Τελευταία ενημέρωση 12:53, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με Βασίλη Βόγλη συνεχίζει και στη νέα περίοδο η Τόλμη.

Ετικέτες

Στη γιορτή που διοργάνωσε χθες στην Χωράφα ο Δήμος Περιστερίου για τη λήξη του πρωταθλημάτων έλαβε μέρος η ομάδα 2007/08 με τον προπονητή της Τάσο Γκέρο.

Τα παιδάκια που εκπροσώπησαν τον Ατρόμητο στην παρέλαση πήραν τα αναμνηστικά τους μετάλλια για τις νίκες που πέτυχαν την σεζόν που έφυγε και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όταν θα επιστρέψουν πάλι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ετικέτες

Ακούγαμε κάποτε το «είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι» !!! Στο Περιστέρι θα πρέπει να λέμε αντίστοιχα «Είναι τρελοί αυτοί του Water Polo»! Μπροστά στην ομάδα τους δεν βάζουν τίποτα ή μάλλον βάζουν την φαντασία τους να δουλέψει...!!!

Γι’ αυτό και το promo του αγώνα  της ανδρικής ομάδας στη Χαλκίδα απεικονίζει με εύστοχο τρόπο ένα ζευγάρι να προγραμματίζει τριήμερο για να δει από κοντά την αναμέτρηση  την Κυριακή 19/6 και ώρα 19:00.

 Σύμφωνα με πληροφορίες πολλές οικογένειες της Υδατοσφαίρισης της πόλης μας , θα μπουν στα αυτοκίνητά τους και θα πάνε από νωρίς στην πόλη της Χαλκίδας για φαγητό , συζήτηση για την ομάδα και φυσικά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. 

 Με 40 βαθμούς Κελσίου την Κυριακή τι καλύτερο να πάρουμε φίλους, την ψάθα μας και τα παιδιά μας και να πάμε να δούμε έναν ωραίο αγώνα πόλο στην γειτονική Χαλκίδα.

 Χαιρόμαστε που παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ημερών για την ανδρική υδατοσφαίριση , όλοι η κερκίδα παραμένει ταγμένη στην προσπάθεια των παιδιών.

 Αυτή την Κυριακή «Πάμε WaterPolo … Πάμε Γ.Σ.Π. ...Πάμε Χαλκίδα».

Ετικέτες

Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Έρβιν Μπιρμπίλι και Γιάννη Καλογερή.

Πρόκειται για δυο κεντρικούς αμυντικούς οι οποίοι με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα αλλά κυρίως στους αγώνες μπαράζ αποτέλεσαν τους κύριους στυλοβάτες στην γραμμή της οπισθοφυλακής.

Ο Μπιρμπίλι που έχει εκλεγεί από τους συμπαίκτες του να φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ενώ ο Καλογερής είχε αποκτηθεί πέρυσι και κατάφερε από τις πρώτες κιόλας ημέρες να ενσωματωθεί και να ταιριάξει απόλυτα με τη φιλοσοφία της ομάδας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου εύχεται στους δυο ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς αρχικά και να πετύχουν τους στόχους τους.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος 2007 κατέλαβε τη 2η θέση στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Σοφικό Κορινθίας.

 Η  ομάδα ξεκίνησε με νίκη επί του Καματερού με σκορ 5-2 και στο δεύτερο ματς κέρδισε με σκορ 5-1 τον ΠΑΟ Ριζούπολης. Στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Χαλανδρίου και πέρασε στον τελικό νικώντας με σκορ 5-2.

Στον μεγάλο τελικό έχασε ωστόσο από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με σκορ 4-3. Δύο γκολ πέτυχε ο Παπακωνσταντίνου κι ένα ο Σαμιώτης.

Οι προπονητές Γιώργος Πατατανές και Τάσος Γκέρος είχαν στη διάθεση τους, τους εξής ποδοσφαιριστές: ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ, ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Κ. ΓΑΛΑΤΑ,Σ ΓΚΕΡΟΣ, Ν. ΚΩΤΣΗΣ ,ΠΟΛΙΤΗΣ, ΛΕΜΠΕΣΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΑΜΙΩΤΗΣ, ΓΚΕΡΟΣ Π. ,ΜΟΡΦΕΤΑΣ, ΚΟΛΑΓΚΙΣ , ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Τ.

 
,
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας