Τελευταία ενημέρωση 09:27, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την ήττα από τον Ατρόμητο Κ20  με σκορ 3-0 γνώρισε σήμερα ο Ήφαιστος σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Ετικέτες

Πλούσια σε δράση ήταν η  σημερινή μέρα για τις Ακαδημίες του Ηρακλή και ο Σάββας Φιλιππάκης συγκέντρωσε στοιχεία από τα παιχνίδια που έδωσαν και οι οποίοι έχουν ως εξής:


Παίδων Τουρνουά Respect.
Α.Ο.ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Έχασε το παιδικό τμήμα με 2-1 απο τον Α.Ο.Χαιδαρίου στο εκτός έδρας σαββατιάτικο αγώνα. Το γκόλ ο ΧΑΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ.


Παμπαίδων 7ος Όμιλος Β΄Φάση 7η Αγωνιστική
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

Ένα γκόλ από τα αποδυτήρια που πέτυχε ο Ηρακλής  δεν ήταν αρκετό για να του δώσει κάποιο βαθμό στην σημερινή αναμέτρηση με την Κηπούπολη. Τελικό σκόρ 1-2. Σκόραρε ο ΣΑΡΜΠΑΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.


Παμπαίδων (Π. Χλωψιούδης)
Μ.Ε.Ν ΙΛΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ήττα με 5-0 (με 2 αυτογκόλ) για το τμήμα του "ΗΡΑΚΛΗ" που έπαιξε με αντίπαλο την ομάδα Μ.Ε.Ν Ιλίου.


ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Πολλά γκόλ και πλούσιο θέαμα πρόσφεραν τα Αστεράκια και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές. Τον αγώνα δυστυχώς επισκίασε ο τραυματισμός (κάταγμα στο δεξιό χέρι) του μικρού  αθλητή και σκόρερ ΑΗΜΕΤ ΥΑΗΥΑ.
Οι ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλή ο προπονητής του και οι συναθλητές ποδοσφαιριστές του εύχονται γρήγορη ανάρρωση και σύντομα να είναι  πάλι υγιής.
Τελικό σκόρ 4-4. Σκόραραν οι: ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΣΩΝΑΣ, ΑΗΜΕΤ ΥΑΗΥΑ ,ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ετικέτες

 To πρώτο διπλό της φετινής χρονιάς είναι πράγματι γεγονός για τον ΓΣΠ που συνδύασε το τερπνό μετά του ωφέλιμου. Συνέτριψε στη Βέροια τον  Φίλιππο με 56-86 και έστειλε «μια και καλή» στην «άβυσσο» της Β' Εθνικής τον αντίπαλό του αλλά  και το Πευκοχώρι.

Ετικέτες

Φιλικό αγώνα στην Σπάρτη έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Ατρόμητος στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της τοπικής ομάδας για την άνοδο της στη Football League (1-1).

Aπό κόρνερ του Γροντή και την πρώτη κεφαλιά του Λε Ταλέκ ο Παπαδόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Η Σπάρτη ισοφάρισε στο 44’ με πλασέ του Αναστασάκου από σέντρα του Σιώπη.

Πριν από την έναρξη του αγώνα η ΕΠΣ Λακωνίας τίμησε την ομάδα μας ( την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βαγγέλης Μπαταγιάννης) ενώ ο ΑΟ Σπάρτης τίμησε τον προπονητή μας Τραϊανό Δέλλα (το αναμνηστικό κύπελλο απένειμε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Γουζιώτης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, (46΄Μπάρκας),  Μπρίτο (46 Μπάλλας,), Λε Ταλέκ (46΄Μπαστακός), Μπιτόλο (46’ Θεολόγου), Λαζαρίδης (46΄Ρεγκάκος), Κιβρακίδης (46’Κωστούλας), Λημνιός (58΄Κούρος), Γροντής (58’ Λαζαρίδης/Κ20 ), Παπαδόπουλος (46΄Τσατσόπουλος), Κειτά (46΄Νάτσος), Κατράνης (56΄ Κρουσέλ).

ΣΠΑΡΤΗ: Κραββαρίτης (47΄Στέλιος), Σιώπης (82΄Κοιλιάρας), Παναγιώτου (86’ Μπουτσικάρης), Γκαλίτσιος (70’ Γκίτζιας), Παρασκευαϊδης (66΄Σπηλιοτόπουλος), Γέσιτς (21΄Αναστασόπουλος λ.τρ), Κατσίκης (55’ Μπιταξής), Οικονομόπουλος, (86’ Ρώρος), Αναστασάκος (47΄Κρεββατάς), Βιγιαφάνες (65΄Δημολιός), Ηλιόπουλος (55’  Χαλίλι).

Ετικέτες

 Ακόμη μια καλή εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για τον Ατρόμητο Κ12 που μπαίνει στην ολοκλήρωση της χρονιάς με την ίδια φρεσκάδα και όρεξη σαν να είναι ακόμη η αρχή.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας