Τελευταία ενημέρωση 15:53, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στο «Μαζαράκη» βρέθηκε σήμερα ο Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος σε κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς αποχαιρέτησε τους πρώην πια συμπαίκτες του και το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ είχε και κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον  Τραϊανό Δέλλα.  Ο «Νάπο» που είναι πολύ αγαπητός  δέχθηκε τις καλύτερες ευχές από όλους για να έχει καλή τύχη και επιτυχία στην Τουρκία. Αλλά και ο ίδιος είχε μια καλή κουβέντα για όλους. Δεν παρέλειψε φυσικά να φωτογραφηθεί με πολλά παιδιά που εκείνη την στιγμή ήταν στην αίθουσα μεταξύ των οποίων και ο διάδοχος του Κοσμίμ Ματέι (κεντρική φωτό).

Πάντως βρήκε και λίγο χρόνο για να κάνει γυμναστήριο και να μην χάσει την ημέρα του. Από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις και την επόμενη εβδομάδα τον περιμένει το πρώτο ντέρμπι με αντίπαλο την Μπεσίκτας.

Με τον Γιάννη Αγγελόπουλο και τον Ούμπιντες

 O τελευταίος καφές με τον κολλητό του Ούμπιντες

Με τον Σουμπίνιο

 Με τον Τόλη Αποστόλου

 

 

 

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του κυριακάτικου παιχνιδιού και η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου.

 Η ΠΑΕ ΑΕΚ αιτήθηκε αριθμό εισιτηρίων, θύρα και εκδοτήριο και ο Ατρόμητος όπως κάνει κάθε φορά πλην ελαχίστων περιπτώσεων απάντησε καταφατικά.

Αναμένεται η απόφαση του αρμόδιου Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή.

Ετικέτες

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΥΠΕ Περιστερίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του κολυμβητικού συλλόγου Γλαύκος Περιστερίου. Στην εκδήλωση που τιμήθηκαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της χρονιά που πέρασε, τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Οι επιτυχίες, αναπόσπαστο πλέον κομμάτι του Κολυμβητικού Ομίλου Περιστερίου Γλαύκος " και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστούν και το 2016. Μου δόθηκε η ευκαιρία να βραβεύσω τον πρωταθλητή Παναγιώτη Σαμιλίδη για τις εξαιρετικές του επιδόσεις σε διεθνή πρωταθλήματα. Όλοι οι αθλητές αξίζουν συγχαρητήρια, όπως στους γονείς, στους προπονητές και στη διοίκηση του συλλόγου»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από την πλευρά της δημοτικής αρχής οι Βασίλης Μπέτσης, Βαγγέλης Τάτσης, Μαίρη Τσιώτα, Ξένια Κορογιαννη, Γιώργος Αυγουστίδης, Τάσος Θεοδωράκος, Βασίλης Λώλος και από την αντιπολίτευση οι Αλέξανδρος Πλέστης, Θανάσης Δημητρίου, Μίμης Κουγιουμτζής.

.

Ετικέτες

Φωτιά έχει πάρει τα τελευταία 24ωρα το διαδίκτυο και με μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ομοβροντία αγάπης για τον Στέφανο Ναπολεόνι που θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Μπασακσεχίρ.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής …..απέδειξε με την αποχώρηση του ότι είναι μακράν ο πιο δημοφιλής παίκτης που πέρασε από τον Ατρόμητο καθώς δεκάδες είναι τα μηνύματα και οι ευχές από φίλους του, δεκάδες είναι τα αφιερώματα και οι αναρτήσεις από ανθρώπους του ποδοσφαίρου, δημοσιογράφους που τον έζησαν από κοντά και συναναστράφηκαν μαζί τους.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έγραψε στην σελίδα της στο Facebook:«Η συνεισφορά του Stefano Napoleoni στην ομάδα του Ατρομήτου δε μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Πέρα από τον εξαίρετο χαρακτήρα και το απεριόριστο ταλέντο, μας έδωσε την ευκαιρία να είμαστε μάρτυρες μοναδικών ποδοσφαιρικών στιγμών, ακόμα και σε υποστηρικτές ομάδων, όπως ο Ατρόμητος, που δε συγκαταλέγεται (τουλάχιστον στα χαρτιά) στις μεγάλες του ελληνικού πρωταθλήματος. Stefano, σε ευχαριστούμε, σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις κάθε όνειρο σου στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής σου πορείας και κάποια μέρα να επιστρέψεις σπίτι ! ‪#‎Atromitos ‪#‎AtromitosFc

 To site των atromitistas ετοίμασε ένα υπέροχο αφιέρωμα με διάφορα βίντεο από τα έργα και τις ημέρες του Ναπολεόνι στον Ατρόμητο. Δείτε εδώ: http://www.atromitistas.gr/component/content/article/7-ατρόμητος/ατρόμητος-νέα/2014-οι-atromitistas-αποχαιρετούν-τον-ναπολεόνι-βιντεο

Ο δημοσιογράφος της Nova Αποστόλης Λάμπος αρμόδιος σε θέματα Ατρόμητου έγραψε στην προσωπική σου σελίδα στο facebook: Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Stefano Napoleoni για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα τρία χρόνια. Ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε όποτε του ζητήθηκε να μιλήσει στην κάμερα των καναλιών novasports σεβόμενος πλήρως τον ρόλο του ως επαγγελματίας.

Μα πάνω απ' όλα σεβόμενος τον φίλαθλο κόσμο που βλέπει ποδόσφαιρο και θέλει τα ινδάλματα του να μιλούν και στα καλά και στα άσχημα.

Τα μηνύματα αγάπης όπως είπαμε, δεκάδες από τους φίλους του Ατρόμητου. Τα πιο χαρακτηριστικά. «Καλή επιτυχία στην καριέρα σου Ιταλε Μάγκα ,Θα σε θυμάμαι πάντα !!!» έγραψε ο παλιός παράγοντας της ομάδας Νίκος Αντωνόπουλος που ζει στη Βουλγαρια ενώ ο Λευτέρης Α. έγραψε: «Ευχαριστουμε για ολα napo τα goal σου,για το παθος και την αγαπη σου για την ομαδα,για ολες τις χαρες που μας χαρησες.Καλη συνεχεια στην νεα σου ομαδαα να εισαι παντα καλα και με επιτυχιες!!!. Ο Ανδρέας Χατζίδος τον χαρακτήρισε είδωλο: «Kali sunexeia eidwlo..Den tha se ksexasoume pote!. Στέφανε σε ευχαριστούμε του έγραψε ο Γιώργος Αποστολόπουλος για να τους απαντήσει ο Ιταλός: «Εγώ ευχαριστώ». H Mαρία Φανή Καργαρώτου έγραψε: «Κρίμα..... αν και δεν ήταν Περιστεριωτης είχε ψυχή Ατρόμητη...» ενώ ο Ηλίας Παλατιανή έβαλε το χρονόμετρο να τρέχει: «ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑΠΟ ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΗΔΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ!!!!!

Ετικέτες

Το  Σάββατο (6/2/2016) και ώρα 18.00 στο Πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου πού βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως και Χαλκοκονδύλη θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ηρακλή.

Θα ακολουθήσει βράβευση αριστούχων μαθητών και δεξίωση.
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας