Τελευταία ενημέρωση 08:26, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την σπουδαιότητα διεξαγωγής των δοκιμαστικών τεστ αξιολόγησης από όλη την Ελλάδα που κάνει ο Ατρόμητος αντικατροπτίζει η απόκτηση δύο παικτών για λογαριασμό της ομάδας Κ15. Πρόκειται για τον αμυντικό Γιώργο Γερακιό που είναι αμυντικός και αποκτήθηκε από την Ένωση Αντικύρων/ Άσπρων Σπιτιών και του μέσου Σαφέτ Ζαϊμι από την ΑΕ Τρικάλων.

Οι δύο παίκτες (φωτό) αποκτήθηκαν κατόπιν  συντονισμένων ενεργειών του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου και την σύμφωνη γνώμη του προπονητή της Κ15 Μουρά Σεροπιάν.

Ετικέτες

Όταν η παιδική φαντασία και η αγάπη για τον Ατρόμητο ανταμώνουν έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αυτού του πολύ όμορφου βίντεο που ετοίμασε ένα νεαρός φίλαθλος του Ατρόμητου, ο Κωνσταντίνος: Τα δέκα καλύτερα γκολ της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Απολαύστε το:

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε  ότι η πώληση εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Από τις 14.00 μέχρι τις 20.00.

ΣΑΒΒΑΤΟ:    Από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

ΚΥΡΙΑΚΗ:    Από τις 11.00 (Θύρα 2) και από τις 15.15 μέχρι και την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια στις Θύρες 4, 7 και 1 (για τους μεμονωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας).

Για την πώληση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας είναι ωστόσο σε λειτουργία η υπηρεσία «print@home» για την αγορά εισιτηρίου.

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα πατώντας εδώ http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/   και εξασφαλίστε έγκαιρα  το εισιτήριο για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Το τυπώνεις και έρχεσαι στο γήπεδο!.

 

Ετικέτες

Ο Ευαγγέλου από  τον σύνδεσμο της Αθήνας ορίστηκε από τη Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να σφυρίξει τον αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ετικέτες

Στις 15.00, αντί για τις 17.00, την Κυριακή (29/1), θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου με τον Πανελευσινιακό, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής  στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», όπως γνωστοποίησε η ΕΟΚ.

 Η αλλαγή ώρας έναρξης του αγώνα πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό αίτημα , καθώς στις 17.00 ο Ατρόμητός, θα αντιμετωπίσει τα Γιάννενα  για το πρωτάθλημα της Super League.

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε όλους του φιλάθλους του Περιστερίου να παρακολουθήσουν και τους δυο αγώνες, ενισχύοντας τις αγαπημένες τους ομάδες.!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας