Τελευταία ενημέρωση 06:00, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ανακοίνωση του Ηρακλή Περιστερίου:

«Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε, πολλοί είναι οι συμπολίτες μας που θέλουν να βοηθήσουν συνανθρώπους τους, αλλά δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να το πραγματοποιήσουν. Σε ολόκληρη την Ελλάδα, απλοί πολίτες, σύλλογοι, σχολεία κ. α συλλέγουν πλαστικά καπάκια, με σκοπό να συμβάλλουν στην αγορά αναπηρικών καροτσιών και άλλων ορθοπεδικών βοηθημάτων, που είναι απαραίτητα για πολλούς συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, αλλά δυστυχώς δεν έχουν τη δυνατότητα να τ' αγοράσουν. Γι’ αυτό και ζητάμε από εσάς, γνωρίζοντας την ευαισθησία που πάντοτε δείχνετε να μας βοηθήσετε να συλλέξουμε όσο περισσότερα καπάκια είναι εφικτό, για να βοηθήσουμε να αγοραστούν αμαξίδια και ορθοπεδικά βοηθήματα για την ενίσχυση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στο Ειδικό Λύκειο Ιλίου. Στο Δημοτικό στάδιο Ηφαίστου στην είσοδο έχει τοποθετηθεί διάφανος πλαστικός κάδος που μπορείτε να μας φέρετε τα καπάκια που έχετε συλλέξει . Μέσα στο λίγο χρονικό διάστημα που ξεκίνησε ο Ηρακλής  την κοινωνική του αυτή δράση με την δική σας συνδρομή έχει παραδώσει πάνω από 600 ΚΙΛΑ από πλαστικά καπάκια. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα και σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία!

Ετικέτες

 Ένα από τα πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού πρωταθλήματος στη δεκαετία του ’70 που φόρεσε για ένα χρόνο τη φανέλα του Ατρόμητου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Το όνομα του: Όσκαρ Αλβαρέζ.  «Μυθικό» πρόσωπο για τους μικρούς σε ηλικία φιλάθλους του Ατρόμητου εκείνα τα χρόνια καθώς ο Αλβαρέζ είχε κάνει μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό.

Στο Περιστέρι ήρθε το καλοκαίρι του 1980 όταν ο Ατρόμητος επέστρεψε στην Α’ εθνική μετά από πέντε χρόνια απουσίας. Μαζί του και άλλα γνωστά ονόματα: Παουνόφσκι, Αθανασόπουλος, Σιδηρόπουλος, Τόσκας, Βακάλης, Λούκοβιτς, Κάπουας κ.α.. Προπονητής της ομάδας ήταν ο Ανδρέας Σταματιάδης, αργότερα τον διαδέχθηκε ο Καραπατής.

Ο Αλβαρέζ αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια και πέτυχε τρία γκολ με Εθνικό, Καβάλα και Καστοριά. Αποχώρησε προς το μέσο της σεζόν όταν άρχισαν να εμφανίζονται τα οικονομικά προβλήματα που διέλυσαν τελικά τον Ατρόμητο.

Ο Αλβαρέζ είχε συνολικά 127 συμμετοχές (115 ματς στο πρωτάθλημα και 12 στο Κύπελλο) στην Ελλάδα, ενώ πέτυχε συνολικά στην καριέρα του 80 γκολ στα επτά χρόνια που έπαιξε στην Α’ Εθνική και ήταν 4ος στην λίστα με τους κορυφαίους ξένους σκόρερ.

Στη φωτό, ο Αλβαρέζ κάτω δεξιά. Μαζί του είναι ακόμη οι Αθανασόπουλος, Σιδηρόπουλος, Στυλιανόπουλος, Μαρής, Τόσκας, Βασιλόπουλος (πάνω), Παγκάκης, Κάπουας, Στ. Μισαηλίδης, Κότσαλος (κάτω).

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) κατέκτησε με πανηγυρικό τρόπο το τουρνουά των Σπετσών. Στο σημερινό παιχνίδι, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς είχε ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση, αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με αντίπαλο την ΑΕΚ και αμέσως μετά έγινε η απονομή του Κυπέλλου.

Ο προπονητής Σωτήρης Ρίζος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές στο τουρνουά: Σιφογιαννάκης, Κουφόπουλος, Καρδάμης, Δεσύπρης, Παναγιώτου, Τσουχλαράκης, Μητρόπουλος, Ανταλής, Αγκούσι,  Τσαντήλας, Γιαννουλάτος, Πάντος, Ζούγρης, Αμαρίντο, Τσαγγαράκης, Δάλλας, Καλύβας.

Ετικέτες

Για γέλια και για κλάματα μαζί! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των ΑΕΚ και Ατρομήτου για την ποινή των τριών βαθμών μετά τα επεισόδια των οπαδών τους στο ματς πρωταθλήματος στο Περιστέρι και ως εκ τούτου η τιμωρία παραμένει για τις δυο ομάδες.

Με λίγα λόγια η Επιτροπή ενώ μείωσε την ποινή του ΠΑΟΚ για μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια δεν έκανε το ίδιο, όπως έπρεπε, για την ποινή του Ατρόμητου σε πολύ μικρότερης κλίμακας επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ

Αυτή που επηρεάζεται περισσότερο, είναι η Ένωση, που χάνει έναν βαθμό στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ και ξεκινάει με δυο αντί με τρεις που θα είχε σε περίπτωση που δικαιωνόταν. Έτσι, λοιπόν, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν από δυο βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος ξεκινούν με μηδέν.

Θυμίζουμε ότι πέρα από το -3, κάθε ομάδα είχε τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, η ΑΕΚ είχε φάει πρόστιμο 70.750 ευρώ και ο Ατρόμητος 71.750 ευρώ.

Ετικέτες

Έγγραφη αναφορά στην ΚΕΔ έστειλε ο διαιτητής του παιχνιδιού Ατρόμητος-ΑΕΚ, Γιώργος Κύζας, υποστηρίζοντας ότι πριν την αναμέτρηση δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον άνδρα που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL", ο διεθνής ρέφερι αναφέρει στην επιστολή του ότι δέχθηκε κλήση από σταθερό τηλέφωνο με εμφανή τον αριθμό και ο συνομιλητής του, του συστήθηκε ως "Δημήτρης Μελισσανίδης". Του είπε πως ξέρει ότι είναι καλός διαιτητής, αλλά ξέρει με ποιον τρόπο έγινε διεθνής και με ποιους μιλάει και συναναστρέφεται.

Ο Κύζας του απάντησε πως δεν γνωρίζει αν όντως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεδομένου ότι δεν έχουν ξαναμιλήσει στο παρελθόν και τον ρώτησε τι εννοεί. Ο άνδρας στο τηλέφωνο του ζήτησε μια δίκαιη διαιτησία (50-50) και τόνισε πως θα πρέπει να έχει το νου του, καθώς σε λίγες ημέρες θα αλλάξουν όλα όσον αφορά τη διαιτησία.

Σύμφωνα με τον Κύζα, η συνομιλία κράτησε πέντε λεπτά και μόλις ολοκληρώθηκε, αναζήτησε τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη, αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, τον οποίο ενημέρωσε προφορικά για όσα είχαν συμβεί.

Πάντως όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα "GOAL", ο αριθμός σταθερού τηλεφώνου από τον οποίο δέχθηκε κλήση ο Κύζας δεν παραπέμπει σε γνωστούς εταιρειών ή προσώπων που να σχετίζονται με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας