Τελευταία ενημέρωση 17:52, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με ένα χάλκινο μετάλλιο και δύο πολύ καλές επιδόσεις  Θέρσιππος έκανε αισθητή την παρουσία του στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα

Η Αλίκη Βαγγέλη ισοφαρίζοντας την ατομική της επίδοση με 1.70 στο άλμα σε ύψος, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, το οποίο μοιράστηκε με την αθλήτρια του ΠΑΟΚ Γαστεράτου Κατερίνα.

Η Κλεοπάτρα Παπαδοπούλου συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα (100 και 200μ) πετυχαίνοντας αντίστοιχα ατομικές επιδόσεις.
Την πρώτη ημέρα των αγώνων στα 100μ πέτυχε επίδοση 12:38 καταλαμβάνοντας την 11η θέση στη γενική κατάταξη, ενώ την δεύτερη ημέρα στα 200μ τερμάτισε με επίδοση 25.49 καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

Κατά 4 ολόκληρα δευτερόλεπτα βελτίωσε την ατομική του επίδοση και ο Αχιλλέας Τακίδης που έλαβε μέρος στα 1500μ (4:18.09) καταλαμβάνοντας την 14η θέση.

Ετικέτες

Δύο αθλητικοί δημοσιογράφοι έχουν συμπεριληφθεί στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Γαλαξία που έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες, σημάδι της αλλαγές που σηματοδοτεί στον περιστεριώτικο σύλλογο ο ερχομός της νέας διοίκησης.

Συγκεκριμένα στη θέση του Β’ αντιπροέδρου ορίστηκε ο πολύ γνωστός Γιώργος Χελάκης που άφησε εποχή με τις ιστορικές περιγραφές του με το «πειρατικό της Εθνικής» το 2004 στη Πορτογαλία.

Τη θέση του μέλους κατέχει ο Φώτης Ρουμελιώτηες, κάτοικος Περιστερίου, ο οποίος εργάστηκε σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ετικέτες

 Ολοκλήρωσε τις δράσεις της η όμορφη παρέα της ομάδας «Περιστεροπεταλιές» που μια φορά την εβδομάδα συγκεντρώνεται και κάνει όμορφες εξορμήσεις στις γειτονιές της πόλης μας.

Ο υπεύθυνος της ομάδας Γιάννης Παπαδόπουλος έγραψε σχετικά για το φινάλε της σεζόν:

«Μια περίοδο γεμάτη από ποδήλατο και χαμόγελα τελείωσε, ευχαριστούμε που στηρίζεται με την παρουσία σας την ομάδα.
Ευχαριστούμε τον Casa Kosta Kamarinopoulos και όλους όσους ανήκουν στην ομάδα ασφαλείας (κόφτες-σκούπες) για την πολύτιμη βοήθειά τους για ασφαλής διαδρομές.
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι ραντεβού τον Σεπτέβρη!!».

Ετικέτες

Γερές πολύ γερές βάσεις ακόμη καλύτερες βάζει στην Ακαδημία του ΓΣΠ που συνεχίζει την ενίσχυση  σε όλα τα επίπεδα και σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τους προπονητές Δημήτρη Τζιάλλα, Γιάννη Κρητικό και Βασίλη Γκούρα.

Τζιάλλας Δημήτρης
Για τον Δημήτρη Τζιάλλα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις... Το όνομα του είναι συνυφασμένο με τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου και ειδικά την παραγωγική διαδικασία μέσω των ακαδημιών, ενώ το Περιστέρι αποτελεί τον τόπο που γεννήθηκε κι ανδρώθηκε.

Ο Δημήτρης Τζιάλλας υπήρξε μέλος της κυανοκίτρινης οικογένειας από το 1979, αρχικά ως παίκτης, ξεκινώντας την παράλληλη ενασχόληση του με την προπονητική τρία χρόνια αργότερα.
Από τότε εργάστηκε ως coach όλων των τμημάτων (σ.σ. παιδικό, εφηβικό, ανδρικό), είτε ως συνεργάτης στην πρώτη ομάδα των Ντράγκαν Σάκοτα, Αργύρη Πεδουλάκη και Θανάση Σκουρτόπουλου. Η συνεργασία του με το Περιστέρι διακόπηκε… προσωρινά, όταν μετακόμισε στον Ολυμπιακό ως συνεργάτης των Ηλία Ζούρου και Ντράγκαν Σάκοτα, ωστόσο το 1995 γύρισε στον ΓΣΠ, όπου παρέμεινε μέχρι το 2015.
Μετά την περσινή του αποχώρηση για προσωπικούς λόγους, σήμερα, επιστρέφει και πάλι στην ομάδα της καρδιάς του αναλαμβάνοντας επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου των Ακαδημιών.

Κρητικός Γιάννης
Ο Γιάννης Κρητικός αποτέλεσε προϊόν της παραγωγικής διαδικασίας των Ακαδημιών του Περιστερίου. Γέννημα-θρέμα της πόλης μας αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την κυανοκίτρινη φανέλα σε ηλικία 9 ετών. Θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, ενώ εξακολουθεί να είναι ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής που έπαιξε με την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, όντας 17 χρονών.
Το 2001 ο Γιάννης Κρητικός αποχώρησε από τον ΓΣΠ ως παίκτης και σήμερα επιστρέφει ως προπονητής, καθώς αναλαμβάνει υπεύθυνος σκάουτινγκ στην Ανδρική ομάδα, αλλά κι  Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που, μετά από 15 χρόνια, επιστρέφω στον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, όπου ανδρώθηκα μπασκετικά.Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κόουτς Νίκο Καραγιάννη για την ευκαιρία που μου έδωσαν και υπόσχομαι να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους».

Γκούρας Βασίλης
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου καλωσορίζει, τέλος, τον Βασίλη Γκούρα, ο οποίος μετά από μια 14ετη παρουσία του στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, πλέον ανήκει στο τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών μας.
Ο 46χρονος τεχνικός ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ σε ηλικία 10 ετών από τον Αμύντα, όπου υπήρξε παίκτης και προπονητής του συλλόγου του Υμηττού. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Κένταυρο Δάφνης, το 2002 εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό όπου δούλεψε μέχρι και το καλοκαίρι του 2016.

Ο ΓΣΠ εύχεται υγεία και επιτυχίες στους τρεις προπονητές, ενώ παράλληλα ευχαριστεί τους απερχόμενους Γιάννη Θεολογίτη, Δημήτρη Ραρή και Μπάμπη Ψαράκη για την προσφορά τους στον σύλλογό κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ετικέτες

Κοντά σε μια μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά στο χώρο του ανεξάρτητου πρωταθλήματος και όχι μόνο βρίσκεται ο Ταξιάρχης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας