Τελευταία ενημέρωση 06:36, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ούτε με ένα , ούτε με δύο αλλά με τρεις Νηρέες θα τα βάλει τοι Σάββατο 5/11 και την Κυριακή 6/11 το τμήμα παίδων του Γ.Σ.Π. ! Ο προπονητής Βασίλης Καμάρης θα δώσει τρεις αγώνες με τα παιδιά  του για να ζυγίσει ακόμα μία φορά την πορεία τους μέχρι και σήμερα. Η πολιστική συνάντηση με Νηρέα Λαμίας , Νηρέα Χαλανδρίου και Νηρέα Γέρακα θα γίνει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χωράφας και το πρόγραμμα είναι :

 ΣΑΒΒΑΤΟ 05/11/16

1η αγωνιστική : ώρα 15:45 μ.μ. ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

2η αγωνιστική: ώρα 16:45 μ.μ. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 3η αγωνιστική : ώρα 21:00 π.μ. Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 06/11/16

4η αγωνιστική : ώρα 11:00 π.μ. ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 5η αγωνιστική : ώρα  12:00 μ.μ. Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ

 6η αγωνιστική : ώρα 17:00 μ.μ. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ

 

 

Ετικέτες

 Θλίψη σκόρπισε στο στρατόπεδο του Ήφαιστου η θλιβερή είδηση της απώλειας του επί σειρά ετών παλιού προπονητή των Ακαδημιών Βασίλη Σπάνιου. Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο Βασίλης Σπάνιος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Νέων την σεζόν 2003-2004 με αντίπαλο στον τελικό το Χαϊδάρι του τότε ανερχόμενου Βασίλη Πλιάτσικα. Στη φωτό διακρίνεται πάνω αριστερά ο Σπανιός και ανάμεσα στους παίκτες είναι ο Ζαβιτσάνος, ο Σγουρός, ο Τζαβάρας, ο Κερμαλής και ο Γιάκας μια πολύ καλή φουρνιά του περιστεριώτικου συλλόγου.

Ανακοίνωση για το θάνατο του Βασίλη Σπάνιου εξέδωσε η διοίκηση του Ηφαίστου αναφέροντας τα εξής: «Φτωχότερη θα είναι η οικογένεια του Ηφαίστου αφού έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ο Βασιλης Σπανιος.
Προπονητές των ακαδημιών μας για επτά χρονια με πολλές διακρίσεις. Πρωταθλητής τη σεζόν 2003-2004.

Η κηδεία του θα γινει την Τέταρτη 2/11/2016 στο Γ' νεκροταφείο και ωρα 10:30.
Το Δ. Σ. του Ηφαίστου στέλνει τα συλληπτήριέ στην οικογένεια του».

Ετικέτες

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον αγώνα με την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού έκαναν αποθεραπεία και spa ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν Τόνσο και Ντιγκινί.

Ετικέτες

Η έγκυρη εφημερίδα Goal ενώ στο εξώφυλλο της αναφέρει ότι ο Ατρόμητος χειρουργήθηκε χωρίς αναισθητικό από τον Δελφάκη διαβάζοντας τις μέσα σελίδες του διαβάζουμε ότι δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Ολυμπιακό!.

Αντίθετα ο συντάκτης του άρθρου δεν χρησιμοποιεί τη λέξη «καθαρό» στο ακυρωθέν γκολ του Λε Ταλέκ αλλά και στο χέρι του Ντα Κόστα. Βέβαια το μνημείο αναφοράς είναι η φάση του 77' στην οποία όπως αναγράφει η εφημερίδα ούτε ο Δελφάκης ούτε ο Κουρέντας είδαν το καθαρό πέναλτι του Λαζαρίδη πάνω στον Ελιουνούσι με το κράτημα του αμυντικού του Ατρόμητου στον Νορβηγό που είχε βρεθεί στην πλάτη του σε θέση για γκολ. Κυριολεκτικά μιλάμε για ένα μνμημείο αντικειμενικοτητας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κουρέντας αφήνει τον Στόιτσεφ να φύγει από θέση οφσάιντ (δεν χρησιμοποιεί σκοπίμως τη λέξη οριακή φυσικά) και στη συνέχεια της φάσης από ενέργεια του Σέρβου η μπάλα χτυπα στο χέρι του Ντα Κόστα με τον Δελφάκη να λέει «παίζετε». Πουθενά η λέξη πέναλτι, για τόσο μνημείο κειμένου!.

Φυσικά δεν γίνεται αναφορά στην αγκωνια του Φιγκέιρας στον Στόιτσεφ, αυτό μας έλειπε ενώ για τη φάση του 39' όπου ο Ιντέγε έριξε αγκωνιά στον Κατράνη, ο παίκτης του Ατρόμητου σύμφωνα με την Goal  έπεσε κάτω για να κάνει θέατρο την ώρα που ο Ιντέγε δεν τον είχε βρει καν!

Με λίγα λόγια αν καταλαβαίνουμε καλά ο Δελφάκης αδίκησε τον Ολυμπιακό!!!

Ετικέτες

Το Παιδικό Τμήμα της ΑΕ Περιστερίου σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο Ηφαίστου επιβλήθηκε του  αντιστοίχου τμήματος του Δάσους-Δάφνης Χαϊδαρίου, με σκορ 3 - 1.

Η διοίκηση του συλλόγου σε ανακοίνωση της μοίρασε:« συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που αγωνίστηκαν, και των δύο ομάδων αλλά και στον γνωστό στα ποδοσφαιρικά στέκια της Δυτικής Αθήνας, διαιτητή Κυριάκο που "έβγαλε" το παιχνίδι με χαρακτηριστική άνεση».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας