Τελευταία ενημέρωση 06:59, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Προσφορές υπάρχουν για όσους αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας έως τις 16 Ιουλίου για τους οπαδούς του Ατρόμητου. Στο «αστέρι» είναι αισιόδοξοι ότι θα δοθούν αρκετά εισιτήρια όσο διαρκεί η προσφορά και περιμένουν την ανάλογη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει τα εξής: «Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας για τις μεγάλες προσφορές που ισχύουν κατά την Α’ περίοδο πώλησης των Εισιτηρίων Διαρκείας 2016/17 και τους καλεί να επωφεληθούν μέχρι τις 16 Ιουλίου καθώς:

1) Οι τιμές είναι μειωμένες στις βασικές κατηγορίες σε όλες τις θύρες: Θύρα 7: 120 ευρώ, Θύρα 2 & Θύρα 4: 200 Ευρώ, Θύρα 3: 400 Ευρώ.

Μετά τις 16 Ιουλίου οι τιμές των καρτών θα επανέλθουν στα περσινά επίπεδα και θα είναι ως εξής: Θύρα 7: 150, Θύρα 2 & Θύρα 4: 250 ευρώ, Θύρα 3: 500 ευρώ

2) Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δίνεται δώρο η νέα φανέλα της ομάδας μας.

3) Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δίνεται δώρο ΚΑΙ ένα παιδικό διαρκείας (από 5 ως 15 χρόνων) στις Θύρες 2, 4, 7.

Σημεία Πώλησης και Εξυπηρέτησης: Το Γραφείο Διαχείρισης στο γήπεδο Περιστερίου από Δευτέρα ως Παρασκευή 12.00 – 20.00 και Σάββατο 10.00 – 14.00.

Το Προπονητικό Κέντρο Μαζαράκη (ισόγειο) από Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00-14.00.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 5757409, 210 5777706».

Ετικέτες

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους διοργανωτές του 2ου τουρνουά του Δικτύου Σχολών του Ατρόμητου «Τάκης Μιχαλέτος» και ειδικά τον κ. Τόλη Αποστόλου για την άψογη διοργάνωση και το ενδιαφέρων που επέδειξε καθόλη την διάρκεια του, τόσο για τα παιδιά αλλά και για την ομαλή διεξαγωγή με μοναδικό γνώμονα την διασκέδαση αλλά και την ασφάλεια όλων των αποστολών των ομάδων, εξέδωσε ο Α.Ο. Μυκόνου.

 

Η ανακοίνωση:

"O Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι εργάζονται στον Α.Ο. Μυκόνου αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν τους διοργανωτές του 2ου τουρνουά του Δικτύου Σχολών του Ατρόμητου «Τάκης Μιχαλέτος» και ειδικά τον κ. Τόλη Αποστόλου για την άψογη διοργάνωση και το ενδιαφέρων που επέδειξε καθόλη την διάρκεια του, τόσο για τα παιδιά αλλά και για την ομαλή διεξαγωγή με μοναδικό γνώμονα την διασκέδαση αλλά και την ασφάλεια όλων των αποστολών των ομάδων".

Ετικέτες

Ο άνθρωπος που κατάφερε να οδηγήσει τον ΑΟ Περιστερίου σε πορεία πρωταθλητισμού συμφώνησε με την διοίκηση προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα.

 

 

Ο λόγος για τον Κώστα Αρζένη ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Όμιλο. Η δουλειά που πραγματοποίησε ήταν εξαιρετική και ήδη ξεκινάει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Ετικέτες

Με πρωινή προπόνηση στο Γκολφ της Γλυφάδας και απογευματινή στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Ο Θωμάς Βασιλείου έλαβε μέρος στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, το απόγευμα συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα και ολοκλήρωσε με ατομική προπόνηση. Αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως την Πέμπτη. 

Αύριο θα γίνει προπόνηση το πρωί στο Γκολφ της Γλυφάδας και το απόγευμα οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Ετικέτες

Το Περιστέρι έχει στο στόχαστρο τον Λάζαρο Τασόπουλο και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση αρνητικά ή θετικά.

Να θυμίσουμε ότι ο 34χρονος σέντερ αποτελεί έναν από τους πλέον χαρισματικούς παίκτες στην θέση του, έχοντας τρία χρόνια στον Ιωνικό Νικαίας, και άλλα τέσσερα πριν στον Χολαργό, δείχνοντας σε κάθε σεζόν την αξία του.

 
 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας