Τελευταία ενημέρωση 09:41, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Νέο φιλικό αυτή τη φορά με τα  Σούρμενα δίνει αύριο ο ΑΟ Περιστερίου που συνεχίζει μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια τον προγραμματισμό του για τη νέα περίοδο. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Σουρμένων και θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα.

Το Σάββατο ο Όμιλος αντιμετώπισε τον ΑΟ Ιλίου (φωτό) που ανέβηκε φέτος στην Α’ Κατηγορία και γνώρισε τη φιλική ήττα με σκορ 2-1. Το γκολ του ΑΟ Περιστερίου πέτυχε ο Λιαγκόζης έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό των Κασιμάτη – Μπούζα.

Ετικέτες

Η καλή δουλειά που γίνεται στον Ατρόμητο σε επίπεδο Υποδομών, οι επιτυχίες και οι νίκες των ομάδων, η φήμη που αποκτήθηκε εύλογα, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των σκάουτερ γύρω από την ομάδα.

Άλλοτε κοντά, άλλοτε  μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές γιατί οι σκάουτερ και οι μάνατζερ δεν θέλουν να «διαλαλούν» την παρουσία τους , σπεύδουν στο «Νταμάρι» για να παρακολουθήσουν κάποιον αγώνα από τον οποίο θέλουν να «τσιμπήσουν» κάποιο από τα πολλά ταλέντα που έχει ο Ατρόμητος στις μικρές ηλικίες.

Η τελευταία επίσκεψη ωστόσο που έγινε στο «Νταμάρι» από σκάουτερ ήταν ωστόσο μαζική. Ο Τόλης Αποστόλου δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ανεβαίνουν στο βουνό, σκάουτερ από ιταλικές ομάδες και μια αυστριακή. Πράγματι λίγη ώρα μετά έφθασαν σκάουτερ από την Αταλάντα ( ArchettΙ) την Φιορεντίνα (Taldo), την Τορίνο (Panuzzi) την Σαμπντόρια  (Moschardi) και την Ραπίντ Βιέννης ( Ringel) οι οποίοι κάθισαν στο «Νταμάρι» για να δουν αγώνες γνωρίζοντας θερμή υποδοχή από τον Τόλη Αποστόλου, τον Θανάση Κασπίρη και τον Σάκη Σάσσαλο.

Στο τέλος της επίσκεψης οι πέντε σκάουτερ έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία με τα πολύ μικρά παιδιά της Ακαδημίας σε ανάμνηση της επίσκεψης τους στο Περιστέρι.

Ετικέτες

 Ο ΟΦΚΑ Περιστερίου συγχαίρει την αθλήτρια του Κατσούλη Δανάη για την κατάληψη της 3ης θέσης στο δρόμο των 800μ. στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου Μία πολύ σημαντική διάκριση που πρόσφερε απλόχερα την ικανοποίηση στις τάξεις του ΟΦΚΑ που περιμένει να δει και άλλες διακρίσεις  στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του ΣΕΓΑΣ που ακολουθούν.

Η Δανάη στους 59ους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες κλασσικού αθλητισμού μαθητών και μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου που διεξήχθησαν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ κατά πέντε δευτερόλεπτα και ξεπερνώντας κοπέλες που είχαν καλύτερη επίδοση από εκείνη πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Έδειξε πρώτα από όλα χαρακτήρα και ήθος με την παρουσία της και την αγωνιστικότητά της  σημειώνοντας χρόνο 2:22,85! .

Να σημειώσουμε ότι στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα συμμετείχε επίσης Αντωνία Δουλή η οποία έκανε την κούρσα της στα 1500μ. και κατέλαβε την 10η θέση!

Ετικέτες

 Παράταση μιας εβδομάδας για την ΠΟΑΛ που θα περιμένει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή για να σφραγίσει το εισιτήριο για τα μπαράζ του πρωταθλήματος Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου. Το χθεσινό ματς με τον Ποσειδώνα Μπουρναζίου δεν πραγματοποιήθηκε τελικά γιατί ορίστηκε από την ΕΠΟ την ίδια ώρα το ματς Ατρόμητος – Εργοτέλης στο πλαίσιο του Γυναικείου Πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

Οι άνθρωποι της ΠΟΑΛ περιμένουν τώρα το νέο ορισμό του αγώνα ελπίζοντας ότι αυτοί θα είναι οι νικητές για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ετικέτες

Προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου στο Μαζαράκη έκανε σήμερα το πρωί ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά τον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο αλλά έμεινε στην Αθήνα επειδή ενδέχεται αύριο να παίξει στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας