Τελευταία ενημέρωση 01:52, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Για τη Βαρκελώνη αναχωρεί την Πέμπτη αντιπροσωπεία του ιατρικού επιτελείου τoυ Ατρόμητου για να πάρει μέρος στο ετήσιο ιατρικό συνέδριο αποκατάστασης και τραυματιολογίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι τις 15 Μαϊου στο «Καμπ Νόου» υπό την αιγίδα της ΦΙΦΑ.

Επικεφαλής θα είναι ο Γιατρός της ΠΑΕ Ατρόμητος Ανδρέας Πισκοπάκης και θα μετέχουν επίσης ο Γυμναστής Αποκατάστασης Δημήτρης Μπογατσιώτης και ο Φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Αμπελιώτης.

Στο διεθνές αυτό συνέδριο θα συμμετάσχουν οι επί κεφαλής των ιατρικών επιτελείων των μεγαλύτερων club της ηπείρου μας.

Ετικέτες

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι μικρές παλαιστές του Θησέα Περιστερίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Μεσσήνη αποδεικνύοντας ότι η δουλειά που γίνεται στον σύλλογο αποδίδει καρπούς. Ο απολογισμός της περιστεριώτικης ομάδας ήταν ο εξής:

--Παπαγεωργιου Γιωργος 1ος
--Κουγιουμτζης Γρηγορης 2ος
--Ευκαρπιδης Παναγιωτης 2ος
--Καπανταης Παντελης 2ος
--Τραμπακουλος Φωτης 3ος
--Κανελλης Κωστας 5ος

Ετικέτες

Οι βαθμολογίες στους δύο ομίλους της Α' Κατηγορίας αλλά και της Β' Κατηγορίας του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Περιστερίου έχουν διαμορφωθεί ως εξής μετά τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου:

 

                                                                     Β' ΟΜΙΛΟΣ

 

Ετικέτες

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άγιο Ιερόθεο εν όψει της νέας χρονιάς μίλησε στο peristerisports ο ταλαντούχος τεχνικός Νίκος Κούστας ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου.

Είναι σημαντικό ομάδες σαν τον Αγιο Ιερόθεο να εμπιστεύονται νέους προπονητές και να τους δίνουν ευκαιρίες οπως αυτή που μου έδωσε εμένα η διοίκηση.  Θα παλέψω με ολες μου τις δυνάμεις μαζί με τους συνεργάτες μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς».

Ετικέτες

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Περιστερίου είναι τα εξής:

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας