Τελευταία ενημέρωση 11:29, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος για το Μπουρνάζι και ο Σ.Ο. Περιστερίου διοργανώνουν αγώνα Σκακιστικής επίδειξης Σιμουλτανέ στη μνήμη «Παναγιώτη Τραντάλη».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σήμερα (Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και ώρα 5.30 μ.μ) στη παλαιά πλατεία Μπουρναζίου (Δασκαλογιάννη).

Η Σκακιστική επίδειξη θα πραγματοποιηθεί από τον(GM) Ιωάννη Νικολαΐδη ο οποίος θα αντιμετωπίσει συνολικά (30) αντιπάλους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως δυναμικότητας ή ένταξης τους σε σύλλογο, θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

Ώρα προσέλευσης κατά την έναρξη 5 μ.μ το αργότερο.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια στους τρεις πρώτους ή καλύτερους εάν δεν υπάρξουν νικητές .

Ετικέτες

Φιλικό παιχνίδι στην Ηλιούπολη με αντίπαλο την τοπική ομάδα έδωσε χθες ο Ατρόμητος Κ20 που πλαισιώθηκε ωστόσο από παίκτες της Κ17 αλλά και υπό δοκιμή δεδομένου ότι ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης και ο συνεργάτης του Κώστας Πσρθενίου προγραμματίζουν την ομάδα της νέας χρονιάς.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1 και το γκολ για τον Ατρόμητο πέτυχε στο α’ ημίχρονο ο Ρομάριο.

Κάτω από τα δοκάρια χρησιμοποιήθηκε στο α’ ημίχρονο  υπό δοκιμή τερματοφύλακας, και στην επανάληψη ο Μελικιάν της Κ17. Έπαιξαν  οι Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Μωραϊτης, Λώλος, Ντιντής, Παυλής, Κουτρούλης, Ρομάριο, Τζιτζικαλάκης, Χαραλάμπους, Στρούγγης, Παναγιωτόπουλος, Δαλκαφούκης, Τριμμάτης.

Ετικέτες

Τελικά η ΠΟΑΛ δεν χρειάστηκε καθόλου να ιδρώσει καθώς το παιχνίδι με τον Κόσμο δεν πραγματοποιήθηκε επειδή ο αντίπαλος της δεν μπόρεσε να συμπληρώσει ενδεκάδα και παρατάχθηκε μόλις με οκτώ παίκτης. Έτσι ο αγώνας κατακυρώνεται στην ΠΟΑΛ με σκορ 3-0 και πλέον όλη η προσοχή της στρέφεται στο ματς της Τετάρτης με τον Ποσειδώνα Μπουρναζίου στο γήπεδο του Ήφαιστου (21.15) που θα κρίνει την είσοδο στα μπαράζ. Την ΠΟΑΛ ευνοεί και η ισοπαλία.

Ο προπονητής της  Πάνος Παπαχρήστου υπολογίζει μετά από καιρό τους Γιάννη Νούκα και Θοδωρή Τρανό οι οποίοι με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα στην προσπάθεια της για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Παπαχρήστου σχεδίαζε πάντως στο ματς με τον Κόσμο να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα μερικά νέα παιδιά όπως οι Άρης Πανταζής, Βαγγέλης Γόντικας, Ρονάλντο, Κέβιν μαζί με τους παλιούς Γελαδά, Κότσαλο, Κόκκαλη, Αντωνόπουλο, Τσιλιβαράκο, Πουλόπουλο και να δημιουργήσει ένα όμορφο κράμα νέων κι έμπειρων παικτών.

Ετικέτες

Στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις  του Γκολφ Γλυφάδας θα πραγματοποιήσει o Aτρόμητος  το Α’ Στάδιο της προετοιμασίας του για την περίοδο 2016- 17.

Ετικέτες

Η Κ12 με Κούρο (1-1)

 Ο Ατρόμητος Κ12 αναδείχθηκε χθες ισόπαλος 1-1 με τον Κούρο. Το γκολ πέτυχε ο Τζαγκαράκης.

Έπαιξαν για την ομάδα του Σωτήρη Ρίζου οι: Μητσόπουλος, Καρδάμης, Δεσύπρης, Τσουχλαράκης, Μητρόπουλος, Κουρσάρης, Λαμπρόπουλος, Ανταλής, Αγκούσης, Γιαννουλάτος, Τσαντήλας, Τζαγκαράκης, Ντονικιάν, Κουφόπουλος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας