Τελευταία ενημέρωση 17:59, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Από το γήπεδο της Χωράφας θα ξεκινήσει το καλοκαίρι η προσπάθεια τη δημοτικής αρχής για να αλλάξουν εικόνα τα γήπεδα της πόλης μας και να βελτιωθούν οι συνθήκες προπόνησης των ποδοσφαιριστών αλλά και των αγώνων που δίνονται σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Το λαϊκό γήπεδο λοιπόν του Αγίου Ιεροθέου πιο γνωστό ως «Χωράφα» θα είναι το πρώτο γήπεδο που θα ξηλωθεί μετά τη λήξη της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν και να αντικατασταθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ομάδων είναι επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών..

Στο γήπεδο αυτό διεξάγονται οι προπονήσεις του Αγίου Ιεροθέου και οι επίσημοι αγώνες των ομάδων της πόλης μας που αγωνίζονται στην Β’ και Γ’ κατηγορία.

Τα επόμενα γήπεδα που περιμένουν στην σειρά για ανακατασκευή του χλοοτάπητα είναι του Ηφαίστου και της Χρυσούπολης.

Από τη δημοτική αρχή γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες υπό τη μορφή πίεσης προς την αθλητική ηγεσία για να γίνουν και τα δύο αυτά έργα που θα απαλλάξουν το Περιστέρι από το μείζον γηπεδικό πρόβλημα!

Ετικέτες

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις τρεις  ομάδες της πόλη μας που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ είναι το εξής:

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Σάββατο 16/04/16 17:00
ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β΄ Σάββατο 16/04/16 17:00  
ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ - ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΡΟΥΦ Σάββατο 16/04/16 17:00

 

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση της Β’ προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων (13-15 Μαϊου). Στον πρώτο όμιλο συμμετέχουν και τα κορίτσια του ΓΣΠ

Οι δύο (2) Όμιλοι όπως σχηματίστηκαν:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Λάρισας, Εθνικός Πειραιά, ΓΣ Περιστερίου, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Χίου, Νηρέας Χαλανδρίου

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός, Ιωνικός Νίκαιας, ΝΟ Ρεθύμνου, Τρίτων Αμαρουσίου

Στην Τελική φάση του πρωταθλήματος (15-17 Ιουλίου) προκρίνονται συνολικά οκτώ (8) ομάδες (οι 4 πρώτες κάθε Ομίλου).

Ετικέτες

H Kορωνίδα θα είναι την ερχόμενη Δευτέρα ο επόμενος αντίπαλος των παλαιμάχων του ΑΟ Περιστερίου. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Τσαλαβούτα και θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

Ετικέτες

Δείτε τις καλύτερες φάσεις στη νίκη του Ατρόμητου Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό με σκορ 4-0 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Νταμάρι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας