Τελευταία ενημέρωση 22:02, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με πολύ καλούς χρόνους και θέσεις τελείωσαν οι θερινοί αγώνες προαγωνιστικών για τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ.

Για τις ηλικίες 9-10 ετών, οι αγώνες έλαβαν μέρος στο δημοτικό κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου στις 24 - 26 Ιουνίου, πετυχαίνοντας 3 παρουσίες στις πρώτες οκτάδες από τους : Νίκος Μαυραειδόπουλος (8ος στα 200μ μικτή ατομική), Γεωργία Σταματελοπούλου (8η στα 50μ πεταλούδα) και Νεφέλη Μεχιλάι (5η στα 50μ πεταλούδα).

Ενώ, για τις ηλικίες 11 – 12 ετών οι αγώνες πήραν μέρος στο δημοτικό κολυμβητήριο του Περιστερίου, κατακτώντας 3 μετάλλια από την Ίνα Τσιβελεκίδη ( ασημένιο στα 100μ πρόσθιο, χάλκινο στα 200 & 50μ πρόσθιο ) και πετυχαίνοντας 1 παρουσία στις πρώτες οκτάδες από την Αλεξάνδρα Καμπά                   (8η στα 200μ μικτή ατομική) .

 

Ετικέτες

Οι Fentagin ανακοίνωσαν ότι αύριο θα γίνει το πάρτυ τους.

Η ανακοίνωση:

"Η μεγάλη μέρα έφτασε,το "κλείσιμο" της φετινής αγωνιστικής περιόδου με τον καλύτερο τρόπο είναι γεγονός.Το Σάββατο 9 Ιούλίου συναντιόμαστε ξανά όλοι μαζί για να γουστάρουμε,ένα πάρτυ που θα στήσουμε,όχι στη κερκίδα μας αυτήν την φορά αλλά στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο της θύρας 1,εκεί που βρισκόμαστε κάθε φορά τα τελευταία 4 και συνεχόμενα χρόνια.Το Pure N Local είναι πλέον θεσμός τόσο για εμάς τους οπαδούς της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ όσο και για ολόκληρη την πόλη του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ η οποία αυτά τα 4 χρόνια έχει μάθει να χορεύει και να διασκεδάζει κάτω από τους ήχους του festival...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

(15:00)

-Αφού ολοκληρωθούν οι όποιες τελευταίες εργασίες εντός του χώρου που θα γίνει το festival,από νωρίς το μεσημέρι θα υπάρχει μουσικούλα, θα λειτουργεί κανονικά το bar του χώρου για τα επιβεβλημένα διαλείματα δροσιάς,ενώ η ψησταρία θα έχει πάρει μπρος για να καλύψει κάθε κενό στο στομάχι μας.

(18:00)

-Η προθέρμανση με τα σχετικά... μέχρι την έναρξη του live είναι δεδομένη,ωστόσο για πρώτη φορά φέτος τις απογευματινές ώρες θα λάβει χώρα ένα γεγονός πρωτόγνωρο για τα δεδομένα το Pure N Local.Σε χώρο εντός του γηπέδου θα πραγματοποιηθούν παιδικές ασχολίες και δραστηριότητες για παιδιά από 3 εως 10 ετών.Στο πλαίσιο αυτής της κίνησης θα γίνουν και αγωνίσματα με βραβεύεις τόσο για νικητές όσο και "ηττημένους"...Ζητάμε την συμμετοχή και την βοήθεια όλων έτσι ώστε αυτό το εγχείρημα να καθιερωθεί και να γίνει ένα με την ιδέα του festival.Καλούμε όλους τους FENTAGIN-μπαμπάδες και όχι μόνο να προτρέψουν και άλλους γονείς και όλοι μαζί να φέρουν τα παιδιά τους για να γουστάρουμε όλοι μας.Επειδή η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται πρώτη φορά, για την καλύτερη οργάνωση, εκτός από την κατανόηση σας,ζητάμε και την συνέπεια σας ως προς τον χρόνο προσέλευσης στο χώρο.Έτσι λοιπόν κατά τις 18:00 καλείστε να είστε στον χώρο του festival και να εισέλθετε κανονικά από την θύρα1(οδός Μπιζανίου) χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο!Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας...

(20:00)

-Οι μηχανές του festival έχουν πάρει μπρος και έχουν ζεσταθεί για τα καλά,καθώς τελειώνει η κίνηση με τα παιδιά μετακομίζουμε όλοι στον συναυλιακό χώρο για να ακούσουμε μουσικάρες,να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε παρέα.....με όλα τα κόλπα όπως κάθε χρόνο!Μετά την συναυλία θα ακολουθήσει πάρτυ μέχρι το πρωί...

 

*Να τονίσουμε πως στο χώρο του festival θα υπάρχουν σημεία με:

-προιόντα του συνδέσμου αλλά και των groups που παίζουν στην συναυλία...

-κουτί ενίσχυσης για διακαστικά έξοδα ενός αδελφού μας που διώκεται από τον νέο αθλητικό νόμο.

-αιτήσεις για τα συνδεσμιακά διαρκείας.

-μπλούζες απο την ομάδα "Varimpompi Stray Animal Rescue Athens Greece" με σκοπό την ενίσχυση της δύσκολης προσπάθειας που κάνουν.Όποιος θέλει μπορεί ωστόσο να φέρει και τροφές για τα αδέσποτα..."

 

 
Ετικέτες

Mεγάλες διακρίσεις με μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο στις 24-28/06/2016. Τέσσερις αθλητές του συλλόγου, μας εκπροσώπησαν με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος: ο Χρήστος Χριστοφορίδης, η Σοφία Κτενά, ο Σταύρος Κουρλάκης και η Δέσποινα Μακριά.

Ο Χρήστος ξεκίνησε πολύ καλά στην πρεμιέρα των αγώνων τερματίζοντας 3ος στα 400μ επιφάνειας παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 2.59.29. Η επιτυχία συνεχίστηκε με τη συγκλονιστική κούρσα των 800μ επιφάνειας, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 6.21.54. Με τη συμμετοχή του στη σκυταλοδρομία 4Χ2000μ ανοικτής θαλάσσης κατέκτησε την 3η  θέση κάνοντας εξαιρετική προσπάθεια, καθώς κατέλαβε και την 4η θέσΜεγάλες η  στην σκυτάλη των 4Χ200μ.

Δυναμικό ξεκίνημα στην διοργάνωση έκανε και η Σοφία Κτενά, η οποία βγήκε 6η στα 100μ υποβρύχιο με 36.75, το οποίο αποτελεί Πανευρωπαϊκό ρεκόρ & στα 50μ επιφάνειας με χρόνο 18.12. Αλλά δεν τα παράτησε.. Η δύναμη της ψυχής της και η αποφασιστικότητα της, την βοήθησαν να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση και με το χρόνο της, 16.22 ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, τιμώντας την χώρα μας. Με τη συμμετοχή της στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ κατέλαβε την 8η θέση.

Ο Σταύρος Κουρλάκης πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση.. Στα 1500μ ξεκίνησε πρώτος έχοντας στα χέρια του την κούρσα, αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά μέχρι το τέλος κατακτώντας την 10η θέση. Στη σκυταλοδρομία 4Χ200μ που συμμετείχε μας έδειξε ότι δίνει πάντα την ψυχή του, κάνοντας ατομικό ρεκόρ και κατακτώντας την 4η θέση.  Στα 800μ επιφάνειας με το χρόνο που έκανε 6.35.12 κατέλαβε την 8η θέση.

Η Ελληνίδα βασίλισσα των μεγάλων αποστάσεων Δέσποινα Μακριά ξεπέρασε τον εαυτό της καταφέρνοντας να κατακτήσει την 8η θέση στα 1500μ επιφάνειας με χρόνο 13.55.91 & την 10η θέση στα 800μ επιφάνειας με  χρόνο 7.12.61. Δεν σταμάτησε όμως εκεί.. Μας μάγεψε με ένα καταπληκτικό φινάλε με τη συμμετοχή της στη σκυταλοδρομία 4Χ2000μ ανοικτής θαλάσσης, όπου υπερέβη εαυτόν και παρά τον τραυματισμό στο πόδι της, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ευχόμαστε στα παιδιά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια, με διακρίσεις γεμάτες υπερηφάνεια για την πατρίδα μας.

Ετικέτες

Ο Σταύρος Κοντονής εφάρμοσε το δικό του αθλητικό νόμο, που του δίνει αυτό το δικαίωμα και «έβρεξε» διοικητικά πρόστιμα γενικώς με αφορμή επεισόδια…

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Αθλητισμού τιμωρεί με 95.000 ευρώ συνολικά την ΠΑΕ ΑΕΚ, με 50.000 ευρώ τον Ατρόμητο με 25.000 ευρώ τον Ηρακλή, με 10.000 ευρώ τον μπασκετικό ΠΑΟΚ (οι «ασπρόμαυροι» είχαν την τιμητική τους γενικότερα) μέχρι και το Αιγάλεω με επίσης 10.000 ευρώ, το οποίο μετέχει στην Α’ Αθηνών και φυσικά το εν λόγω ποσό τηρουμένων των αναλογιών για ερασιτεχνικό σωματείο είναι κυριολεκτικά εξωπραγματικό.

Αναλυτικά οι ποινές Κοντονή έχουν ως εξής:

«- Στην ΑΕΚ πρόστιμο 70.000 ευρώ για τον αγώνα της Σούπερ Λίγκας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 7 Φεβρουαρίου και 25.000 ευρώ για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά στις 6 Ιανουαρίου.

- Στον Ατρόμητο πρόστιμο 20.000 ευρώ για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και 30.000 ευρώ για τον αγώνα επίσης της Σούπερ Λίγκας με τον Πανιώνιο.

- Στον Ηρακλή πρόστιμο 25.000 ευρώ για τον αγώνα πρωταθλήματος στην Βέροια με την τοπική ομάδα στις 23 Νοεμβρίου.

- Στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ πρόστιμο 10.000 ευρώ για τον αγώνα μπάσκετ με τον Άρη στην Πυλαία στις 31 Ιανουαρίου.

- Στο Αιγάλεω πρόστιμο 10.000 ευρώ».

Ετικέτες

 
Το τέλος της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Κυριάκο Κολλιάκο και Γιασίν Αλιμπα, ανακοίνωσε ο Άγιος Ιερόθεος.
 
Η ανακοίνωση:
 
Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κυριάκο Κολλιάκο και Γιασίν Αλιμπα. Αμφότεροι αγωνίστηκαν με περίσσιο επαγγελματισμό και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με αποτέλεσμα να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση της ανόδου. 

Η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου ευχαριστεί τους δυο ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. 
 

 

 
 
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας