Τελευταία ενημέρωση 04:09, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με ναυαρχίδα την Ανδρική Ομάδα, ο Ιπποκράτης έχει πλούσια δράση το Σαββατοκύριακο σε πρωτάθλημα ΕΠΣΑ αλλά και σε επίπεδο Ακαδημιών.

Η ανδρική ομάδα υποδέχεται την Κυριακή το πρωί στις 10 στο γήπεδο Ηφαίστου τον Άτλαντα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση την πρώτη φετινή νίκη για να βελτιώσει τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.

                                                                                                 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ 7 3 2 1 0 8 1
2. ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 5 3 1 2 0 5 3
3. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 5 3 1 2 0 1 0
4. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 5 3 1 2 0 5 4
5. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 4 3 1 1 1 6 6
6. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4 3 1 1 1 5 3
7. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 4 2 1 1 0 2 1
8. ΤΑΤΑΥΛΑ 3 3 0 3 0 1 1
9. ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 3 2 1 0 1 5 6
10. ΑΡΙΩΝ 2 3 0 2 1 1 2
11. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2 3 0 2 1 2 3
12. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 1 3 0 1 2 5 12
13. ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ 0 2 0 0 2 2 6
Ετικέτες

Μια ακόμη όμορφη πρωτοβουλία πήρε η ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία ανοίγει τις πύλες του αθλητικού κέντρου «Μαζαράκη» για τα σχολεία του Περιστερίου. Η αρχή έγινε με το 41ο δημοτικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει τα εξής:
Aπό αθώα όμορφα παιδικά πρόσωπα και γλυκά χαμόγελα πλημμύρισε σήμερα το αθλητικό κέντρο στο πλαίσιο του προγράμματος «School Day» που εγκαινίασε η ομάδα μας πάντα πρωτοπόρα στις δραστηριότητες που αφορούν το παιδί και τη διείσδυσή της στις επόμενες γενιές φιλάθλων!.

Μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ’ Τάξης του 41ου Δημοτικού Σχολείου Περιστέρι βρέθηκαν στην προπόνηση και έζησαν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Τους υποδέχθηκαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που συνομίλησαν μαζί τους και φωτογραφήθηκαν λίγο πριν ξεκινήσουν την προπόνηση.

Στην συνέχεια τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του αθλητικού κέντρου, ξεκινώντας από την κλειστή αίθουσα της πισίνας και του spa εκφράζοντας τον θαυμασμό τους γι’ αυτό που είδαν.

Κατόπιν μπήκαν στους εσωτερικούς χώρους, είδαν τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο, το φυσικοθεραπευτήριο, την αίθουσα ψυχαγωγίας. Όλα τα παιδιά παρέλαβαν το δώρο που είχε ετοιμάσει η ομάδα μας ως ενθύμιο για την επίσκεψη τους και αφού ολοκληρώθηκε η ξενάγηση κάθισαν στην κερκίδα για να παρακολουθήσουν την προπόνηση.  

 Αποχώρησαν λέγοντας με την παιδική του αθωότητα η «καλύτερη εκδρομή ever» αλλά και φωνάζοντας «Ατρόμητος»! Αυτό μας αρκεί!

Ετικέτες

Χαμηλούς τόνους διατηρεί ο προπονητής του Αγίου Ιεροθεου Μααργαρίτης Χατζηαλέξης εν όψει του κυριακάτικου αγώνα στα Χανιά με τον ΙΝΚΑ.

«Το παιχνιδι νομίζω θα κριθεί στην υπομονή. Όποια ομάδα έχει υπομονή και θέλει περισσότερο το ματς. Ο ΙΝΚΑ είναι μια καλή ομάδα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές και έναν προπονητή που τα πάει περίφημα. Στόχος αποτελεί να παλέψουμε το ματς και να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε» τόνισε χαρακτηριστικά'.

Το ευχάριστο για τον 51χρονο προπονητή είναι ότι ο τερματοφύλακας Φώτης Ρουμπής ξεπέρασε το διάστρεμμα και είναι πλέον ετοιμοπόλεμος.

Ετικέτες

Με την ολοκλήρωση της «Βραδιάς Υδατοσφαίρισης» που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Δημαρχείο Περιστερίου, έχοντας επίσημους καλεσμένους την Εθνική Ελλάδος ανδρών  και τον διεθνή διαιτητή υδατοσφαίρισης Γιώργο Σταυρίδη , το Δ.Σ. του Γ.Σ. Περιστερίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά :

 Τους Διεθνείς αθλητές μας της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης για την παρουσία τους σε αυτή την  γιορτή του πόλο. Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στα ινδάλματά τους και να καταλάβουν ότι όλα είναι θέμα στόχων και προσπάθειας.

 Τον Διεθνή διαιτητή μας Γιώργο Σταυρίδη που απέδειξε στα παιδιά μας ότι η εντιμότητα και η ακεραιότητα είναι προσόντα που αναγνωρίζονται  και μπορούν να σε τιμήσουν και σαν άνθρωπο και σαν χώρα.

 Τον Βουλευτή και πρώην υδατοσφαιριστή κ. Γιώργο Μαυρωτά  ο οποίος κατάφερε να πείσει τους αθλητές και τις αθλήτριες μας ότι σχολείο , αθλητισμός και πρωταθλητισμός συνδυάζονται άψογα εάν υπάρχει θέληση και πρόγραμμα.

 Τον αρχηγό της Εθνικής μας Χρήστο Αφρουδάκη , που εκπροσωπώντας όλη την ομάδα , μίλησε για τα πρότυπα και την ανάγκη για φιλότιμες προσπάθειες που έχει ο αθλητισμός. Την ανάγκη για υγιείς αθλητικές δεξαμενές. Και κοιτώντας τα παιδιά στα μάτια,  τους είπε ότι θα ήταν χαρά του κάποτε να δει έναν νεαρό από το Περιστέρι στην Εθνική Ελλάδος.

 Τους Αντιδημάρχους μας Βασίλη Μπέτση και Τάσο Θεοδωράκο που μίλησαν για ένα δυνατό και ενωμένο Περιστέρι , με Δήμο και Γ.Σ.Π. σε κοινές πορείες και επικέντρωση στην υποστήριξη της νεολαίας της πόλης.

 Τον Αντιπρόεδρο μας Μπάμπη Καραθάνο γιατί μας θύμισε την ιστορία της Περιστεριώτικης υδατοσφαίρισης από το 2001 μέχρι και σήμερα  και τόνισε ότι η πίστη στις δυνάμεις της πόλης θα την πάει ακόμα πιο ψηλά.

 Τους Δημοτικούς μας συμβούλους  Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο,  Στέφανο Παπαδόπουλο και Νίκο Ζούτσο καθώς και τον επικεφαλής του συνδυασμού των Ενεργών Πολιτών κ. Φώτη Κουγιουμτζή για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

 Την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Γ.Σ.Π. Τζένη Γαλάνη για την συνδρομή της στην διοργάνωση της βραδιάς. Τον Γραμματέα του Συλλόγου μας Μανώλη Μουστάκη καθώς και τον πρώην Πρόεδρο του Γ.Σ.Π. Ιωσήφ Ξυπνητό για την στήριξη και παρουσία τους στην εκδήλωση.

 ‘Όλους όσους εργάστηκαν πολύ σκληρά και επί σειρά ημερών με στόχο την δημιουργία μίας πραγματικά μοναδικής για το Περιστέρι και τον Σύλλογο βραδιάς, τους εφόρους μας και τους προπονητές μας !

 Το Waterpolonews.gr για την εξαιρετική συνεργασία και τον συντονισμό της βραδιάς.

 Τους γονείς και τους αθλητές μας που εμπιστεύονται το πλάνο μας και συνδράμουν ακούραστα σε αυτή την προσπάθεια !

 Ο Γ.Σ. Περιστερίου συνεχίζει ακούραστα να στηρίζει την πορεία της υδατοσφαίρισης του Περιστερίου προς την κορυφή... εκεί που της αξίζει να είναι!

 

 

Ετικέτες

Το κοινωνικό πρόσωπο που πρεσβεύει ο αθλητισμός κάνει πράξη ο Θησέας Περιστερίου ο οποίος σε ανακοίνωση του κάνει έκκληση στους γονείς των μικρών αθλητών αλλά και στους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων να έχουν μαζί τους εν όψει του αυριανού αγιασμού συσκευασμένα τρόφιμα.

Ο σύλλογος θα τα παραδώσει στην εκκλησία του Παλαιού Ταξιάρχη για να μοιραστούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και πρέπει η καθημερινότητα τους να γίνει πιο ευχάριστη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας