Τελευταία ενημέρωση 18:18, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Γιώργος Κρασάκης έχει αναλάβει εδώ και ένα χρόνο τόσο τις Ακαδημίες κολύμβησης του Γ.Σ.Π.  όσο και τις Ακαδημίες υδατοσφαίρισης ! Δίπλα στους αθλητές του φαντάζει τεράστιος ... όμως και ο ίδιος θεωρεί τεράστιους τους εξάχρονους πιτσιρικάδες που προπονεί!

 Γιώργο με αφορμή τις επιτυχίες της ανδρικής υδατοσφαίρισης , σήμερα θα μιλήσουμε για Water Polo! Κολύμπι ή Υδατοσφαίριση?

 Υδατοσφαίριση χωρίς κολύμπι δεν υπάρχει! Είναι σημαντικό ο αθλητής του Water Polo να κολυμπά καλά , για αυτό νομίζω ότι και ο Αρσένης μου πρότεινε να ασχοληθώ  με τις Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης.  Και για να είμαι ειλικρινής, αν και όχι προερχόμενος από την υδατοσφαίριση, για εμένα ήταν μια εμπειρία που θέλω να συνεχίσω να ζω! Έχει βοηθήσει πολύ και ο Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος σαν αθλητής υδατοσφαίρισης έχει πολλές γνώσεις και τις μοιράζεται απλόχερα και με πάθος με τα παιδιά. Στην κατηγορία των προμίνι έχει τον μικρό του γιο , τον Συμεών , οπότε βοηθά και εκείνος στην προσπάθεια που κάνει το Περιστέρι στην Υδατοσφαίριση.

 Τελικά είστε όλοι μία ομάδα «τρελών» με το πόλο όπως είπε και ο Φίλιππος Κότσης?

 Δεν λες τίποτα ... Ίσως και λίγα είπε ο Φίλιππος από μετριοπάθεια ! Θα έλεγα ότι εδώ ταιριάζει το «όνειρο ζω μην με ξυπνάτε»! Έχω περάσει πολλά χρόνια στις πισίνες και σου εγγυώμαι δύο πράγματα . Το πρώτο είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι αθλητής του πόλο για να καταλάβεις το δέσιμο και την χημεία που έχει αυτό το τμήμα και το δεύτερο είναι ότι αυτό που μπορεί να ζήσει κάποιος στην υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. δεν το βρίσκει πουθενά! Τελεία και παύλα. Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε 2 χρόνια όλο το κολυμβητήριο του Περιστερίου μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. και μιλάω για ανθρώπους του χώρου από όλους του Συλλόγους που βρίσκονται στο κολυμβητήριο μας. Είμαστε όλοι τόσο παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε που ίσως να αγγίζουμε τα όρια της ωραίας τρέλας που περιγράφει ο Φίλιππος.

Στο δικό σου το τμήμα πάντως τα πράγματα πρέπει να είναι λίγο πιο ήρεμα... να μην υπάρχει τόσος ενθουσιασμός μιας και οι αθλητές είναι στην πρώτη τους χρονιά!

 Ας γελάσω ! Εμείς είμαστε Περιστεριώτες και ότι κάνουμε το κάνουμε με ψυχή! Το ξέρεις ότι δεκαπέντε οικογένειες από τα προμίνι βρεθήκαμε στην Χαλκίδα για να υποστηρίξουμε τον αγώνα της ανδρικής στην Α2? Ψάξε και βρες Πανελλαδικά άλλη μία ομάδα που έκανε το ίδιο πράγμα... Είμαστε αγωνιστικό τμήμα και εμείς , με συμμετοχές σε τουρνουά , φιλικούς αγώνες στο κολυμβητήριο μας και όχι μόνο, με καθημερινή προπόνηση και μαγιό που λέει όπως και τα αγωνιστικά τμήματα «Peristeri»! Είμαστε οι μικρότεροι αλλά στηρίζουμε και υποστηρίζουμε την προσπάθεια όσο όλα τα υπόλοιπα τμήματα. Αυτή είναι και η επιτυχία της ομάδας. Μέσα σε 1- 2 μήνες γίνεσαι υπεύθυνος φίλος της υδατοσφαίρισης του Περιστερίου. Νομίζεις ότι είσαι σε αυτή την ομάδα χρόνια!

 Τις ημέρες των Play Out στην Κρήτη ... χτυποκάρδισες?

 Μόνο το σώμα μου δεν ήταν μαζί με τα παιδιά στο Ηράκλειο. Ο Μπάμπης Παπασπηλίου είχε την ευθύνη υποστήριξης της ανδρικής ομάδας σαν έφορος οπότε εγώ επικοινωνούσα με τον Γιάννη Φέγγο που είχε αναλάβει το κομμάτι της ενημέρωσης. Πρέπει αυτό το διήμερο να μιλήσαμε όσο μιλήσαμε και όλη την χρονιά ! Μπράβο στον Αρσένη και στα παιδιά ! Δούλεψαν σκληρά και τα κατάφεραν ! Μας έκαναν όλους περήφανους και ακόμα πιο πεισμωμένους για την συνέχεια. Νομίζω ότι φέτος ήταν η κρίσιμη χρονιά που έπρεπε να περάσουμε τον «κάβο». Νομίζω ότι από εδώ και πέρα καλούμαστε απλά να ταξιδέψουμε το καράβι της υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. στην ανοικτή θάλασσα με προσοχή και πλάνο. Όλα μπαίνουν πλέον σε μία σειρά!

 Η συνεργασία σου με τον Αρσένη ?

 Με τον Αρσένη έχω άψογη συνεργασία όπως και με τους άλλους δυο προπονητές , τον Βασίλη Καμάρη και τον Μπάμπη Κλεωνάκο. Ο Αρσένης είναι ένας προπονητής που νοιάζεται για όλα τα παιδιά, για όλα τα τμήματα,  για όλους τους συνεργάτες του. Τεχνικά και σαν γνώσεις δεν θα μπορούσα να τον κρίνω  σαν προπονητή ... δεν έχω τις γνώσεις  να τον κρίνω ... αλλά και να τις είχα δεν θα το έκανα γιατί τιμώ τις δομές και τις ιεραρχίες του τμήματος. Ξέρω όμως ότι ήταν αυτός  που με τα ελάχιστα κατάφερε να μας κρατήσει στην Α2! Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα!

 Η νέα χρονιά που έρχεται?

 Στην νέα χρονιά πιστεύω ότι η πισίνα θα γεμίσει καινούργιους πιτσιρικάδες που θα θέλουν να ζήσουν τις μοναδικές στιγμές που προσφέρει το άθλημα της υδατοσφαίρισης και ο Γ.Σ.Π. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει και η καλή πορεία που θα έχει και  Εθνική μας στην Ολυμπιάδα του Rio… Το άθλημα θα αποκτήσει λίγο περισσότερο χώρο! Το Περιστέρι αξίζει μία μεγάλη Υδατοσφαίριση και η προσπάθεια του Γ.Σ.Π. αξίζει την στήριξη από όλο το Περιστέρι!

 

Ετικέτες

Το πρώτο φιλικό τεστ προετοιμασίας για τη νέα περίοδο θα δώσει αύριο ο Ατρόμητος Κ17.

Η πολύ ανανεωμένη σε σχέση με πέρσι ομάδα της Κ17 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη Πετρούπολης στις 6 το απόγευμα και ασφαλώς θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίκτες προκειμένου να εξαχθούν τα πρώτα συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ετικέτες

Νέο φιλικό αγώνα έδωσε σήμερα το πρωί ο Ατρόμητος Κ20 ο οποίος αντιμετώπισε στο γήπεδο του Ηφαίστου τη αντίστοιχη του Πανιωνίου και ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Παρά τη φιλική ήττα οι εντυπώσεις ήταν για μια ακόμη φορά ενθαρρυντικές καθώς ο τεχνικός Γιώργος Κορακάκης χρησιμοποίησε αποκλειστικά παίκτες που πέρσι ήταν στην ομάδα Κ17 και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητα τους.

Ετικέτες

Ο Αντονί Λε Ταλέκ παρακολουθεί την Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα φρόντισε να το μοιραστεί με μια σέξι φωτογραφία αθλήτριας του beach volley

Αυτό μπορούμε να το κρίνουμε από την  από τη φωτογραφία που ανέβασε ο επιθετικός του Ατρόμητου στο twitter με την λεζάντα: "Οι Ολυμπιακοί είναι τόσο γλυκοί. Πάμε Γαλλία"!

Ετικέτες

Με 17 παίκτες έρχεται σήμερα στο Περιστέρι για το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας