Τελευταία ενημέρωση 21:28, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Εξαιρετικό δείγμα γραφής άφησε ο Ατρόμητος Κ20 στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τη νέα χρονιά που έδωσε σήμερα « στο καπάκι» δεδομένου ότι χθες αντιμετώπισε τον Εθνικό Κεραμιδίου.

Αυτή τη φορά αντίπαλος του ήταν μια ομάδα Γ’ Εθνικής,  η Πύνδα Κίτρους η οποία κατέκτησε πέρσι το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με σκορ 2-1 όμως η απόδοση των νεαρών παικτών του τηρουμένων των συνθηκών άγγιξε το υψηλότερο επίπεδο.

Το γκολ άνοιξε ο Ρομάριο στο 18’ με ωραία ενέργεια και έξι λεπτά αργότερα ισοφάρισε η Πίδνα. Στην επανάληψη και κόντρα στη ροή του αγώνα δεδομένου ότι είχαν προηγηθεί τρεις κλασσικές ευκαιρίες από την Κ20, ήρθε το γκολ που έδωσε τη φιλική νίκη στην Πίδνα.

Ξεκίνησαν το αγώνα οι: Χανιώτης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Παπαδογεωργάκης, Στρούγγης, Παναγιωτόπουλος, Νταβιώτης, Παυλής, Ρομάριο, Κάιο, Φαρία.

Έπαιξαν και οι: Κίναλης, Χαραλάμπους, Ιγκμπινόμπα, Ντιντής, Δαλκαφούκης, Λώλος, Κουτρούλης, Μοιρασγεντής, Ιμέρι, Τριμάτης.

Ετικέτες

Ο Άγιος Ιερόθεος ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη νέα σεζόν.

Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο της ομάδας και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Το συγκεκριμένο γήπεδο θα χρησιοποιηθει ως έδρα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ετικέτες

Tην Τρίτη 16 Αυγούστου θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα Κ14 του Ατρόμητου στο Νταμάρι. 

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου περιμένουν πως θα έχουν μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν, με κατακτήσεις τίτλων αλλά και ανάδειξη ταλέντων.

Ετικέτες

Μια κοπιαστική χρονιά με πολλές νίκες, διδακτικές ήττες, τόνους ιδρώτα, δάκρυα χαράς και λύπης και πολλά συναισθήματα που μόνο ο αθλητισμός αναδεικνύει τόσο εύκολα στο συναισθηματικό αφρό κάθε παιδιού, σχεδόν φτάνει στο τέλος της για το peristeri volley.

Λέμε σχεδόν γιατί παρά την άδεια που ήδη έδωσε ο Χρήστος Κουγιουμτζόγλου στις αθλήτριές του από χθες βράδυ, μερικές "τυχερές" θα συνεχίσουν με ατομικές προπονήσεις βελτίωσης το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Η κορυφή απαιτεί υπερβάσεις και οι προπονητές δείχνουν τον δρόμο

 
Ετικέτες

Σε μια σημαντική μεταγραφή που συνδυάζει παρόν και μέλλον προχώρησε ο Ιάσονας.

Ετσι,νέος φύλακας-άγγελος της εστίας του θα είναι ο Περικλής Χριστόπουλος. Ο πολύ ταλαντούχος γκολκίπερ που έπαιζε στον ΑΟ Περιστερίου και έχει αγωνιστεί σε Κολωνό και Αμιλλα Περιστερίου σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας