Τελευταία ενημέρωση 09:12, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την 1η θέση θέση στο 3ο τουρνουά Ακαδημιών προς τιμήν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Σάκη Κουβά που διοργάνωσε ο Ευκλείδης Μεγάρων κατέκτησε ο Ατρόμητος Κ16.

Στον τελικό ά νίκησε με χαρακτηριστική άνεση την ΑΕ Σαλαμίνας με σκορ 7-0. Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Πετσίτης.

Προπονητής της ομάδας στο τουρνουά αυτό ήταν ο Δημήτρης Μαυρίκος.

Ετικέτες

Ο Παναθηναϊκός θα είναι αύριο ο αντίπαλος του Ατρόμητου Κ15 στον τελικό του διεθνούς τουρνουά Elite Neon Cup που ρίχνει την αυλαία του στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Οι πράσινοι στον άλλον ημιτελικό νίκησαν με 1-0 τον Άρη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με αμφισβητούμενη φάση  οφσάιντ.

Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 18.15 και θα μεταδοθεί από το Novasports1 σε περιγραφή Αποστόλη Λάμπου.

Ετικέτες

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία ξεκίνησαν σήμερα στο Κολυμβητήριο της Χωράφας οι ΙΓ' Διασυλλογικοί Αγώνες Κολύμβησης που διοργανώνει ο ΓΣΠ γιορτάζοντας τα 45 χρόνια από την ίδρυση του.

Ετικέτες

Την μεγαλύτερη σε έκταση φετινή του νίκη δείχνοντας ότι έχει φορμαριστεί την πιο κατάλληλη στιγμή πέτυχε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ15 ήταν χάρμα οφθαλμών απέναντι στην σουηδική Χάμαρμπι στον σημερινό ημιτελικό του Elite Neon Cup που διεξάγεται στην Παιανία. Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που είχε ως μοναδικό όπλο της τη δύναμη και ενίοτε το αντιαθλητικό παιχνίδι, κέρδισε με σκορ 3-0 και θα αγωνιστεί αύριο στο μεγάλο τελικό της πολύ σημαντικής αυτής διεθνούς διοργάνωσης.

Το 1-0 έκανε ο Κολινιάτης στο 15’΄με προβολή από σέντρα του Βαγγέλη. Στο 24’ ήρθε η σειρά του Πολίτη που με σουτ έκανε το 2-0 από πάσα του Αθανασίου. Το τελικό 3-0 έγραψε στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης ο Ζούνης.

Ο τεχνικός Σωκράτης Οφρυδόπουλος (συνεργάτης του ο Βασίλης Γκούμας) ξεκίνησε με την ακόλουθη ενδεκάδα: Μανδάς, Πολίτης, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Κουστουμπάρδης, Δρόσος, Ξενοπανάγος, Σκαραμάγκος, Ζούνης, Κολινιάτης, Βαγγέλης, ενώ έπαιξαν  στο δεύτερο ημίχρονο και οι Στεργίου, Παπαθανασίου, Χατζής, Λουκής, Λογοθέτης, Δημητρίου, Βλαχομήτρος, Καστόρης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας