Τελευταία ενημέρωση 22:31, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μετά την αποχώρηση του προέδρου Γιώργου Τρυπάνη ακόμα τρία μέλη του ΔΣ δήλωσαν την παραίτησή τους στην ΑΕ Περιστερίου. Ο λόγος για τους Ηλία και Γιώργο Καρανταΐρη, καθώς και ο επί σειρά ετών γραμματέας του συλλόγου Γρηγόρης Αναυπλιώτης. Έτσι, το μέλλον της ομάδας θεωρείται άγνωστο αυτή τη στιγμή.

Ετικέτες

Tον Αντώνη Ζαφειριάδη επέλεξαν για προπονητή οι ιθύνοντες του περιστεριώτικου συλλόγου. Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί ξανά στο παρελθόν στην πρώτη ομάδα της Ανθούπολης, αλλά για ελάχιστο χρονικό διάστημα, ενώ δούλευε και στα τμήματα υποδομής της.

Επίσης, έχει περάσει δύο χρόνια στις ακαδημίες του Θρίαμβου Χαϊδαρίου και άλλα δύο χρόνια σε εκείνες του Άρη Πετρούπολης. 

Ετικέτες

Σήμερα η Γ.Σ.

Την τελευταία Γ.Σ θα κάνει ο Α.Ο. Περιστερίου την Δευτέρα στα γραφεία του συλλόγου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου (φωτογραφία).

Ετικέτες

Το Περιστέρι κάνει δυνατές κινήσεις, με το Νίκο Καραγιάννη και τους ανθρώπους της ομάδας των Δυτικών προαστίων να έχουν στο στόχαστρο και τον Λάζαρο Τασόπουλο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Έλληνας τεχνικός.

Ο 34χρονος σέντερ αποτελεί έναν από τους πλέον χαρισματικούς παίκτες στην θέση του, έχοντας τρία χρόνια στον Ιωνικό Νικαίας, και άλλα τέσσερα πριν στον Χολαργό, δείχνοντας σε κάθε σεζόν την αξία του.

Ετικέτες

Φιλικό αγώνα με αντίπαλο το Ηράκλειο στο γήπεδο του Ηρακλείου θα δώσουν οι Παλαίμαχοι της Ανθούπολης.

Αναλυτικά:

ΦΙΛΙΚΌΣ ΑΓΏΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
ΗΡΆΚΛΕΙΟ - ΑΝΘΟΎΠΟΛΗ
ΔΕΥΤΈΡΑ. 11/7/2016
ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ ( 20.00 )
ΓΉΠΕΔΟ ΗΡΆΚΛΕΙΟΥ
ΏΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΑΙΚΤΏΝ ΗΡΆΚΛΕΙΟΥ. (19.15 )

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας