μαθητές θα αγωνιστούν απομονωμένοι από τους συνοδούς τους σε ιδιαίτερο χώρο (αίθουσα διδασκαλίας) για κάθε κατηγορία ή σε κοινό χώρο για όλους τους ομίλους, στον οποίο θα απαγορεύεται η είσοδος κάθε αναρμοδίου.

  Πληροφορίες: http://peristerichess.gr

Επικοινωνία: Ανέστης Μιχαηλίδης τηλ.6972991799, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έφη Σαλταμάρα τηλ. 2105764418 (πρωινές ώρες) email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ετικέτες

Με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπρόπυργου συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο του Περιστερίου (15.00).

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο αθλητικό κέντρο. Αμέσως μετά αντιπροσωπεία των παικτών θα επισκεφθεί το 11ο Λύκειο Περιστερίου, στο οποίο φοιτούν παίκτες από τα Τμήματα Υποδομών της ΠΑΕ, για να μοιράσει εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα. Θα την αποτελούν οι Γκορμπούνοφ, Κούρος, Γροντής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας