Τελευταία ενημέρωση 11:23, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πήρε το βαθμό στο 89'!

 Παιχνίδια που δεν μπορείς να τα κερδίσεις, τουλάχιστον δεν τα χάνεις. Αυτό έκανε η Τόλμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας.

 Η ομάδα του Βασίλη Βόγλη βρέθηκε να χάνει στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από τη Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης στο γήπεδο του Ηφαίστου αλλά στο 89’ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Δούμα και πήρε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από το 34’ με αυτογκόλ του Κόκα ο οποίος αποβλήθηκε μάλιστα στο 54’ Αλλά και η Νέα Ζωή είχε μείνει με δέκα από το 44΄’ λόγω αποβολής με δύο κίτρινες του Τάγαρη.

Ξεκίνησαν οι: Πολυχρονιάδης, Δούμας, Κόκας, Κωνσταντόπουλος Π., Κανάκης, Σαμουλτάς, Δουλκέρογλου, Κωνσταντόπουλος Μ., Λαγγουράνης, Σύτη. Μενχελάρι.

Έπαιξαν για την ομάδα του Βασίλη Βόγλη και οι Πολίτης, Σπυρής.

Ετικέτες

Kακή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Πράσινα Πουλιά στο πρώτο τους παιχνίδι για την Γ΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 4-0 από την Λαύρα στην Αργυρούπολη.

Οι Περιστεριώτες δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και γνώρισαν δίκαια την ήττα με το βαρύ 4-0.

Για τα Πράσινα Πουλιά ξεκίνησαν βασικοί οι: Σαπούνης, Τσαμπίρης, Γιαννάκης, Μουράτης, Γαβριήλ, Καραμπατέας, Γκάμπα Τζομπανάκης, Βικτωράτος, Αποστολόπουλος και Μιχαλίτσης.

Έπαιξαν και οι: Μανωλάκος, Βασιλείου και Σκαρλάτος

Ετικέτες

Δύο νίκες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός για τρεις ομάδες της Ακαδημίας του Ηφαίστου σε αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά:

Εφηβικο 2 : Ατρόμητος - Ήφαιστος 0-1
Το μοναδικο γκολ του αγωνα ο Σκορδαλιος

Παιδικό ΕΠΣΑ Ήφαιστος Θρίαμβος Χαϊδαρίου 3-4
Η άσχημη στιγμή του παιχνιδιού ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Κολοκώτσιου Κώστα οσο για το αποτέλεσμα δεν ήταν ευνοϊκό για την ομάδα αλλά τουλάχιστον πάλεψε για την ισοπαλία αν και έπαιζε με 8 παίχτες το τελευταίο 10λεπτο λόγω τραυματισμών! Ο Ευθυμιάδης τα 2 πρώτα κι ο Μαχαίρας το 3ο τα γκολ για την ομάδα του Ηφαίστου

Παμπαιδικο ΕΠΣΑ Αττικός -Ήφαιστος 1-9
Εντυπωσιακή ήταν η ομάδα παίρνοντας εύκολα την νίκη!
Τα γκολ πέτυχαν οι Ευθυμιάδης Γ. 3, Βυτινιώτης Ν. 3, Σπανός 2 και Σάββας 1.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση.

Ετικέτες

Με γκολ του Νίκου Καραγκούνη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 46΄ ο Γαλαξίας ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας νικώντας εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Κυψέλης με σκορ 1-0.

Μάλιστα η νίκη αυτή παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς απουσίασαν ο τιμωρημένος Κουτσονικολής λόγω της κόκκινης κάρτας που πήρε στον αγώνα κυπέλλου με τον Διαγόρα Αιγάλεω καθώς και οι τραυματίες Κανελλόπουλος και Μασούρης.

Ξεκίνησαν  για την ομάδα του Λουκά Καρμίρη οι: Παντέλης, Θώμογλου, Ραζάκης, Βλάχος, Πατσίμας, Καραγκούνης,  Ουμπουρεάνου, Μπέρμπουτ, Ουρτσίνι, Περουκανέας, Κανδυλιώτης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Ρομπάνος, Μαυρής, Σπυρίδης

 Ο Ατρόμητος Κ16 ξέσπασε στο β’ ημίχρονο και επιβλήθηκε με σκορ 4-2 του Εφηβικού της Καλλιθέας σε παιχνίδι 0που έγινε στο γήπεδο Νταμάρι.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2. Η Καλλιθέα προηγήθηκε δύο φορές αλλά ισοφάρισαν ισάριθμες οι Πρίντεζης και Δακτυλίδης. Στο β’ ημίχρονο με τέρματα των Πρίντεζη και Δακτυλίδη ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ16: Περήφανος - Πολίτης -Λογοθετης Φ. - Χατζης - Φιλιας Β. - Αδαμοπουλος - Παρλακίδης - Δακτυλιδης - Λογοθετης Α. - Σκαραμαγκος - Πριντεζης
Αλλαγές:Σκλιας - Καστορης - Μαύρος - Μέλης - Φιλιας Π.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας