Τελευταία ενημέρωση 00:07, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τι κάνει ο Πίτου Γκαρσία στη Νότιο Κορέα; Ο βιρτουόζος ποδοσφαιριστής με τις μοναδικές επινοήσεις στο παιχνίδι του αποτέλεσε επί σειρά ετών έναν από τους αγαπημένους των φιλάθλων του Ατρόμητου. Είναι αλήθεια όμως ότι η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για εκείνον, απείχε από τον Πίτου που είχαν συνηθίσει φίλαθλοι και ομάδα, έτσι όταν ήρθε τον Ιανουάριο η πρόταση από την Σεογκνάμ Ιλούνα ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο Ατρόμητος ήταν διατεθειμένοι να μην τα βρουν.

Το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας ξεκίνησε στις 12 Μαρτίου και μέχρι στιγμής έπειτα από τις 8 πρώτες αγωνιστικές ο Πίτου έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια εκ των οποίων 5 ως βασικός και 3 ως αλλαγή χωρίς όμως να έχει «βγάλει» ακόμη 90λεπτο. Η ομάδα του πάντως κάνει καλή πορεία είναι 3η στη βαθμολογία με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και τον απέκτησε άλλωστε….

Ετικέτες

Θετικός απολογισμός των  Τμημάτων Υποδομής της Άμιλλας στην πρώτη μέρα του Πασχαλινού τουρνουά που λαμβάνουν μέρος. Τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ - ΛΑΜΠΕΡΗ :                                      1 - 2

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΙΣΑΗΛΙΔΗ:              3 - 2

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ A' - ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ:                            3 - 2

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ Β' - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ:              3 - 0

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ Γ' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠ.:          6 - 4

 

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :

17.00 COSMOS
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

17.00 COSMOS
ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ Β'

19.00 ARENA
ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ Γ'

20.00 COSMOS
ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ

20.00 ALAIO (ΟΡΦΕΩΣ 201)
ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ Α'

Ετικέτες

Κοντά στην προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ θα βρεθεί το Σάββατο το  Πόλο του ΓΣΠ στον αγώνα με την Δόξα Πευκών.

Ετικέτες

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του Ατρόμητου και στη νέα χρονιά  με όλες τις ενδείξεις να συνηγορούν ότι ο «Κολοσσός» θα ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα της πόλης μας.

Η καλή προσπάθεια της ομάδας που έφθασε μια ανάσα από την Ευρώπη ενώ όταν εκείνος την ανέλαβε δεν ήταν λίγοι που μιλούσαν ακόμη και για πρόβλημα παραμονής και η πορεία μέχρι τα ημιτελικά προσμετρούν στα θετικά του Δέλλα γι’ αυτό και ο Γιώργος Σπανός με τον Γιάννη Αγγελόπουλο προκρίνουν τη λύση της παραμονή τους.

Ο Δέλλας έχει δείξει επιπλέον σοβαρότητα και στιβαρότητα του στα αποδυτήρια, δουλεύει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια στις προπονήσεις, είναι φιλόδοξος και άρα δικαιούται να πάρει εντολή για να χρίσει την ομάδα σύμφωνα με τα δικά του πιστεύω.

Από εκεί και πέρα είναι δικό του θέμα να δεχθεί τις προτάσεις που θα του κάνει η διοίκηση καθώς όπως έχει δηλώσει ο Σπανός μπαίνουμε σε μια περίοδο που ο προϋπολογισμός θα είναι σε συνάρτηση με τα νέα οικονομικά δεδομένα, που απορρέουν από την απώλεια της ευρωπαϊκής συμμετοχής που είχε η ομάδα ως κεκτημένο τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Δέλλας εκτιμάται πάντως ότι θα δεχθεί όλες τις προτάσεις της διοίκησης και από την στιγμή που είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία που έχει με όλα τα στελέχη της ομάδας αναμένεται να απαντήσει καταφατικά και να ξεκινήσει κι επίσημα πλέον από την ερχόμενη Δευτέρα τον προγραμματισμό της σεζόν 2016-17.

Ετικέτες

Μέχρι τέλος Μαϊου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις του ΑΟ Περιστερίου προκειμένου οι παίκτες να διατηρηθούν σε καλή φυσική κατάσταση. Παράλληλα θα γίνουν μερικά φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια των οποίων ο Κώστας Αρζένης θα κάνει κάποιες δοκιμές παικτών κυρίως από τα τμήματα της Ακαδημίας.

Το ευχάριστοι είναι ότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γιάννης Μπούζας που προετοιμάζεται πλέον για τη νέα σεζόν. Ο Μπούζας ξεκίνησε ως βασικός όμως απουσίασε τους τρεις τελευταίους μήνες λόγω τραυματισμού που τον κράτησε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας