Τελευταία ενημέρωση 11:00, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Αήττητος, με το απόλυτο ( 6  στα 6) και με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, ο Ατρόμητος Κ13 κατέκτησε σήμερα το διεθνές  τουρνουά της Πύλου κάνοντας επίδειξη δύναμης κόντρα στην ΑΕΚ στον μεγάλο τελικό.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, τα κανόνια του Ναβαρίνου με το αστέρι στη φανέλα,  παρουσία του δημάρχου της πόλης και των τοπικών αρχών επιβλήθηκαν της ΑΕΚ  με σκορ 3-0 και…λίγα ήταν καθώς είχαν  ευκαιρίες και δοκάρια με τους Οικονόμου, Καλομοίρη.

Τα γκολ πέτυχαν ο Οικονόμου (2) και ο Στηβ.

Έπαιξαν οι : ΛΕΝΤΙΟ - ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ -  ΨΥΧΑΣ - ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ - ΣΑΣΣΑΛΟΣ - ΖΑΝΝΗΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ - ΠΑΖΑ - ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΣΤΗΒ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ -  ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ - ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΑΜΟΥΡΗΣ - ΣΥΡΜΗΣ - ΤΣΟΥΡΟΥΛΑΣ – ΜΑΓΚΟΥΛΙΑΣ.

Στην Πύλο βρέθηκε και ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλης Αποστόλου.

Ετικέτες

O Aτρόμητος Κ12 συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο τουρνουά των Σπετσών πέτυχε σήμερα το πρωί τη τρίτη διαδοχική του νίκη. Έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση «βούλιαξε» την Ακαδημία  Μπουμπουλίνας με σκορ 6-1.

Τρία γκολ πέτυχε ο Έντου και από ένα οι Παναγιώτου, Τσαντήλας, Μητρόπουλος. Ο προπονητής Σωτήρης Ρίζος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Σιφογιαννάκης, Κουφόπουλος, Καρδάμης, Δεσύπρης, Παναγιώτου, Τσουχλαράκης, Μητρόπουλος, Ανταλής, Αγκούσι,  Τσαντήλας, Γιαννουλάτος, Πάντος, Ζούγρης, Αμαρίντο, Τσαγγαράκης, Δάλλας, Καλύβας.

Αύριο στις 10 το πρωί ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Ετικέτες

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με την λήξη των πρωταθλημάτων της Α’ κατηγορίας αισθάνεται την υποχρέωση να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στον όμιλο του για την ευγενή άμιλλα που έδειξαν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την άψογη φιλοξενία που έτυχε ο σύλλογος μας σε όλες τις έδρες και θέλουμε να πιστεύουμε ότι και εμείς ανταποκριθήκαμε ώστε οι αγώνες στο Περιστέρι να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και τίποτα παραπάνω .

Θέλουμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγνώμη αν κάποιο σωματείο δεν αισθάνθηκε όμορφα από την φιλοξενία μας και να είναι σίγουροι ότι στο μέλλον η προσπάθειά μας σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι μεγαλύτερη .

Θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στο γειτονικό μας σωματείο του Αγίου Ιεροθέου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και να του ευχηθούμε να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική πρώτον γιατί το αξίζει και δεύτερον θα προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στα αθλητικά δρώμενα της πόλης του Περιστερίου.

Επίσης συγχαρητήρια και στην άλλη αθηναϊκή ομάδα του Αιγάλεω και ευχόμαστε καλή άνοδο και στους δύο εκπροσώπους του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και τα σωματεία που για διάφορους λόγους έχασαν την κατηγορία γιατί παρά την κρισιμότητα των αγώνων και την βαριά ψυχολογική πίεση έδειξαν ήθος και σεβασμό στους αντιπάλους και τους ευχόμαστε γρήγορα να επανέλθουν πιο δυνατοί . Άλλωστε δυνατός είναι αυτός που πέφτει και έχει την δύναμη να ξανασηκωθεί και να συνεχίσει .

Ευχαριστούμε την Ένωση για την άψογη διοργάνωση,  τους διαιτητές, τους παρατηρητές , τους δημοσιογράφους και όλους όσους συνετέλεσαν ώστε να διεξαχθεί ένα  άψογο πρωτάθλημα .

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε όλους τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συμπεριφορά τους, να τους ευχηθούμε να έχουν υγεία και επιτυχία σε ότι κι αν βάλουν στόχο στη ζωή τους και να γνωρίζουν  ότι από αυτούς εξαρτάται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε σε όλους  καλή Ανάσταση , υγεία και οικογενειακή ευτυχία και με μια ακόμη καλύτερη αγωνιστική περίοδο του χρόνου, με γεμάτα γήπεδα, χωρίς βία και σεβασμό στον αντίπαλο .

Αυτός ήταν , είναι και θα είναι ο στόχος του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

( ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ)

Ετικέτες

Aήττητος και με το απόλυτο «4 στα 4» συνέχισε χθες (Μεγάλη Τρίτη) ο Ατρόμητος κ13 τις υποχρεώσεις του στο διεθνές τουρνουά της Πύλου.

Στο πρώτο ματς νίκησε τον Αίαντα Καλαμάτας 2-1 με τέρματα του Μαγκουλιά και στο δεύτερο ματς νίκησε με 11-0 τον Παπαφλέσσα Χώρας και συνεχίζει πρωτοπόρος στον όμιλο του με 12 βαθμούς.

Έπαιξαν οι : ΛΕΝΤΙΟ - ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ -  ΨΥΧΑΣ - ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ - ΣΑΣΣΑΛΟΣ - ΖΑΝΝΗΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ - ΠΑΖΑ - ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΣΤΗΒ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ -  ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ - ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΑΜΟΥΡΗΣ - ΣΥΡΜΗΣ - ΤΣΟΥΡΟΥΛΑΣ – ΜΑΓΚΟΥΛΙΑΣ.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ16 κυριάρχησε στον χθεσινό αγώνα με τον Πανιώνιο που έγινε για το «Παιανία Talent Cup» παίρνοντας τη νίκη με σκορ 2-0.

Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα ήταν πολύ καλά στημένη στον  αγωνιστικό χώρο και έφθασε με άνεση στην τελική επικράτηση.

Σήμερα θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Επίλεκτων.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας