Τελευταία ενημέρωση 20:43, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η Αργώ είναι η επόμενη αντίπαλος του ΠΟΑΛ στο πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου.

Ετικέτες

Mε τρία παιχνίδια θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του ο Ατρόμητος για το 2016 έπειτα από την απόφαση της Super League θα διεξαχθεί στις 14, 15 και 16 Ιανουαρίου 2017 Η 11η αγωνιστική ημέρα (εξ αναβολής) του Πρωταθλήματος (ματς με Πανιώνιο).

Δύο στο πρωτάθλημα κι ένα στο Κύπελλο διεκδικώντας έξι πόντους και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το πρώτο ματς θα γίνει την Κυριακή 4 του μηνός στη Λάρισα με την τοπική ομάδα. Θα ακολουθήσει 11 του μηνός το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι σε μια κακή συγκυρία (με τον Στραματσόνι θα ήταν διαφορετικά) και στις 14 Δεκεμβρίου η ομάδα θα παίξει στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό με μοναδικό αποτέλεσμα να την εξυπηρετεί τη νίκη.

Με το απόλυτο των βαθμών και την πρόκριση ο Ατρόμητος θα έχει κλείσει ιδανικά το 2016 αλλά σε κάθε περίπτωση και οι τέσσερις βαθμοί συν την πρόκριση φυσικά θα είναι μια ικανοποιητική συγκομιδή.

Ετικέτες

Στη Λάρισα την Κυριακή η Ανδρική Ομάδα, με Λάρισα επίσης την Κυριακή η Γυναικεία Ομάδα.

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής τα κορίτσια του Ατρόμητου θα υποδεχθούν στο γήπεδο Ήφαιστου στις 12.30 το πρωί της Κυριακής τη Λάρισα με στόχο τη νίκη για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Στο πλευρό των κοριτσιών αναμένεται να βρεθούν πολυάριθμοι φίλαθλοι αλλά και ολόκληρη η Ακαδημία μαζί με τους γονείς για τα στηρίξει στη προσπάθεια που θα κάνουν για να φύγουν νικήτριες από τον αγωνιστικό χώρο.

Ετικέτες

            Στην Ανάβυσσο θα βρεθεί σήμερα κλιμάκιο του δικτύου σχολών Ατρόμητου στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον τοπικό Σαρωνικό.

Θα προπονήσει τα τμήματα του Παμπαιδικού και των Τζούνιορ. Θα το αποτελούν ο Υπεύθυνος του Δικτύου Τόλης Αποστόλου, ο συνεργάτης του Κορακάκη, Λουκάς Καραδήμος, ο γυμναστής της επαγγελματικής ομάδας Σωτήρης Ρούσσης, οι προπονητές των Ακαδημιών Τάσος Μπαμπανιώτης, Κώστας Κωνσταντόπουλος και ο Άγγελος Χόρτσας, γιος του παλιού άσου του Εθνικού και της Προοδευτικής Δημήτρης Χόρτσας ο οποίος είναι αναλυτής στην ομάδα Κ20 και αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο για την συνεργασία των δύο πλευρών.

Ετικέτες

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σουτ, η ομάδα Νέων του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ηττήθηκε με 86-87 από το Ψυχικό για την 8η αγωνιστική του Α΄ ομίλου του πρωταθλήματος Νέων.

Οι νεαροί αθλητές των Παναγάκη - Κρητικού αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 74-83, στο τελευταίο πεντάλεπτο, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, καθώς με σερί 12-2 προσπέρασαν (86-85), 11,2 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, αφού με 2/2 βολές στα 8΄΄ το Ψυχικό διαμόρφωσε το τελικό 86-87, έχοντας και την τύχη με το μέρος του, αφού το τελευταίο σουτ του Διογένη Γοργόνη δεν βρήκε στόχο στην εκπνοή.

Δεκάλεπτα: 20-22, 39-43, 64-65, 86-87 
Διαιτητές: Πολυχρόνης, Ορφανός

ΓΣ Περιστερίου (Παναγάκης-Κρητικός): Δάφνος, Τζερμπατζίδης 3, Βούρτσης 3(1), Χουγκάζ Ν. 10(2), Στάθης 17(2), Χουγκάζ Ρ. 6, Πεδουλάκης, Καράμπελας 5(2), Στρογγύλης 7(2), Γοργόνης 35(3).

Ψυχικό (Παπανικολάου): Χρυσός 42(3), Παντελάκης, Μερτζάνης 3(1), Μαγουλάς 10, Ουντίντζο 2, Μόσχος, Κόττας 9(3), Ρουμελιώτης 21(2).

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας