Τελευταία ενημέρωση 05:12, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες Νέων, Παίδων και Τζούνιορ του Ηρακλή.

Νέων 7ος Όμιλος Β΄Φάση 12η Αγωνιστική Ε.Π.Σ ΑΘΗΝΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ 2-1

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο. Ξεκίνημα για τους Νέους (φωτό) με τους καλύτερους οιωνούς γκολ από τα αποδυτήρια στο δεύτερο λεπτό και παίζοντας με μια ομάδα που δεν είχε να επιδείξει κάτι καλύτερο από εσένα ήταν ότι ποιό καλό θα περίμεναν οι θεατές.
Ένα 2ο γκόλ στο 60ο λεπτό με αυτογκόλ και περίμενες ότι θα " καθαρίσεις το ματσάκι που λένε ". Το 2-1 από την Δάφνη ήρθε να αποδείξει ότι κανένας αγώνας δεν κερδίζεται χωρίς την απαιτούμενη προσοχή και προσπάθεια.

Παίδων 9η Αγωνιστική ΤΟΥΡΝΟΥΑ SOCCERLING
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕΚ FUTSAL M 5-1

Αφεντικό  ήταν το παιδικό τμήμα το οποίο δεν άφησε και πολλά περιθώρια να τον αμφισβητήσει η αντίπαλη ομάδα της ΑΕΚ FUTSAL M. Τελικό σκορ 5-1.Τα γκόλ έβαλαν:ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (3 Γκολ), ΔΕΝΑΞΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Junior (Β. Καραγκούνης)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - Α.Ο.ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ 2-0

Βρήκε τον δρόμο…ο "ΗΡΑΚΛΗΣ"…2-0  Νικηφόρο πέρασμα από το γήπεδο της Χρυσούπολης με αντίπαλο την Κηπούπολη για το τμήμα Junior του "ΗΡΑΚΛΗ" με την καθοδήγηση του Β. Καραγκούνη. Τα γκολ πέτυχαν οι Χριστοδούλου, Χρηστίδης.

ΣΑΒΒΑΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ

Ετικέτες

Σε μια περίοδο που η ελληνική κοινωνία μαστίζεται από τη φτώχεια, την ανεργία, την αβεβαιότητα το ποδόσφαιρο με όλα όσα συμβαίνουν δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Ετικέτες

Με αποθεραπεία και spa για όσους παίκτες αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Παναιτωλικού  και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία τoυ Ατρόμητου για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στη Μυτιλήνη με την Καλλονή.

Aύριο  οι παίκτες έχουν ρεπό. Θα επιστρέψουν την Τετάρτη το πρωί.

Ετικέτες

Κανονικά συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο οι αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ και στις τρεις κατηγορίες.

Ετικέτες

Απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, πάντα ένας βαθμός είναι πολύτιμος ειδικά όταν δίνεις τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας