Τελευταία ενημέρωση 04:15, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την ερχόμενη Πέμπτη θα μάθει η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου το πρόγραμμα αγώνων της για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής που κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής: «Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για τους αγώνες των Πρωταθλημάτων Α’ και Β’ Κατηγορίας Γυναικών, περιόδου 2016-2017».

Ωραίο «μπουμπούκι» βρήκαν να του ορίσουν στο αυριανό ματς με τον Ιάλυσο .Ο Άγιος Ιερόθεος δίνει αύριο το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και η ΚΕΔ όρισε τον Χρήστο Βεργέρτη από την Αρκαδία.

Τι εστί Βεργέτης;    Είναι ξάδελφος του πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης. Μέχρι πέρσι σφύριζε σε αγώνες Υποδομών της Σούπερ Λίγκας και διόλου τυχαία τον όριζαν σε αγώνες του Αστέρα Τρίπολης μέσα στην Τρίπολη.

Σαν να σφύριζε δηλαδή ο ίδιος ο Μποροβήλος. Κάθε φορά που έβλεπε τα δύσκολα έδινε κι ένα πέναλτι στον Αστέρα για να τον ξελασπώσει. Το έχει κάνει δύο-τρεις φορές σε αγώνες με τον Ατρόμητο, άρα σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.

Γι’ αυτό προσοχή και επαγρύπνηση από τη διοίκηση για το «μπουμπούκι» αυτό που θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Τριανταφύλλου, Καματάκη.

Ετικέτες

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι σε διάστημα οκτώ ημερών θα δώσει αύριο ο Ηρακλής με αντίπαλο την ΑΕ Περιστερίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα περίοδο.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Ηφαίστου και θα ξεκινήσει στις 19.00

Στο μεταξύ, δύο φιλικούς αγώνες έδωσαν τα αντίστοιχα τμήματα του Παμπαιδικού με τον Φοίνικα Περιστερίου σήμερα στο γήπεδο της Χωράφας. Το τμήμα του Δ. Κούμπαρη έχασε με 5-0 και το τμήμα του Ν. Δασκαλόπουλου κέρδισε 2-1 με σκόρερ τους Πάλιουρα και Χρηστίδη.

Λογαριασμό στα τρίποντα άνοιξε από σήμερα ο φιλόδοξος φέτος Ήφαιστος νικώντας με σκορ 1-0 το Χαϊδάρι στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της νέας περιόδου.

Η ομάδα του Θόδωρου Τρανού μπορεί να μη άγγιξε πολύ μεγάλα στάνταρ στην απόδοση της ωστόσο έδειξε μεγάλη ωριμότητα στη διαχείριση του αγώνα παίρνοντας μια νίκη που χαρακτηρίζεται «επαγγελματική» και σίγουρα θα την βοηθήσει στην συνέχεια για να «χτίσει» ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος ήταν ο Χίος στο 41’. Από εκτέλεση φαουλ, η μπάλα χτύπησε σε αντίπαλο στην συνέχεια προσέκρουσε δύο δοκάρια (!), πριν καταλήξει στα δίχτυα του εμβρόντητου Μίχου. Διαιτήτευσε ο Κατοίκος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Στουραϊτης, Χριστόπουλος (39′  Ζαφειράτος), Σφίχτης, Ζώγκος Β., Γιάκας, Κυριακόπουλος, Μπότης, Τύρπος, Νησαριώτης, Κίτσιος, (77′ Μαργαρώνης), Χίος (81′ Ζώγκος Α.).

ΧΑΪΔΑΡΙ : Μίχος, Αλεβίζος, Γιαννουλάκης, Κασάπης, Πανταζόπουλος, Φουκαράς (62′ Κοπανάς), Μουρεζίνης, Ροκάκης (76’ Χριστούλης), Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Τουλούπης (53′ Καλαμπαλίκης).

Ετικέτες

Την  πρώτη απώλεια βαθμών είχε ο Ατρόμητος Κ20 στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας