Τελευταία ενημέρωση 17:16, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στο αθλητικό μας κέντρο πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) της ομάδας . Πλήρως ενσωματώθηκε ο Αντρέι Γκορμπούνοφ, αλλά και ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος.

Αύριο οι παίκτες θα υποβληθούν ανά γκρουπ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε ισοκινητικές εξετάσεις.

Ετικέτες

To Δ.Σ του Άγιου Ιερόθεου ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο, Αναστάσιο Θεοδωράκο για την εφαρμογή μονωτικού υλικού που τοποθέτησε στη στέγη των γραφείων του συλλόγου.

 

Η ανακοίνωση:

"ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ".

Ετικέτες

O Γιασίν Αλιμπάς που προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν με τον Άγιο Ιερόθεο, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Περιστερίου.

 

Ο ποδοσφαιριστής βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του, την οποία θα συνεχίσει στον Αήττητο Σπάτων.

Ετικέτες

Πήρε δύο παίκτες

Σε δυο πολύ σημαντικες μεταγραφές προχώρησε ο Φοίνικας Περιστερίου, ο οποίος απέκτησε τον Νώντα Αρχοντούλη και τον Ελις Κολέζι.

 

Ο 29χρονος Ελις Κολέζι αγωνιζόταν στην ΑΕ Περάματος,ενώ έχει παίξει επίσης σε Θρίαμβο Χαιδαρίου και Αφοβο,ενώ ο 30χρονος Νώντας Αρχοντούλης αγωνιζόταν στη Χρυσούπολη,και έχει παίξει σε ΑΕ Περιστερίόυ,Γαλαξία και Ακάδημο.

 

 

Ετικέτες

Έκλεισε φιλικό

Ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας έκλεισε ο Άγιος Ιερόθεος, με στόχο ο προπονητής του συλλόγου, να δει τα πρώτα δείγματα της ομάδας.

Αντίπαλος θα είναι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου και το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21 Αυγούστου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας