Τελευταία ενημέρωση 05:35, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Δήμου Περιστερίου.

Ετικέτες

Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports για το εξάρθρημα ώμο και την φυσικοθεραπευτική του αποκατάσταση.

Ετικέτες

Δύο... πρωτιές σε ατομικό επίπεδο κατέγραψαν οι Σπύρος Νάτσος και Βασίλης Κίναλης στον χθεσινό αγώνα του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Ρουφ.

Στην 3η του χρονιά με την Κ20 ο Νάτσος που θυμίζουμε ότι είναι επαγγελματίας και γεννηθείς το 1998, πέτυχε χθες το πρώτο του επίσημο γκολ με τον Ατρόμητο κάτι που το «έψαχνε» από καιρό. Μάλιστα το γκολ αυτό ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο, με σουτ από 40 μέτρα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

Την ίδια στιγμή ο γεννηθείς το 1999 Κίναλης έκανε το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια της Κ2Ο, πέρσι αγωνιζόταν στην Κ17, καθώς ο Θεοδωράκης ένιωσε ένα πρόβλημα την τελευταία στιγμή και κρίθηκε σκόπιμο από τον Γιώργο Κορακάκη να μην χρησιμοποιηθεί. Ο Κίναλης είχε μια καλή παρουσία, τον βοήθησαν οι συμπαίκτες του κι έδειξε ότι αποτελεί μια αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τα γκολπόστ της Κ20.

Ετικέτες

 Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας χρονιάς θα δώσει αύριο (Δευτέρα) η νεοσύστατη ομάδα παλαιμάχων του Αγίου Ιεροθέου.

 Αντίπαλος της θα είναι ο Άρης Πετρούπολης και το ματς θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Αλκυών.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κώστας Μπότσιος 6981462616,Θοδωρής Αλιμπράντης 6977638460.

Ετικέτες

Με άτυχη την  Μαίρη Τράγου πραγματοποιήθηκε χθες το φιλικό παιχνίδι του Ατρόμητου με την Αγία Παρασκευή.

Η αρχηγός του Ατρόμητου τραυματίστηκε στο χέρι και διακομίστηκε στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα και της τοποθετήθηκε γύψος.

Υπολογίζεται πάντως ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα είναι πάλι σε θέση να αγωνιστεί ενώ όλο αυτό το διάστημα θα μπορεί να λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας