Τελευταία ενημέρωση 19:43, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το θέμα δεν έχει να κάνει με τον «μεγάλο» και τον «μικρό». Δεν είναι θέμα ποσότητας αλλά θέμα ποιότητας σαν την απόσταξη του ούζου από την οποία πετάγονται οι κεφαλές και οι ουρές και διατηρείται μόνο η καρδιά που αποτελεί το καλύτερο και εύγεστο μέρος του αποστάγματος.

 Μια τέτοια απόσταξη καρδιάς , σεβασμού και αλληλοεκτίμησης «βγήκε» μέσα από την  συνεργασία που εγκαινίασε πριν λίγες μέρες το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου με τον Αιγέα Πλωμαρίου. Μια  παραδοσιακή ομάδα του νομού Λέσβου που έχει την τύχη να διοικείται από έντιμους, εργατικούς και ανιδιοτελείς παράγοντες λάτρεις του τόπου τους και του ποδοσφαίρου.

Ο Ατρόμητος μπορεί να είναι το «μεγάλο» όνομα και ο Αιγέας το «μικρό» όμως και οι δύο ξεκινούν αυτή την απόσταξη αγάπης από την ίδια αφετηρία. Με κοινό στόχο ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά.

Στο νησί βρέθηκε ο Ατρόμητος Κ14 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2002) μαζί με τον προπονητή τους Σάκη Σάσσαλο, τον γενικό αρχηγό Αλέξη Καρδάμη και βεβαίως την «ψυχή» του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου και πρωτεργάτη αυτή της συνεργασίας Τόλη Αποστόλου. Πέρασαν ένα μαγικό διήμερο με ποδόσφαιρο και ψυχαγωγία. Μα πάνω απ’ όλα με εξαιρετική υποδοχή από τους ανθρώπους του Αιγέα.

Τον πρόεδρο Κώστα Πρωτούλη που πρόσφερε ένα μπουκάλι  λάδι συμβολικά σε όλα τα παιδιά από το ελαιοτριβείο του. Τον πρώην πρόεδρο και «εργάτη» του συλλόγου Στέφανο Σανιδά. Τον Τάκη Μαρσώνη για το ενδιαφέρον του σε αυτή την συνεργασία που πρόσφερε ένα πλούσιο τραπέζι σε όλη την αποστολή. Τον Στέλιο Μουντανάρη, προπονητή του Αιγέα με τον οποίο ο Τόλης Αποστόλου έκανε τις πρώτες συζητήσεις για την συνεργασία. Τον Αλέκο Χατζηαθανασίου που βοήθησε στην οργάνωση. Τον Νεκτάριο Ζηρόπουλο, περιστεριώτη που ζει μόνιμα στη Μυτιλήνη που ήταν πάντα δίπλα στην αποστολή. Τον Χάρη Μαρσώνη που επί ένα τριήμερο άφησε το σπίτι του στην Αθήνα για να στηρίξει την παραμονή του Ατρόμητου στο νησί του. Ακόμη - ακόμη τους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας του Αιγέα για τη φιλοξενία τους, την υποδοχή στο αεροδρόμιο, την μεγάλη τους παρουσία στην εκδήλωση για την ανακοίνωση της συνεργασίας. Αλλά και έναν πιο «ουδέτερο» τον πρώην πρόεδρο του Αιολικού Παντελή Πατερέλλη που πρόσφερε ένα μαγικό δείπνο στις αντιπροσωπείες των δύο συλλόγων στο υπέροχο οινοποιείο του «Οινοφόρος» στο Μεγαλοχώρι Μυτιλήνης.

Μιας συνεργασίας που μόλις ξεκίνησε αλλά στηρίχθηκε με το καλημέρα σε πολύ γερές βάσεις. Γι’ αυτό και θα μείνει για πολλά χρόνια. Όπως και για πολλά χρόνια ευχόμαστε να κυματίζει η σημαία του Ατρόμητου στο Πλωμάρι!.

(ΥΣΤ: Και δεν ήταν μόνο οι άνθρωποι του Αιγέα που επεφύλαξαν άριστη φιλοξενία. Ο κύριος Βαρβαγιάννη του διάσημου ούζου που άνοιξε το μουσείο του κυριακάτικα ειδικά για τον Ατρόμητο δίνοντας την συμβουλή στα παιδιά να μην πιούν ποτέ οινοπνευματώδη στη ζωή τους(!), το ξενοδοχείο «Αιγαιοπελαγίτικος Ήλιος» και η κυρία Ελένη στην ταβέρνα «Mamas Katerina».

Ετικέτες

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τη  μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Ατρόμητος Κ12 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό με σκορ 1-0 στο γήπεδο Νταμάρι. Το video ετοίμασε ο Νίκος Τσουχλαράκης.

Ετικέτες

Με τη φωτογραφία που τον απεικονίζει σε αγώνα του Ατρόμητου και να εκτινάσσεται ως «αίλουρος» αλλά και με την σημαία της ομάδας να σκεπάζει το φέρετρο του πέταξε σήμερα στο δρόμο προς την αιωνιότητα ο παλαίμαχος Γιώργος Βαρλάμος που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.

ΤΟΥ ΑΝΤ.ΝΤΟΥΡΙΟΥ

Συγκλονισμένα τα δύο του παιδιά που πριν πολλά χρόνια έχασαν τη μητέρα τους αποχαιρέτησαν και τη μητέρα τους έχοντας όμως την συμπαράσταση των φίλων τους και των παλαίμαχων του Ατρόμητου.

Ο γιος του Χρήστος Βαρλάμος, ένα καλοκάγαθο παλικάρι σαν τον πατέρα του, έκλαιγε γοερά πάνω από τη σορό ακούγοντας τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη να εξυμνεί γιατί έτσι του άξιζε τον Γιώργο Βαρλάμο για όλα όσα πρόσφερε στην πόλη και στον Ατρόμητο ενώ επικήδειο εκφώνησε και ο συγγραφέας Γιώργος Χριστοφιλόπουλος.

Στο τελευταίο αντίο στον Γιώργο Βαρλάμο εκτός του Ανδρέα Παχατουρίδη έδωσαν το παρών από την δημοτική αρχή και την αντιπολίτευση  οι Βασίλης Μπέτσης, Παναγιώτης Λύκος, Γιώργος Αυγουστίδης, Αλέξης Πλέστης, Θανάσης Δημητρίου.

Πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνδέσμου Σταύρο Κωνσταντινίδη, τον Γενικό Γραμματέα Καίσαρα Τσιριμιάγκο και τον Ταμία Γιώργο Κωνσταντινίδη. Ήταν επίσης οι Νίκος Τζουνάκος, Ντίνος Τεπελένη, Θόδωρος Κωνσταντινίδης, Βαγγέλης Κότσαλος, Βασίλης Τζαμτζής, Πάνος Παναγόπουλος, Σταύρος Ηλιόπουλος, Χαράλαμπος Κούκης, Τάκης Ψυρόγιαννης, Πέτρος Μουγιάκμος, Κώστας και Σταύρος Μισαηλίδης, Σωτήρης Ζαρδαμόπουλος, Κώστας Λιάτος, Γιάννης Παπαχρήστου, Τάκης Τριανταφύλλου, Νίκος Παντελίδης.

Ήταν επίσης οι Θόδωρος Βαρυπάτης, Μπάμπης Σταματελάτος, Γιάννης Αναγνώστου, Δημήτρης Μαυρίκος, Νίκος Χατζής, Ανδρέας Σωτηρόπουλ,ος, Αλέκος Κολιτσόπουλος Στ. Σκόδρας, Παν. Κούβαρης, Φίλιππος Ντόβας, Νίκος Χατζής, Γιώργος Μάρκου, Θανάσης Καλογερόπουλος, Ανδρέας Σκοτάδης και ο Δημήτρης Μπεζαντές.

Την ΠΑΕ Ατρόμητος  που κατέθεσε στεφάνι εκπροσώπησαν ο Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών και παλαίμαχος Τόλης Αποστόλου και ο Υπεύθυνος Τύπου Παύλος Κατώνης.

Στεφάνια κατέθεσαν ο δήμαρχος Περιστερίου αλλά και ο σύνδεσμος παλαιμάχων Ατρόμητου.

Ετικέτες

Μπράβο στην ΠΟΑΛ, μπράβο στον Άγιο Βασίλειο. Οι δύο ομάδες θα δώσουν το Σάββατο φιλικό αγώνα αλληλεγγύης για την ενίσχυση των άπορων συμπαικτών τους.

Ετικέτες

Με συμμετοχή ρεκόρ (περισσότεροι από 620 αθλητές και αθλήτριες), οι οποίοι εκπροσώπησαν 43 σωματεία της περιφέρειάς μας (Αθήνα - Δυτική Αττική - Πειραιάς και νησιά του Σαρωνικού), έλαβαν μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α', που διεξήχθη το Σάββατο 16/4/16 στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά.

Ο Θέρσιππος χάρις στην αξιέπαινη προσπάθεια των μικρών μας αθλητών, κατέκτησε την 6η θέση αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια των παρευρισκομένων φίλων του κλασικού αθλητισμού.
Μπροστά του βρέθηκαν οι παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις της περιφέρειάς, ομάδες γενικά που έχουν στη διάθεσή τους εγκαταστάσεις που μπορούν (σε αντίθεση με τον Θέρσιππο) και καλλιεργούν όλα τα αγωνίσματα του στίβου.

Πίσω τερμάτισαν 37 ομάδες κι ανάμεσα τους σωματεία με μεγάλη αναγνωρισιμότητα όπως, Ολυμπιακός ΣΦΠ (17η θέση), ΑΕΚ (22η), και Παναθηναϊκός ΑΟ (28η).

Το ΔΣ του Ομίλου συγχαίρει τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχία αυτή.

Στο συνημμένο πίνακα που ακολουθεί φαίνονται οι θέσεις και οι επιδόσεις των αθλητών της ομάδας που έλαβαν μέρος στους αγώνες καθώς και μερικά στιγμιότυπα από τις προσπάθειές τους.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας