Τελευταία ενημέρωση 09:23, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η Κηπούπολη στο φιλικό παιχνίδι με την Ανθούπολη. Παρά το γεγονός [ποτι ο αντίπαλος αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω εν τούτοις οι παίκτες της Κηπούπολης στάθηκαν ισάξια και το τελικό 0-0 αποδεικνύεται δίκαιο.

Ο προπονητής Δημήτρης Φιλίππου  χρησιμοποίησε 24 παίκτες κι έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση τους πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων στο κύπελλο ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

 Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Σχιστού ο ΑΟ Περιστερίου αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με το Κερατσίνι. Τα γκολ της περιστεριώτικης ομάδας πέτυχαν οι Γουβαλάρης και Πλέστης.

Εξαιρετική ήταν η φιλοξενία από τη διοίκηση του Κερατσινίου την οποία ο ΑΟ Περιστερίου ευχαριστεί θιερμά και θα την ανταποδώσει στο μέλλον

Ο προπονητής Κώστας Αρζένης χρησιμοποίησε τους: ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ- ΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ -ΜΠΟΥΖΑΣ ΙΩΑΝ- ΓΟΥΒΑΛΑΡΗ-Σ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ –ΜΟΣΤΗΣ- ΠΛΕΣΤΗΣ –ΧΕΛΜΗ-Σ ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΟΚΣΙΣΟΓΛΟΥ- ΣΥΚΑΡΑΣ . ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΤΑΚΟΣΤΑ ΚΟΥΡΤΗΣ ΜΠΟΥΖΑΣ Θ.

Ετικέτες

Στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου την Πέμπτη (2/9) βρέθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Πατατανές Αντώνης.

Πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε στα κορίτσια και τους ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.

Ετικέτες

Ακόμη καλύτερος συγκριτικά με την εμφάνιση  στο φιλικό με την Κύμη στη Χαλκίδα έκανε ο ΓΣΠ στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον νεοφώτιστο στην Α2 Αίολο Αστακού.

Ετικέτες

Πλούσια αγωνιστική δράση έχει το Σαββατοκύριακο ο Φοίνικας σε μια προσπάθεια να εξαχθούν από τον Κώστα Ζαμπέτα πολύτιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του.

Σήμερα η ομάδα της πόλης μας θα αντιμετωπίσει την Αθηναϊδα στο γήπεδο της Χωράφας και αύριο (Κυριακή) τον συμπολίτη Ηρακλή στο ίδιο γήπεδο.

Τα δλο αυτά παιχνίδια  αποτελούν την πρόβα τζενεράλε πριν από τη έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο Κύπελλο ΕΠΣΑ εναντίον της Καισαριανής στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας