Τελευταία ενημέρωση 08:33, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ διοργανώνει η Ένωση Αρκάδων Περιστερίου (ομάδα μπάσκετ Ανδρών) υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, μεταξύ των Αρκάδων Περιστερίου, ΠΑΟ Δάφνης και Άμιλλας Περιστερίου το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Στεφανόπουλος (πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας).
Η Ένωση Αρκάδων Περιστερίου καλεί όλους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση τροφίμων για να τα προσφέρουν σε αυτούς που τα έχουν πιο πολύ ανάγκη, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
 του Δήμου Περιστερίου. 
Έναρξη αγώνα στις 18:00. 
Θα ακολουθήσουν: Χοροί των Συλλόγων, Παρουσίαση των Συλλόγων, Χαιρετισμοί. Συμμετέχουν με την παρουσία τους οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Περιστερίου: Πολύμνια, Αδελφότητα Κρητών, Ένωση Ηπειρωτών, Ένωση Ποντίων, Τα Περιστέρια, Εργαστήρι Λαϊκών Παραδοσιακών Χορών, Εθελοντική Ομάδα Περιστερίου, Συκεωτών Δωρίδος, Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Ατρομήτου, ΠΑΟ Δάφνης, Αμπελιωνιτών, Απανταχού Δοξιωτών, Νέων Δόξας, Μακεδόνων, Μεσσηνίων, Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων, Π.Ο.Ε (Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας), Παγγορτυνιακή Ένωση Αθήνας.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι αγώνες της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι αγώνες και οι ομάδες που προκρίνονται:

ΚΥΠΕΛΛΟ (Φάση των 16)Προκρίνονται
ΑΓ. ΑΝΤΩΝΗΣ
3-0 α.α.
ΣΑΜΠΕΡΜΠΙΑΝ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΗΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ 100
3-3 (4-1) 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ 100
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
1-3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
3-0
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΠ. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
ΠΟΑΛ
1-3
ΠΑΟΠ ΠΑΟΠ
ΠΑΟΚ
1-3
ΚΥΘΝΟΣ ΚΥΘΝΟΣ
ΑΡΕΙΜΑΝΙΟΣ
1-2
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
0-1
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΚΟΣ

 

Ετικέτες

Στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς έχει ρίξει από τώρα το βάρος του ο προπονητής του ΑΟ Περιστερίου Κώστας Αρζένης ο οποίος στα εναπομείναντα παιχνίδια θα δώσει ευκαιρίες στο νέο «αίμα» του συλλόγου που έχει καταπλήξει.

 Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά στο γήπεδο Τσαλαβούτα και όπως τόνισε ο γενικός αρχηγός και ακούραστος εργάτης της ομάδας Δημήτρης Τσιλεπής: «έχει έρθει πια η ώρα των μικρών σε ηλικία παικτών. Αυτό μας ενδιαφέρει, να πάρουν  όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής γίνεται για να αποκτήσουν εμπειρίες για τη νέα χρονιά».

Κασιμάτης, Θάνος Μπούζας, Ανιτσάκης, Φανουργιάκης, Κούτρης, Καπετάνης, είναι παιδιά που «ξεπήδησαν» μέσα από τις Ακαδημίες και τώρα τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν το άλμα στην πρώτη ομάδα ώστε πολύ σύντομα να αποτελέσουν τα «πρώτα βιολιά» της ορχήστρας.

Στη διάθεση του Αρζένη δεν είναι οι τραυματίες Γκολφινόπουλος, Συράκος, Γιάννης Μπούζας, Λειβαδάς.

Ετικέτες

 Καρέ νικών πέτυχαν τα τμήματα του Peristeri Volley σε ένα ιδανικό και μοναδικό Σαββατοκύριακο.  Το κερασάκι στη τούρτα μπήκε από τις Παγκορασίδες 3 που πήραν για τα καλά φόρα και πέτυχαν νέα νίκη αυτή τη φορά επί της Άμιλλας Καματερού εκτός έδρας με το επιβλητικό 3-0!!! Τα κορίτσια  ήταν χάρμα ειδέσθαι και στα 3 σετ του παιχνιδιού σκορπώντας και πάλι τον ενθουσιασμό στους θεατές!

Προηγήθηκαν οι εξής αγώνες

*Νέα εκτός έδρας νίκη για το Peristeri Volley απέναντι στον αξιόμαχο Έσπερο Καλλιθέας με 3-1 σετ για τις παγκορασίδες Α. Μετά τις δυο εκτός έδρας νίκες αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα περιμένει με ανυπομονησία τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στην έδρα της  στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του ομίλου!

*Παρά τις σημαντικές απουσίες των Μιλή και Κωτσαδάμ οι παγκορασίδες Α πέρασαν νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Ένωσης Ιλίου με 3-1 σετ. Τα κορίτσια αφού έχασαν το πρώτο σετ και έφτασαν μια ανάσα από το να χάσουν και το δεύτερο (24-20) αφυπνίστηκαν την τελευταία στιγμή και αφού ισοφάρισαν 25-27 πήραν μεγάλη νίκη αφού στο τρίτο και τέταρτο η απόδοσή  έφτασε σε υψηλά επίπεδα

*Με το δεξί μπήκαν και οι παγκορασίδες Β που νίκησαν με 3-1 την αξιόμαχη ομάδα του Θρίαμβου Χαιδαρίου! Έπαιξαν οι Μίλη, Γιαννουλάκη, Μπάρτζη, Πετροπούλου, Κιρκιλή,. Στασινοπούλου, Μιχοπούλου.

Ετικέτες

 

Τέσσερις πρωταθλητές Ευρώπης βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου στο Μαζαράκη.

Αιτία ήταν η παρουσία των σπουδαστών του ΙΕΚ «Ιπποκράτειος» που πραγματοποίησε επίσκεψη και σημείο  αναφοράς,  ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στον Ατρόμητο και πλέον διδάσκει την προπονητική με κατεύθυνση το ποδόσφαιρο στον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό όμιλο.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος είχε την ευκαιρία δηλαδή να συναντηθεί με τους συμπαίκτες του στη «χρυσή» ομάδα της Εθνικής που κατέκτησε το 2004 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας γράφοντας την πιο χρυσής σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου: Τον Τραϊανό Δέλλα και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Πρωταθλητής Ευρώπης αλλά σε συλλογικό επίπεδο μην ξεχνάμε ότι είναι και ο Άντονι Λε Ταλέκ ο οποίος είχε σηκώσει την κούπα με τη Λίβερπουλ το 2005 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη.

 Οι σπουδαστές του ΙΕΚ που ήρθαν στο αθλητικό  κέντρο στο πλαίσιο της εκπαίδευσης τους  ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους οι οποίοι  είναι πολύ οικείοι στον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή και  στην συνέχεια «κατέβηκαν» στον αγωνιστικό χώρο για να παρακολουθήσουν  την προπόνηση της ομάδας μας.

Ο Κώστας Κατσουράνης μετά το τέλος της επίσκεψης των σπουδαστών είχε συζήτηση με τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο. Φυσικά δεν παρέλειψε να χαιρετηθεί εγκάρδια με τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όσον αφορά την προπόνηση έλαβαν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στον Ασπρόπυργο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

25 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Η 8η (διαχρονικά) δύναμη στην Ελλάδα!
H ΓΣΠάρα «ταξιδεύει» σήμερα για το όνειρο!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας