Τελευταία ενημέρωση 03:03, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πεπεισμένος ότι οι αλλαγές προσώπων σε τεχνικό επιτελείο και ρόστερ θα αποδώσουν καρπούς εμφανίζεται ο πρόεδρος του Αγίου Ιεροθέου Παναγιώτης Ρούμπας ο οποίος έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

«Επειδή πολλοί από εσάς τους φίλους της ομάδας μας αναρωτιόσαστε γιατί τις αλλαγές που γίναμε, θέλω να τονίσω ότι έγιναν για το καλό μας. Ευελπιστούμε σαν δ.σ ότι κάναμε τις σωστές επιλογές και η πορεία της ομάδας θα μας δικαιώσει. Όλοι μαζί με αγάπη για την ομάδα της γειτονιάς μας».

Ετικέτες

H πρόοδος απαιτεί συστηματική κ επίπονη εργασία! Ούτε ο καυτός Ιουλιος δε μπαίνει εμπόδιο στα όνειρά του συλλόγου Peristeri Volley!

Περισσότερα από 60 κορίτσια σε 3 ηλικιακά γκρουπ κοπιαζουν καθημερινά στο γήπεδο υπό τις οδηγίες των Χρηστου Κουγιουμτζογλου, Λουκα Καρατζαλη και την επιστημονική φροντίδα της εργοφυσιολογου Αννας Μαριας Τουβρα. 

 

 
Ετικέτες

Ο ΑΟ Ιλίου βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Λευτέρη Μάκρα από τη Χρυσούπολη!

Ο έμπειρος επιθετικός την περασμένη σεζόν βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία (Β’ ΕΠΣΑ) πετυχαίνοντας συνολικά 10 γκολ σε 2212’ συμμετοχής, αλλά αποφάσισε να ψάξει φέτος για το νέο σταθμό της καριέρας του!  

Ετικέτες

Ένα δυνατό φιλικό έκλεισε ο Α.Ο. Περιστερίου που θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας του τον Α.Ο. Χαϊδαρίου.

 Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 27 Αυγούστους 2016 και θα είναι εντός έδρας με τον Κώστα Αρζένη να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Να θυμίσουμε πως τέσσερις μέρες πιο πριν η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Άλιμο.

Ετικέτες

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΓΣΠ που έκανε δικό του τον Τηλέμαχο Βησσαρίου που  θα ενισχύσει την ομάδα Παίδων, αλλά και Παμπαίδων, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να εξελίξει το πλούσιο ταλέντο του, μέσα από την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

"Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τηλέμαχου Βησσαρίου από τον Κεραυνό Λάρισας!

Ο 14χρονος διεθνής γκαρντ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ κι ως εκ τούτου είναι πολύ λογικό για την απόκτηση του να ενδιαφέρθηκαν αρκετοί σύλλογοι.

Έτσι, η μεταγραφή του στον ΓΣΠ αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία κι αποτελεί τεράστια επένδυση για το μέλλον του συλλόγου μας.

Ο Τηλέμαχος Βησσαρίου θα ενισχύσει την ομάδα Παίδων, αλλά και Παμπαίδων, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να εξελίξει το πλούσιο ταλέντο του, μέσα από την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Εμείς του ευχόμαστε να έχει πάνω απ’ όλα την υγεία του και πολλές επιτυχίες μέσα στο γήπεδο με την κυανοκίτρινη φανέλα".

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας