Τελευταία ενημέρωση 13:15, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Mε πεντάλεπτο ξέσπασμα στο διάστημα 70’ – 74’ η Ανθούπολη έκαμψε την αντίστοιχη του Αστέρα Εξαρχείων  με σκορ 2-0 και για πρώτη φορά μετά από καιρό βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού αρχίζοντας να αγγίζει το θαύμα της παραμονής στην Β’ Κατηγορία.

Η ομάδα του Σωτήρη Θεοδώρου προηγήθηκε με τον Τίτα στο 70’ και ο Μιοχαλακέλης σφράγισε τη νίκη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Χωράφας.

Ξεκίνησαν οι Στεργίου, Κωστόπουλος, Κυριανάκης, Κ. Τζεβελέκος, Μιχαλακέλης,  Μαντινιώτης, Καμπαστανάκης, Ν. Στρείδης, Τίτα, Στανόγεβιτς, Κανέλλος. Έπαιξαν και οι Κακιώρης, Παππάς, Μπάρντι.

Ετικέτες

Με τον πιο τιμητικό τρόπο ολοκλήρωσε το Παιδικό Τμήμα Πόλο του ΓΣΠ τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν!

Ετικέτες

Τον προπονητή του Ατρόμητου Τραϊανό Δέλλα και τον επιθετικό  Άντονι Λε Ταλέκ βράβευσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής Ομάδας «Γαλανόλευκος Φάρος» Λέσβου-Λήμνου στο περιθώριο της παραμονής του Ατρόμητου στη Μυτιλήνη για τον αγώνα με την Καλλονή.

Σαν αληθινός Πρωταθλητής Ευρώπης ο Τραϊανός Δέλλας παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Αντιπρόεδρο του «Γαλανόλευκου Φάρου» Νάσο Καζατζή και τον ευχαρίστησε ιδιαίτερη για την τιμή που του έγινε και υπέγραψε σε μια φανέλα από το Euro 2004 ως ενθύμιο.

Επίσης τιμήθηκε ο Άντονι Λε Ταλέκ,  τον οποίο ο Νάσος Καζατζής χαρακτήρισε ότι αποτελεί «ένα υπόδειγμα επαγγελματία και στολίδι που κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα».  Ο Γάλλος επιθετικός ευχαρίστησε από καρδιάς και υπέγραψε στη φανέλα που πρόσφερε στον «Γαλανόλευκο Φάρο».

Τον αντιπρόεδρο του συνδέσμου φίλων Εθνικής Ομάδας συνόδευαν ο γραμματέας Δημήτρης Γιαννάκης και ο ταμίας Γιώργος Βερβέρης.

Ετικέτες

Mια από τις καλύτερες ομάδες που έχει να επιδείξει τελευταία χρόνια η Ακαδημία του Ηρακλή Περιστερίου είναι το Παιδικό Τμήμα  το οποίο πριν από δύο χρόνια υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Αναστάσιου Μανεσιώτη κατέκτησε όχι μόνο την 1η Θέση σε σύνολο 12 ομάδων αλλά τερμάτισε και Αήττητο στον 5ο Όμιλο της ΕΠΣ Αθηνών όπου και αγωνίσθηκε.

Το περασμένο Σάββατο συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την ολοκλήρωση μιας πολύ μεγάλης πορείας που ξεκίνησε το Σάββατο 05/10/13 με πρώτο αντίπαλο την ομάδα της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων και τελείωσε στις 9-4-2014 με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο.Ιλίου. Συμπλήρωσε 6 αγωνιστικούς μήνες χωρίς να ηττηθεί σε επίσημη διοργάνωση σε σύνολο 22 αγώνων έχει να επιδείξει 20 Νίκες και 2 Ισοπαλίες. Επίσης είχε την 1η καλύτερη επίθεση του ομίλου με 78 γκόλ, και την 3η καλύτερη άμυνα με παθητικό 13 Γκόλ. Στην Τελική Φάση των 16 ομάδων αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Ο.ΙΛΙΟΥ όπου και ηττήθηκε με 1-0.

Η ομάδα αυτή αποτελεί τον «φάρο» για την πορεία μιας Ακαδημίας που έχει πολλές και σημαντικές διακρίσεις στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

ΣΑΒΒΑΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ

Ετικέτες

Οι αυτοκτονικές τάσεις που έδειξε στο Περιστέρι χάνοντας από Ξάνθη, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι τελικά η αιτία αν ο Ατρόμητος δεν καταφέρει να πάρει την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ μετά την αναμενόμενη απόφαση για απόρριψη της αδειοδότησης του Πανιώνιου.

Κάτι που πριν λίγους μήνες φάνταζε απραγματοποίητο, να διεκδικήσει δηλαδή η ομάδα την έξοδο της στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος, έχει γίνει πραγματοποιήσιμο καθώς την τελευταία αγωνιστική θα κριθούν τα πάντα. Φαβορί για την 6η θέση είναι βέβαια ο ΠΑΣ Γιάννινα που κρατάει την τύχη του στα χέρια του καθώς ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής, καθώς με τη νίκη του κόντρα στον Πλατανιά έχει πλέον την τύχη στα χέρια του. Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ταξιδεύει στα Πηγάδια για να αντιμετωπίσει την αδιάφορη Ξάνθη και εφόσον πάρει τους τρεις βαθμούς, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στα άλλα ματς θα είναι εκείνη που θα λάβει την 6η θέση.  
Αυτό θα συμβεί γιατί σε μια πιθανή ισοβαθμία με τον Ατρόμητο έχει προβάδισμα με δύο νίκες στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος που αυτή τη στιγμή έχει 39 βαθμούς και έχει ασκήσει έφεση για την αφαίρεση των 3 βαθμών που του έχει επιβληθεί για τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ. Στην περίπτωση που τελικά αφαιρεθούν οι βαθμοί, ο Ατρόμητος δεν ελπίζει σε τίποτα, αφού όπως αναφέραμε ο ΠΑΣ Γιάννινα υπερτερεί σε ισοβαθμία. Αν υπάρξει, όμως, δικαίωση για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, τότε θέλει οπωσδήποτε απώλεια βαθμών του ΠΑΣ Γιάννινα και νίκη επί του Πανιώνιου για να μην τον νοιάζει τι θα γίνει στις άλλες αναμετρήσεις.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΒΑΘΜΩΝ

4 ΠΑΟΚ             47

5. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   44

6. ΓΙΑΝΝΙΝΑ     39

7.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  39

8. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 38

9. ΑΣΤΕΡΑΣ      38

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας