Τελευταία ενημέρωση 14:18, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Οι ομάδες παγκορασίδων του Περιστέρι Volley στην αφετηρία έναρξης των πρωταθλημάτων! Στο δημαρχείο Μοσχάτουπραγματοποιήθηκε  η διαδικασία κληρώσεων της πρώτης φάσης των αγώνων όπου το Peristeri Volley θα εκπροσωπηθεί με 3 ομάδες!
Αναλυτικά οι κληρώσεις για τις ομάδες του περιστεριώτικου συλλόγου:


ΠAΓKOPAΣIΔEΣ 1
PERISTERI VOLLEY
AO AIΓAΛEΩ
ΓΣ IΛIOY
AONΣ MIΛΩN
AO TEΛAMΩN

ΠAΓKOPAΣIΔEΣ 2
PERISTERI VOLLEY
AΓΣ APTEMIΣ
AE PENTH
AEΓ AIΞΩNH
ΓΣ HΛIOYΠOΛHΣ

ΠAΓKOPAΣIΔEΣ 3
PERISTERI VOLLEY
AON APΓYPOYΠOΛHΣ
AOΦ ΠOPΦYPAΣ
ΠOK EΣΠEPOΣ
OΦA AΠOΛΛΩNIOΣ


Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες. Να σημειώσουμε οτι αυτοσκοπός δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή και τα θετικά συναισθήματα. Τα παιδιά μπαίνουν στους αγώνες μετά απο μεγάλη περίοδο υπομονής και άσκησης.

Ετικέτες
 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ανοικτό Τουρνουά Rapid που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο εντευκτήριο του Συλλόγου .

Το τουρνουά διεξήχθη με το ελβετικό σύστημα 6 γύρων και με χρόνο σκέψης 10 λεπτά + 5 δευτερόλεπτα αύξηση χρόνου για κάθε κίνηση.
Έλαβαν μέρος συνολικά 31 σκακιστές . Στη Γενική κατηγορία την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αλέξανδρος Δούνης με 5,5 βαθμούς .
Μετά μετά την άρση τις τριπλής ισοβαθμίας δεύτερος κατετάγη ο Τετεπουλίδης Ιωάννης με 4,5 βαθμούς και τρίτος ο Χαραλαμπίδης Tengiz με 4,5 βαθμούς. Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών νικητής ανακηρύχθηκε ο Χατζηελευθερίου Ανδρέας με 4 βαθμούς.

Ετικέτες

Δεν είναι ο βαθμός της ισοπαλίας, δεν είναι το άκυρο γκολ από θέση οσάιντ που μέτρησε στις καθυστερήσεις όσο η άδικη αποβολή του Κυριαζή που πείραξε περισσότερο τους ανθρώπους του Αγίου Ιερόθεου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιάσονα.

Η ομάδα της πόλης μας οπύτως ή άλλως έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και θα διεκδικήσει την άνοδο της στη Γ’ Εθνική μέσω από τη διαδικασία των μπαράζ.

Η αποβολή όμως του Κυριαζή στερεί όμως από την ομάδα τη δυνατότητα να διεκδικήσει το Έπαθλο Ήθους καθώς είναι η πρώτη τη φετινή περίοδο και ίσως η τελευταία.

Γι’ αυτό και τα παράπονα για τη διαιτησία του Φωτόπουλου και των συνεργατών του δεν εστιάζονται στο γκολ από θέση οφσάιντ των γηπεδούχων όσο στην αποβολή του Κυριαζή που ήταν αναίτια.

Ετικέτες

Στις 4 νίκες έφτασε το Περιστέρι, το οποίο μετά από αρκετό καιρό ξέφυγε από την ζώνη του άμεσου υποβιβασμού, υπερτερώντας του Φίλιππου Βέροιας στην ισοβαθμία, με την ομάδα του Νίκου Καραγιάννη να έχει ως στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη θέση στα πλέι άουτ...παραμονής!

Ένας από τους παίκτες που αποτέλεσαν καταλυτικό ρόλο στην πορεία ανάκαμψης είναι ο Σωκράτης Ψαρόπουλος, ο οποίος ανέβασε σε τρομερό βαθμό τα ποσοστά του στα τρίποντα, ανοίγοντας τις αντίπαλες άμυνες. Έτσι, ο 24χρονος γκαρντ, στα νικηφόρα παιχνίδια με Δούκα και Ψυχικό είχε 6/8 τρίποντα, και ποσοστό 75% βελτιώνοντας τα μέγιστα το πολύ κακό ποσοστό του προηγούμενου διαστήματος, το οποίο ήταν στο 20,7% (6/29 τρίποντα).

Η αγωνιστική άνοδος του πρώην παίκτη του Παγκρατίου, είναι ικανή από μόνη της να προσδώσει ενέργεια και δυναμική στο παιχνίδι του Περιστερίου, μιας και ο Ψαρόπουλος εκτός από σκόρερ, αποτελεί «εξολοθρευτή» στην άμυνα.

 Πηγή: baskeblog.gr

Ετικέτες

Σε αγώνες που έδωσαν οι ομάδες Υποδομών του Ήφαιστου σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Παιδικό Soccerlink 2 : Ακ. Μπατίστα Ήφαιστος 2 - 1
Το γκολ για την ομάδα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Όλντι.

Παμπαιδικο ΕΠΣΑ : Ηφαιστος - Ολυμπιακος Λιοσιων 3 - 3

Παμπαιδικο 2 S/link : Δοξα Αγ. Αννας - Ηφαιστος 0 - 2
Για μια ακομα φορα ανακατευοντας την τραπουλα του ο προπονητης του τμηματος Βακρας Νικος εδειξε τι μπορει να κανει το τμημα του.

Τζιωτακης και Ιμβρος οι σκορερ του παιχνιδιου που χαρισαν και τους τρεις πολυτιμους βαθμους.

Αστερακια Τμήμα Α : Ήφαιστος - ΜΕΝ Ιλίου 8 - 1
«12 στα 12» και ούτε η μεν Ιλίου κατάφερε να σπάσει το σερί της ομάδας!

Εύκολα και με τον αρχηγό για αυτό το παιχνίδι Νικόλα Αναστασίου να είναι σε τρομερή μέρα και να πετυχαίνει 4 γκολ και να τον ακολουθούν με 2 γκολ ο Μπεσικης και 2 ο Μπουγιουκλης!
Πολύ καλή εμφάνιση από όλα τα παιδιά που αγώνα με τον αγώνα βγάζουν αυτά που τους ζητάει ο προπονητής τους!

Αστερακια Τμήμα Β : Ήφαιστος - Ιερόθεος 4 - 1
Απολαυστικό ποδόσφαιρο από την ομάδα που εύκολα πήρε την νίκη με τον Αγιο Ιεροθεο!

3 γκολ από τον Μανώλη Λαμπρακη που ήταν σε πολύ καλή μέρα και 1 γκολ από το αρχηγό για αυτόν τον αγωνα Τηλέμαχο Μωραιτη!

 

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας