Τελευταία ενημέρωση 09:54, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της νέας χρονιάς θα δώσει το Σάββατο (20/8) ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος προετοιμάζεται για την ιστορική συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Θήβας την τοπική  ομάδα, σε ένα παιχνίδι όπου ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του για να βγάλει  χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αυτή την περίοδο.

Ετικέτες

 Πολλά κιλά ιδρώτα χύνουν καθημερινά οι παίκτες του Α.Ο. Περιστερίου.

Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της πριν λίγες ημέρες και ο προπονητής του συλλόγου, Κώστας Αρζένης, προσπαθεί να εμφυσήσει στους παίκτες του όσα θέλει να έχουν για να μπορέσουν να βοηθήσουν τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Ο έμπειρος προπονητής θα έχει την ευκαιρία να δει τις δυνατότητες των παικτών του στο εντός έδρας φιλικό με τον Αγιαξ Ταυρου στις 20 Αυγούστου.

Ετικέτες

Τη μεγάλη κλάση του στον προκριματικό των κρίκων φανέρωσε πριν λίγες ημέρες ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία του προκριματικού, αλλά παραμένει φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής που ανήκει στην Ειρήνη Περιστερίου θα αγωνιστεί στον τελικό των κρίκων που είναι προγραμματισμένος για τις 15 Αυγούστου, στις 20.00 με στόχο το χρυσό και πιστεύουμε ότι ο πρωταθλητής μας θα κάνει όλη την Ελλάδα υπερήφανη.  

 

Ετικέτες

Την επόμενη εβδομάδα ο Ατρόμητος παίζει με την Κέρκυρα (21/8). Οι "Φαίακες" θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της πόλης μας χωρίς τον Κρητικό που αποχώρησε από την ομάδα.

Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση των Επτανήσιων για το -μέχρι πρότινος- δικό τους παιδί: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Κρητικό».

Από εκεί και πέρα, σειρά παίρνει για να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος. Ο τελευταίος είναι στο νησί από το βράδυ της Πέμπτης (11/8) και θα κάνει την τελική του συζήτηση προκειμένου να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες και στη συνέχεια να υπογράψει.

Μόλις τελειώσει και αυτό το θέμα, θα μείνει απλά ένα ανοιχτό παράθυρο για έναν ακόμη επιθετικό. Ο Μιχάλης Γρηγορίου εκτιμά πως πρέπει να υπάρχει άλλη μία λύση στο ρόστερ και οι εξελίξεις θα τρέξουν από την επόμενη εβδομάδα.

Ετικέτες

Μια ακόμη μεταγραφή αναμένεται να κάνει ο Ήφαιστος Περιστερίου, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε.

Η ομάδα έχει κάνει ήδη δυνατές μεταγραφές, καθώς μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί ο επιθετικός Σταύρος Κίτσιος από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Χριστόπουλος από Κανάρη Νενήτων, ο αμυντικός Στέλιος Γιάκας από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο τερματοφύλακας Αργύρης Στουραΐτης από την Αμιλλα Περιστερίου, ο επιθετικός Φραγκίσκος Χίος από την Κηφισιά και ο επιθετικός Άρης Ζόνγκος από τους Τράχωνες Αλίμου, ο οποίος έπαιζε στον Ήφαιστο το τελευταίο εξάμηνο ως δανεικός και αποκτήθηκε, πλέον, με μεταγραφή.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας