Τελευταία ενημέρωση 12:45, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με την ολοκλήρωση των Προκριματικών Σχολικών Πρωταθλημάτων, Δημοτικών και Περιφερειακών, 31 αθλητές της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου πήραν την πρόκριση για την Τελική φάση των μαθητικών πρωταθλημάτων Αττικής 2016!

Οι Τελικοί θα διεξαχθούν στην Ελληνο-γερμανική Αγωγή το Σάββατο 9 Απριλίου στις 10:00 π.μ (περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ) και οι αθλητές που προκρίθηκαν είναι:

 Νήπια: Λίτινας Κωνσταντίνος (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου)

Α Δημοτικού: Μουρελάτος Γιώργος  (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου) και Καρτσιδήμα Σταυρούλα (απευθείας πρόκριση από τα Πανελλήνια Σχολικά 2015)

Β Δημοτικού: Αλεξανδρή Καλλιόπη, Καλλίγερης Γιάννης, Κουράκος Γιάννης και Λούπου Νικόλας (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου) με τον τελευταίο να επιτυγχάνει το 5/5! Στους Τελικούς πέρασε και ο Σουχλέρης Νικόλας από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Αττικής με το εμφατικό 7/7.

Γ Δημοτικού: Γεράγγελος Ευστράτιος, Μοτσάκου Δήμητρα (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου), όπου θα συναντήσουν τις ήδη προκριμένες Καρτσιδήμα Αγγελική (απευθείας πρόκριση από τα Πανελλήνια Σχολικά 2015) και Τζαβάρα Ελένη (απευθείας πρόκριση από τα Σχολικά Αττικής 2015)

Δ Δημοτικού: Απέργης Βασίλης, Κανελλοπούλου Ιουστίνη, Κωτσιόπουλος Παναγιώτης και Φράγκος Βασίλης (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου) με τον τελευταίο να επιτυγχάνει επίσης το 5/5! Στα τελικά πέρασε επίσης η Κάσσα Βασιλεία από το Σχολικό Πρωτάθλημα Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ε Δημοτικού: Μοτσάκου Βαρβάρα και Σταματόπουλος Αλέξανδρος (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου) με τον τελευταίο να είναι ένας ακόμα αθλητής της Στέγης που έκανε το απόλυτο με 5 νίκες σε 5 αγώνες! Στους τελικούς θα συναντήσουν και την Καρτσιδήμα Κατερίνα που έχει την πρόκριση από τα Πανελλήνια Σχολικά 2015

ΣΤ Δημοτικού: Παπαδόπουλος Αδάμ (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου), Σακκάς Κωνσταντίνος (Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικού Τομέα), Ηλία Αναστασία (απευθείας πρόκριση από τα Σχολικά Αττικής 2015) και Αμπελακιώτης Σταύρος (απευθείας πρόκριση από τα Πανελλήνια Σχολικά 2015)

Α Γυμνασίου: Κοντοπανάγος Γιάννης (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου) όπου θα συναντήσει τους προκριμένους από τα Πανελλήνια Σχολικά 2015 Κατωπόδη Δημήτρη και Χρυσογέλου Νάσια

Β Γυμνασίου: Απέργης Ιωσήφ (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου) και απευθείας πρόκριση έχουν η Σκιαδοπούλου Αφροδίτη (απευθείας πρόκριση από τα Σχολικά Αττικής 2015) και Μπαστιάνου Χρυσούλα (απευθείας πρόκριση από τα Πανελλήνια Σχολικά 2015)

Γ Γυμνασίου: Λαζαρίδης Παύλος (Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου).

Ετικέτες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο τουρνουά Open ,που έγινε στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Περιστερίου.
Συμμετείχαν 31 σκακιστές και σκακίστριες.
Το Τουρνουά κέρδισε ο Sienczewski Zbigniew του ΣΣ Πετρούπολης ΑΝΑΞ, με δεύτερο τον Ηλιόπουλο Ρήγα επίσης του ΑΝΑΞ Πετρούπολης, και τρίτο τον Σαββίδη Δημήτρη του ΣΟ Περιστερίου.
Πρώτος στην κατηγορία κάτω των 14 ετών, ήρθε ο Ντελιγιώργης Ελευθέριος του Φυσιολάτρη Νίκαιας.
Πρώτος στη κατηγορία κάτω των 12 ετών ήρθε ο Παναγιωτόπουλος Φ. Εμμανουήλ του Ζήνωνα Γλυφάδας.
Από τον ΣΟ Περιστερίου έλαβαν μέρος ο Θεοδώρου Μιχάήλ ( 7ος στη γενική κατάταξη) ,Λέκας Εμμανουήλ (8οςγενικής), Παπαδόπουλος Εμμανουήλ (14ος γενικής) , Γράψας Παναγιώτης (15ος γενικής), Ποντικός Βασίλειος( 26ος γενικής), Πλιάτσικας Ιωαννης (27ος γενικής) Σκληρής Παναγιώτης (2ος στη κατηγορία κάτω των 14) και Λυράκης Εμμανουήλ (2ος στη κατηγορία κάτω των 12 ετών) .
Πολύ καλή επίσης εμφάνιση έκανε και ο 15χρονος Πανταζάρας Θέμης παρά τη συμμετοχή του σε τουρνουά για πρώτη φορά.
Σο τουρνουά Νόρμας Υ.Μ νικητής αναδείχθηκε ο Γιορντός Βασίλειος του ΟΠΑ φιλοθέης
Θερμές ευχαριστίες στη Διοίκηση της Σχολής ικάρων για την απρόσκοπτη συμμετοχή των τριών μαθητών της Σχολής στο τουρνουά.

Ετικέτες

Η ήττα στο Γαλάτσι με σκορ 4-0 αποτελεί σίγουρα παρελθόν για τον Φοίνικα που θα επιχειρήσει μια προσπάθεια ανασύνταξης μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Σχολιάζοντας το ματς του Γαλατσίου, η ομάδα του Περιστερίου έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα της τα εξής:

«Τελευταίο παιχνίδι πριν τις διακοπές του Πάσχα για την ομάδα μας, απέναντι σε μια ομάδα που στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος είχε καταφέρει να νικήσει όλους τους πρωτοπόρους, και δύο τρεις εβδομάδες πριν αγωνιστεί απέναντί μας, κατάφερε να φέρει λευκή ισοπαλία με τον ουραγό Ακάδημο.
Μπορεί να πει κανείς ότι τέτοια αποτελέσματα θυμίζουν κατά πολύ την δική μας πορεία στο φετινό πρωτάθλημα που για παράδειγμα με τον Ακάδημο καταφέραμε να κερδίσουμε με το ισχνό 1-0, να νικήσουμε Άμιλλα και Πετράλωνα και να χάνουμε βαθμούς από τον Κρόνο, και να μην παίρνουμε ούτε βαθμό απ' το Κουκάκι.

Παρόλα αυτά βρισκόμασταν για την μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος στην 5η θέση σταθερά, τώρα όμως δύο στροφές πριν το φινάλε η θέση αυτή έχει χαθεί και πλέον κρατάμε την 8η που σίγουρα δεν είναι αντάξια της προσπάθειας των 23 πρώτων αγωνιστικών, γιατί από τότε έχουμε να μαζέψουμε κάποιον βαθμό, και έκτοτε καταστρέφουμε απλά ότι χτίζαμε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν μπήκαμε ποτέ, δεν προλάβαμε καν, αφού η γηπεδούχος ομάδα του Γαλατσίου ευτύχησε να προηγηθεί στο 7ό λεπτό με 2-0 και να βάλει γερές βάσεις για τη νίκη της, κάτι που εμείς δεν είχαμε την ψυχολογία να αποτρέψουμε. Στο 36ό και στο 43ό απλά σημειώθηκαν άλλα δύο τέρματα και το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου.

Στο δεύτερο μέρος τίποτα δεν άλλαξε, εμείς είχαμε δύο καλές στιγμές, και η ομάδα του Γαλατσίου μετά βίας μία και τίποτα άλλο.

Είναι περιττό να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι, από την ερχόμενη εβδομάδα που έχουμε και πάλι αγωνιστική, να επικεντρωθούμε εκεί και έστω εγωιστικά ο καθένας από τη μεριά του, που δεν δέχεται να χάνει και δη με τέτοιο τρόπο, να αγωνιστεί με πείσμα, για την περηφάνια του, για να κλείσουμε τουλάχιστον την χρονιά στους δύο αγώνες που απομένουν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα, γιατί σίγουρα τέτοια πτωτική πορεία δεν αντικατοπτρίζει κανενός ποδοσφαιριστή μας την αγωνιστική του αξία.

Επόμενη αγωνιστική, στο γήπεδο της Χωράφας υποδεχόμαστε την ομάδα του Παπάγου που βρίσκεται στην πρώτη θέση εδώ και αρκετές εβδομάδες».

Ετικέτες

Εξαιρετική παρουσία, όχι μόνο εντός των γηπέδων, αλλά και εκτός  είχε η αποστολή του Ατρόμητου που έλαβε μέρος στο διεθνές τουρνουά της Πύλου.

Τα ταλαντούχα παιδιά κατέκτησαν πανηγυρικά την πρώτη θέση και αναδείχθηκαν νικητές του τουρνουά ωστόσο η συμπεριφορά και ο τρόπος λειτουργίας του τμήματος προκάλεσε τα ευμενή σχόλια αντιπάλων και διοργανωτών.

Παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας τους (γεννηθέντες το 2003) οι ποδοσφαιριστές της Κ13 επέδειξαν άριστη διαγωγή, δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν αλλά και σε όλες τις εκφάνσεις των δραστηριοτήτων τους στη γραφική Πύλο.

Κοντά στην αποστολή βρέθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλης Αποστόλου ο οποίος διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την άριστη λειτουργία και νοοτροπία της ομάδας που αποτελεί το καλύτερο «διαβατήριο» για το μέλλον.

Ετικέτες

Καμικάζι οι Παγκορασίδες Α' του Χρήστου Κουγιουμτζόγλου νίκησαν και πάλι τον Ολυμπιακό μέσα στο σπίτι του με 3-2 σετ περνώντας αήττητες και τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ!!!
Λίγο πριν πέσει στο καναβάτσο (2-1 σετ υπέρ Ολυμπιακού) η ομάδα σηκώθηκε και μια επική αντεπίθεση αλλά…  Peristeri  Volley, αρχικά ισοφάρισε τον αγώνα (2-2) και στη συνέχεια έδωσε το τελικό χτύπημα (2-3) πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη-παρακαταθήκη για τη συνέχεια! Πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ολυμπιακού για τον όμορφο αγώνα!

Επόμενη πρόκληση οι προημιτελικοί αγώνες εναντίον του Πανιώνιου με έπαθλο της είσοδο της ομάδας στο Final 4 για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ρεκόρ πολύ σπάνιο που δείχνει τη ποιότητα αλλά και διαχρονικότητα της.

Όπως αναφέρει πάντως η διοίκηση του Peristeri Volley: «Το μόνο μελανό σημείο του αγώνα παρατηρήθηκε στο φινάλε του, όταν ο έφορος του Ολυμπιακού κινήθηκε προκλητικά φτάνοντας μια ανάσα από ανθρώπους του πάγκου μας, κραδαίνοντας την επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας της ομάδας μας που αφορούσε τις ατυχείς ενέργειες της επιτροπής πρωταθλήματος προς όφελος του Ολυμπιακού και σε βάρος όλων των υπολοίπων ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Ήταν μια μεμονωμένη ενέργεια, αχαρακτήριστη, μπροστά σε παιδιά που είχαν δώσει έναν μεγάλο αγώνα. Λίγη προσοχή και σύνεση δεν βλάπτει. Μα ωφελημένος, μα προκλητικός. Ας σκέφτεται λίγο πριν πράξει. Ευτυχώς δεν αντιδράσαμε και με την παρέμβαση ψυχραιμότερων πήγε σε μια γωνία για να ηρεμήσει.

ΥΓ. Η ομάδα μας πιστή στην άποψη ότι γκρίνιες και διαμαρτυρίες (και ειδικά από τα social media) δεν νοούνται σε αγώνες και προσπάθειες μικρών παιδιών δεν έχει δημοσιοποιήσει τη σφοδρή αντίθεσή της με τις αποφάσεις της ΕΣΠΕΔΑ και τους ορισμούς των προημιτελικών σε καθημερινές ημέρες έτσι ώστε να διευκολυνθεί ο ΟΣΦΠ στις κορασίδες. Αναμένουμε έστω και την ύστατη ώρα αυτό (ορισμοί προημιτελικών σε καθημερινές) να αλλάξει από την επιτροπή πρωταθλήματος ειδάλλως θα κοινοποιήσουμε τις θέσεις μας αφού γονείς και παιδιά ήδη διαμαρτύρονται».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ -PERISTERI VOLLEY 2-3
1ΣΕΤ 17-25
2ΣΕΤ 26-24
3ΣΕΤ 25-18
4ΣΕΤ20-25
5ΣΕΤ 9-15
Η σύνθεση της ομάδας  και το σκοράρισμα:

Γλυνού 20 (1ΜΠΛΟΚ 2ΆΣΣΟΙ )
Παναγιωτοπούλου 9
Ατέσογλου 16 (4ΜΠΛΟΚ 1ΑΣΣΟΣ)
Τσάτουμα 16 (5ΑΣΣΟΙ)
Κωτσαδάμ 3 (2ΑΣΣΟΙ)
Σκέμπη 1
Κασουρίδου (8 (4ΆΣΣΟΥΣ )
Γκριφίσια
Σταμούλου.
Μιλή

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας