Τελευταία ενημέρωση 12:36, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ηλυσιακό  στο γήπεδο Ηφαίστου (16.00) έχει επικεντρωθεί η προσοχή όλων στον Άγιο Ιερόθεο. Το θετικό για τον τεχνικό του συλλόγου, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη είναι ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του.

Ετικέτες

Τον Όλεθρο θα αντιμετωπίσει η ΠΟΑΛ στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Χρυσούπολης το Σάββατο 8-10-2016 στις 21:15, ενώ η συγκέντρωση των παιχτών θα γίνει μία ώρα νωρίτερα.

Ετικέτες

Eυχές στον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Μάνο Θεοδωρέλλο για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση,στέλνουν  οι παλαίμαχοι της Κηπούπολης.

"Η ομάδα μας εύχεται στον συμπαίκτη μας Μάνο Θεοδωρέλλο περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, η απουσία είναι αισθητή, για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας!!!", αναφέρει η ανακοίνωση της Κηπούπολης.

 
 
Ετικέτες

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει την Κυριακή ο Ατρόμητος Περιστερίου ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Τσαλαβούτα τον Ποσειδώνα Μπουρναζίου. Το ματς θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.

Στο μεταξύ έγινε η κλήρωση του κυπέλλου και ο όμιλος του Ατρόμητος συμπεριλαμβάνει ακόμη την Κύθνο, τον Άρη και τον Όλεθρο. Το πρόγραμμα έχει ως εξής

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΜΕ ΚΥΘΝΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΗ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΟΛΕΘΡΟΣ

Ετικέτες

Με την συμμετοχή έξι ομάδων καθώς δεν κατεβαίνουν Πανιώνιος και Λεβαδειακός ξεκινάει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα Κ15 της Σούπερ Λίγκα στο οποίο μετέχει ο Ατρόμητος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας