Τελευταία ενημέρωση 22:43, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το σύλλογο «Φλόγα» επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία παικτών του Ατρόμητου για μια ακόμη φορά στηρίζοντας εμπράκτως την προσπάθεια των γονέων και των παιδιών.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέριε τα εξής:

«Παιδικά χαμόγελα. Άνθρωποι καλοσυνάτοι. Γονείς που ζουν μαζί με τα παιδιά τους από κάθε γωνιά της επαρχίας για όσο διάστημα διαρκέσει η θεραπεία. Μια πραγματική οικογένεια: Η «Φλόγα»!

Για μια ακόμη φορά η ομάδα μας βρέθηκε σήμερα το πρωί κοντά στα παιδιά και στους γονείς του Συλλόγου «Φλόγα» με όλη της την αγάπη και για να μεταφέρει τις ευχές της δικής μας ποδοσφαιρικής οικογένειας για τις Άγιες Ημέρες!

Οι ποδοσφαιριστές  Νίκος Λαζαρίδης, Κυριάκος Κιβρακίδης, Βασίλης Μπάρκας, Χρήστος Θεοδωράκης  πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης στον σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, μα πάνω από όλα ήθελαν να  μεταδώσουν τη δική τους «φλόγα», να στείλουν το μήνυμα ότι είμαστε κοντά στη «Φλόγα».

Η κυρία Μαρία Τρυφωνίδη, η ψυχή του συλλόγου, μας ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά γεμάτη συγκίνηση. «Ο Ατρόμητος πάντα μας θυμάται. Είναι κοντά μας και στηρίζει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια».

Παιδάκια καλή δύναμη, και γρήγορα στο σπίτι σας!. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!».

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μπαίνει από αύριο (Μεγάλη Πέμπτη) προετοιμασία του Αγίου Ιεροθέου για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, κι ενώ θα μεσολαβήσει μια μικρή διακοπή λόγω του Πάσχα.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ14 επιστρέφει με την κούπα στο Περιστέρι!.

Ετικέτες

 Αήττητος, με το απόλυτο ( 6  στα 6) και με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, ο Ατρόμητος Κ13 κατέκτησε σήμερα το διεθνές  τουρνουά της Πύλου κάνοντας επίδειξη δύναμης κόντρα στην ΑΕΚ στον μεγάλο τελικό.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, τα κανόνια του Ναβαρίνου με το αστέρι στη φανέλα,  παρουσία του δημάρχου της πόλης και των τοπικών αρχών επιβλήθηκαν της ΑΕΚ  με σκορ 3-0 και…λίγα ήταν καθώς είχαν  ευκαιρίες και δοκάρια με τους Οικονόμου, Καλομοίρη.

Τα γκολ πέτυχαν ο Οικονόμου (2) και ο Στηβ.

Έπαιξαν οι : ΛΕΝΤΙΟ - ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ -  ΨΥΧΑΣ - ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ - ΣΑΣΣΑΛΟΣ - ΖΑΝΝΗΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ - ΠΑΖΑ - ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΣΤΗΒ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ -  ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ - ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΑΜΟΥΡΗΣ - ΣΥΡΜΗΣ - ΤΣΟΥΡΟΥΛΑΣ – ΜΑΓΚΟΥΛΙΑΣ.

Στην Πύλο βρέθηκε και ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλης Αποστόλου.

Ετικέτες

O Aτρόμητος Κ12 συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο τουρνουά των Σπετσών πέτυχε σήμερα το πρωί τη τρίτη διαδοχική του νίκη. Έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση «βούλιαξε» την Ακαδημία  Μπουμπουλίνας με σκορ 6-1.

Τρία γκολ πέτυχε ο Έντου και από ένα οι Παναγιώτου, Τσαντήλας, Μητρόπουλος. Ο προπονητής Σωτήρης Ρίζος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Σιφογιαννάκης, Κουφόπουλος, Καρδάμης, Δεσύπρης, Παναγιώτου, Τσουχλαράκης, Μητρόπουλος, Ανταλής, Αγκούσι,  Τσαντήλας, Γιαννουλάτος, Πάντος, Ζούγρης, Αμαρίντο, Τσαγγαράκης, Δάλλας, Καλύβας.

Αύριο στις 10 το πρωί ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας