Τελευταία ενημέρωση 09:13, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Πετρούπολη, οι βετεράνοι του ΑΟ Περιστερίου γνώρισαν την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη Πετρούπολης με σκορ 3-1.

Ετικέτες

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει (σήμερα) Τετάρτη ο Ταξιάρχης με αντίπαλο ομάδα επίλεκτων παλαιμάχων Περιστερίου.

Ετικέτες

Η διοίκηση του Ηρακλή Περιστερίου απευθύνει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους επώνυμους και ανώνυμους εθελοντές που μέσα από την δική τους ανταπόκριση βοήθησαν το έργο του συλλόγου  ώστε να μαζευτούν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα περίπου 500 κιλά (500gr) από πλαστικά καπάκια τα οποία ζυγίστηκαν και παραδόθηκαν μέσο γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ στο Ειδικό Λύκειο Ιλίου  ώστε  να αγοραστούν αμαξίδια για την ενίσχυση των ατόμων με κινητικά προβλήματα.

«Ευχαριστούμε ολόψυχα τους Γονείς τα Παιδιά, τις Φίλες, και τους Φίλους,τους απλούς πολίτες ανώνυμους αλλά και τους επώνυμους, τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων μας , το 7 Δημοτικό σχολείο Περιστερίου αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην "συλλογή πλαστικών καπακιών» αναφέρει η ανακοίνωση του Ηρακλή.

Σ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ

Ετικέτες

Όπως έχει ανακοινωθεί έγκαιρα από την ΕΠΟ το τριήμερο της 25ης Μαρτίου θα διεξαχθούν αγώνες της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Δεν θα διεξαχθούν αγώνες του Πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας.

Από τα Πρωταθλήματα Υποδομής, θα διεξαχθούν οι αγώνες του 7ου Ομίλου του Πρωταθλήματος ΝΕΩΝ, καθώς και όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.

Ετικέτες

Αμετακίνητος στην απόφαση διακοπής του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Σταύρος Κοντονής. Απαντώντας σε FIFA και UEFA, ο υφυπουργός σημείωσε ότι μόνη περίπτωση ανατροπής είναι να το αποφασίσει το ΣτΕ.

Απαντώντας στην επιστολή των δυο ομοσπονδιών (μέσω της οποίας προανήγγειλαν κυρώσεις για τις ελληνικές ομάδες σε περίπτωση που δεν επανεκκινήσει τη διοργάνωση σε δυο εβδομάδες) ο υφυπουργός Αθλητισμού επανέλαβε ότι πρόκειται για θέμα προστασίας της δημόσιας τάξης και της κοινωνικής ειρήνης.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι ο νόμος του δίνει αυτή τη δυνατότητα και σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, υπογράμμισε ότι η ομοσπονδία έχει ήδη προσφύγει στο ΣτΕ.

Ως εκ τούτου δεν συντρέχει -κατά τον υφυπουργό- επέμβαση των διεθνών ομοσπονδιών, αφού το ανώτατο δικαστήριο της χώρας θα επιληφθεί του θέματος και ξεκαθαρίζεται ότι μονάχα κατόπιν δικής του απόφασης θα ανατραπεί η απόφαση διακοπής του Κυπέλλου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας