Τελευταία ενημέρωση 17:09, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

H Ένωση Περιστερίου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Κεραυνό της Πετρούπολης και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ. Το ματς έγινε στο γήπεδο Ηφαίστου.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα υπέρ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Δρόσος στο 70’.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος ξεκίνησε τον αγώνα με την παρακάτω σύνθεση: Μαυρογιάννης, Γκούβας, Αναγνωστόπουλος Μητρογιάννης, Γκούμας, Γαζεπίδης, Μαρούλης, Κώνστας, Ζαφείρης, Παλάτσιος, Αρχοντούλης.

Έπαιξαν και οι Βασιλειάδης, Κουφός, Θώμος.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε  χθες βράδυ και ο τελευταίος αγώνας της Α'  Φάσης του Πρωταθλήματος των Παίδων για την ομάδα WaterPolo του ΓΣΠ. Ο αγώνας ήταν με την Μεταμόρφωση και όλοι οι αθλητές του ΓΣΠ έδωσαν για ακόμη μία φορά τον καλύτερο εαυτό τους και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με σκορ 16-1! Με το σερί των 4 επιτυχιών σε ισάριθμους αγώνες κατάφεραν να περάσουν αήττητοι αυτή την πρώτη φάση του πρωταθλήματος και να πλασαριστούν 1οι στον Όμιλο.  

Η τελική βαθμολογία για τις ομάδες του Β Ομίλου Αττικής είναι :

 Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Περιστερίου):

 Γ.Σ. Περιστερίου 12

Εθνικός Πειραιά 9

 Ιωνικός 6

ΑΕ Χαϊδαρίου 3

ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 0

 Όπως επιτάσσει η παράδοση της Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ , αθλητές, προπονητές , γονείς και έφοροι γιόρτασαν την επιτυχία της ομάδας με ένα γεύμα σε γνωστό μαγαζί της πόλης , με πολλά χαμόγελα και πανηγυρισμούς. Απέδειξαν ακόμα μία φορά ότι έχουν χαρακτηριστικά μεγάλης ομάδας , τόσο μέσα όσο και έξω από τις πισίνες. Ο Σύλλογος εκφράζει τα συγχαρητήρια του  σε όλο το τμήμα των Παίδων , στον προπονητή Βασίλη Καμάρη, στους προπονητές Αρσένη Μαρούλη και Μπάμπη Κλεωνάκο που στήριξαν την προσπάθεια του τμήματος , τους γονείς και φίλους της Υδατοσφαίρισης του Περιστερίου.

 

 

Ετικέτες

Δεν είχε θύελλα!

Την εντός έδρας ήττα από το Διαγόρα Αιγάλεω γνώρισε η Θύελλα για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας Αθηνών.

Ετικέτες

Ανέβηκε στο 5ο σκαλί

Το έχουμε επισημάνει και άλλη φορά ότι ο Φοίνικας Περιστερίου διακατέχεται από μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και δεν κρύβεται πίσω από την πρόκαιρη χαρά μιας νίκης οταν η εμφάνιση της ομάδας δεν είναι αναμενόμενη. Για τη νίκη με σκορ επί του Άτταλου με σκορ 2-1 στο γήπεδο της Χωράφας γίνεται καταγραφή του αγώνα, έτσι όπως τον είδαν οι θεατές και όχι έτσι όπως ίσως «βολεύει» την ομάδα. Το πλήρες κείμενο που «ανέβηκε» στην επίσημη ιστοσελίδα του Φοίνικα έχει λοιπόν ως εξής:

«Η πρώτη νίκη για τη νέα χρονιά τελικά ήρθε, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα, με αντίπαλο την ομάδα του Άτταλου, στο τελευταίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο.
Έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια πολύ επικίνδυνη μεσοεπιθετικά ομάδα και ευρισκόμενοι στον όμιλο αυτό, όπου η επιτυχία από την αποτυχία, είναι δύο καλά ή δυο στραβά αποτελέσματα απόσταση, είχαμε μετρημένα από πριν τα κουκιά μας.

Έτσι μπήκαμε καλά, και ευτυχήσαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ με τον Φιλόπουλο στο 14ό λεπτό να εκμεταλλεύεται ασταθή απόκρουση αμυντικού, σε σέντρα του Γουδέλη από τα δεξιά, και με κοντινό κεραυνό να κάνει το 1-0.
Δεν πέρασαν όμως πέντε λεπτά, και αρχικά ένα φάουλ στον Ραζάκη που δεν καταλογίστηκε, και μια γενική αδράνεια της άμυνάς μας, έφεραν το ισόπαλο 1-1 που κράτησε μέχρι και το 45ό λεπτό.

Όχι όμως και μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, αφού στο ένα και μοναδικό λεπτό της καθυστέρησης, και ύστερα από συστημένη εκτέλεση φάουλ του Γουδέλη από τα δεξιά, ο Αγγελούσης ξεμαρκαρίστηκε και με άψογη κεφαλιά εντός μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα αντίπαλα δίχτυα και να μας δώσει εκ νέου το προβάδιαμα.

Ένα προβάδισμα που έμεινε ανέγγιχτο μέχρι το τέλος, όσο απίστευτο κι αν μοιάζει αν κανείς είδε ή δει τώρα τις ευκαιρίες που χάθηκαν, ειδικότερα από τον φιλοξενούμενο Άτταλο, ο οποίος στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χάνοντας δύο απίστευτα τετ α τετ, εκ των οποίων στο ένα, ο Μυλωνάς έκανε μία από τις πιο καίριες φετινές του επεμβάσεις.

Φυσικά είχαμε κι εμείς μια εξίσου καλή ευκαιρία με τον Κότσο, στο 87ό λεπτό με διπλή προσπάθεια και σε κενή εστία, στο τέλος, να μη μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά.
Κάτι βέβαια, που στο 92ό λεπτό, έκανε ο Γουδέλης, που πήρε την μπάλα περίπου δύο μέτρα πιο κάτω από τη γραμμή του κέντρου και ο βοηθός Μουρουνάκης που ήταν ακριβώς δίπλα από την μεσαία γραμμή, μεχρί εκεί δηλαδή που του επιτρέπεται, σήκωσε τη σημαία του για να τον "καταλογίσει" ως off side. Ο διαιτήτης του αγώνα, Κοκαρίδας, έδειξε στην αρχή να παίρνει τη φάση πάνω του, ο βοηθός κατέβασε το σημαιάκι του, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και τότε το ξανασκεφτήκανε.
Και να θες να δώσεις κάτι τέτοιο, δεν το κάνεις, ακόμα και ερασιτέχνης διαιτητής να μην είσαι δεν θα πεις ότι αυτή η φάση είναι offside, γιατί είναι κάτι που απλά δεν συζητιέται, δεν χρειάζεται ανάλυση δηλαδή.

Το ευτυχές γεγονός όμως ήταν ότι το σκορ σε αυτό το σημείο ήταν 2-1 και το μόνο που μας στέρησε ήταν ένα ακόμα γκολ, στην ομάδα αλλά και στον ίδιο τον Ντίνο τον Γουδέλη.
Το απίστευτο στατιστικό μας συνεχίστηκε και σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι, όπου όπως έχουμε ξανάπει, σκοράρουμε και δεχόμαστε γκολ στις ίδιες εστίες την τρέχουσα σεζόν. Δηλαδή τα 10 γκολ που έχουμε πετύχει όλα έχουν μπει στην ίδια εστία και τα 5 που έχουμε δεχτεί, σημειώθηκαν στην απέναντι. Κάτι που σημαίνει ότι όσα γκολ σημειώνονται, όλα είναι μέσα σε ένα 45λεπτο!

Συνεχίζουμε, με τον πρώτο γύρο να έκλεισε μόλις και την ομάδα μας να έχει μαζέψει 23 βαθμούς και να συγκατοικεί στην 5η θέση με Γ.Σ. Καισαριανής και Γαλάτσι, με μηδέν παθητικό τερμάτων (21-21).
Τα 21 γκολ που έχουμε δεχθεί, πρέπει να μας προβληματίσουν αφού η άμυνά μας, είναι η 4η χειρότερη του ομίλου, και η επίθεσή μας η 8η καλύτερη. Έχουμε λοιπόν άλλες 15 αγωνιστικές για να τα βελτιώσουμε όλα αυτά».

Ξεκίνησαν οι: Μυλωνάς, Λάσκαρης, Μπαϊραμπάς, Μίχος, Αγγελούσης, Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Ραζάκης, Κορδάς, Γουδέλης, Φιλόπουλος.

Έπαιξαν και οι Κώτσο, Ρουμελιωτάκης, Λαμπράκης.

Ετικέτες

Πάλεψε αλλά υπέκυψε στο β’ ημίχρονο η Ανθούπολη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αργυρούπολη για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Σωτήρη Θεοδώρου, αν και με πολλές ελλείψεις, έκανε καλή προσπάθεια και έμεινε όρθια στο πρώτο ημίχρονο. Δέχθηκε όμως το πρώτο γκολ στο 56΄ από τον Μαλλιώρα και όταν ανοίχθηκε για να ισοφαρίσει δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Λαγανά στο 72’.

Ξεκίνησαν οι: Στεργίου, Λάμπος, Κυριανάκης, Κων. Τζεβελέκος, Κακιώρης, Κωνσταντόπουλος, Μπάρντι, Κανέλλος, Στρείδης, Μιχαλακέλης, Τσάγκης. Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Θεμ. Τζεβελέκος, Τίτα, Κωστούλας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας