Τελευταία ενημέρωση 10:32, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Eπιτυχίες στην Γαλλία

Μετά το Παγκόσμιο Ανδρών - Γυναικών Τεχνικής κολύμβησης, τη σκυτάλη πήραν οι νέοι και οι νεάνιδες. Συνολικά 5 αθλητές του Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ συμμετείχαν στο 14ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης νέων - νεάνιδων, που πραγματοποιήθηκε στο Annemasse της Γαλλίας 06 - 11 Ιουλίου 2016 όπου συμμετείχαν 300  αθλητές και αθλήτριες από 33  χώρες. Και αυτό το Παγκόσμιο πρόσφερε πολλές επιτυχίες σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν και χάρισε σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες φίλαθλους του αθλήματος  στιγμές χαράς.  

 

Οι 5  πρωταθλητές  του ΓΛΑΥΚΟΥ ΑΡΚΟΥΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΒΛΑΧΟΥ ΡΑΝΙΑ, ΔΑΝΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΚΟΛΙΠΕΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ και ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, μέλη της Εθνικής ομάδας Νέων - Νεανίδων  τίμησαν και αυτοί με τη σειρά τους τα ελληνικά χρώματα, με το ήθος τους και την προσπάθειά τους.

Συγκεκριμένα: Στη σκυτάλη  4 Χ 200μ επιφάνειας Νεάνιδων η Εθνική μας κατετάγη με χρόνο 6:21.49 αποτελούμενη από τις Διονυσία Παυλοπούλου, Ιωάννα Παναγιωτίδου, Ελευθερία Αρκούδη, Κατερίνα Μπρισίμη (Αρκούδη από  τον Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ), το ίδιο  και στη σκυτάλη 4 Χ 200μ. επιφάνειας νέων. 4οι οι νέοι μας με χρόνο 5:57.36, με τους Βασίλη Κολιπέτρη, Μιχάλη Τσιρώνη, Χριστόφορο Δανέλη και Κωνσταντίνο Τερζανίδη (Κολιπέτρης, Τσιρώνης, Δανέλης από τον Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ). Η αθλήτριά μας Αρκούδη Ελευθερία κατέκτησε την θέση στα 400μ. υποβρύχιο με χρόνο 03.16.55, Η σκυτάλη των νέων στα  4 Χ 100μ. επιφανείας με τους Μιχάλη Τσιρώνη, Βασίλη Κολιπέτρη, Γιάννη Μανωλάκη και Βασίλη Νάνου (Τσιρώνης και Κολιπέτρης από τον Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ) κατετάγη στον τελικό με χρόνο 2:32.93. Ο αθλητής μας Βασίλης Κολιπέτρης κατέκτησε την θέση στα 400μ. επιφάνειας με επίδοση 3:13.14, ο Μιχάλης Τσιρώνης επίσης την θέση στα 200μ. επιφάνειας  με χρόνο 1:29.20, η Ράνια Βλάχου στα 100μ. υποβρύχιο με χρόνο 00.40.71 και τέλος η σκυτάλη των νεάνιδων στα 4 Χ 100μ. επιφάνειας με τις Ελευθερία - Διονυσία Πουλοπούλου, Ιωάννα Παναγιωτίδου, Ουρανία Βλάχου και Κατερίνα Μπρισίμη (Βλάχου αθλήτρια του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ) κατέλαβαν την θέση με επίδοση 2:56.28.

Στα υπόλοιπα αγωνίσματα που συμμετείχαν οι αθλητές μας, οι θέσεις που κατέλαβαν είναι οι εξής:  Μιχάλης Τσιρώνης  9ος  στα 100μ. επιφ. με χρόνο 00.38.63, Ράνια Βλάχου 9η στα 50μ. άπνοια με χρόνο 00.18.03, Βασίλης Κολιπέτρης 12ος στα 200μ. επιφ. με χρόνο 1:29.35, Χριστόφορος Δανέλης 11ος στα 50 μ. επιφ. με χρόνο 17.21 .

 

 

Ετικέτες

Ο Αντώνης Μάντζαρης επέστρεψε στον ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, την ομάδα της πόλης του, την ομάδα της καρδιάς του!

Ο έμπειρος άσος θα φορά ξανά την «κυανοκίτρινη» φανέλα με στόχο το Περιστέρι να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει και η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, φιλοξενεί δηλώσεις του.

 Αναλυτικά:

«Ήμουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφα. Απλά δεν ήξερα το πότε! Όταν μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας κατάλαβα ότι θέλουν να κάνουν μια ολική επαναφορά με στόχο το Περιστέρι να επιστρέψει στην Α1! Την προηγούμενη φορά που η ομάδα επιχείρησε κάτι τέτοιο ήμουν εκεί, άρα δεν θα μπορούσα να λείψω τώρα! Το θεωρώ ηθική υποχρέωση μου απέναντι στον σύλλογο και θα κάνω τα πάντα για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει…», τόνισε ο Αντώνης και ζήτησε από τον κόσμο να είναι στο πλευρό του ΓΣΠ: «Ξέρω, ξέρω πολύ καλά ότι υπάρχει πικρία στους φιλάθλους μας που έχουν συνηθίσει και θέλουν το Περιστέρι ψηλά, στην Α1! Όμως τώρα δεν υπάρχει χώρος για άλλα συναισθήματα εκτός από την πίστη! Όλοι μαζί θα ξαναφέρουμε το Περιστέρι στα μεγάλα σαλόνια! Με κάθε τίμημα…».

Ετικέτες

Προσφορές υπάρχουν για όσους αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας έως τις 16 Ιουλίου για τους οπαδούς του Ατρόμητου. Στο «αστέρι» είναι αισιόδοξοι ότι θα δοθούν αρκετά εισιτήρια όσο διαρκεί η προσφορά και περιμένουν την ανάλογη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει τα εξής: «Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας για τις μεγάλες προσφορές που ισχύουν κατά την Α’ περίοδο πώλησης των Εισιτηρίων Διαρκείας 2016/17 και τους καλεί να επωφεληθούν μέχρι τις 16 Ιουλίου καθώς:

1) Οι τιμές είναι μειωμένες στις βασικές κατηγορίες σε όλες τις θύρες: Θύρα 7: 120 ευρώ, Θύρα 2 & Θύρα 4: 200 Ευρώ, Θύρα 3: 400 Ευρώ.

Μετά τις 16 Ιουλίου οι τιμές των καρτών θα επανέλθουν στα περσινά επίπεδα και θα είναι ως εξής: Θύρα 7: 150, Θύρα 2 & Θύρα 4: 250 ευρώ, Θύρα 3: 500 ευρώ

2) Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δίνεται δώρο η νέα φανέλα της ομάδας μας.

3) Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δίνεται δώρο ΚΑΙ ένα παιδικό διαρκείας (από 5 ως 15 χρόνων) στις Θύρες 2, 4, 7.

Σημεία Πώλησης και Εξυπηρέτησης: Το Γραφείο Διαχείρισης στο γήπεδο Περιστερίου από Δευτέρα ως Παρασκευή 12.00 – 20.00 και Σάββατο 10.00 – 14.00.

Το Προπονητικό Κέντρο Μαζαράκη (ισόγειο) από Δευτέρα ως Παρασκευή 10.00-14.00.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 5757409, 210 5777706».

Ετικέτες

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους διοργανωτές του 2ου τουρνουά του Δικτύου Σχολών του Ατρόμητου «Τάκης Μιχαλέτος» και ειδικά τον κ. Τόλη Αποστόλου για την άψογη διοργάνωση και το ενδιαφέρων που επέδειξε καθόλη την διάρκεια του, τόσο για τα παιδιά αλλά και για την ομαλή διεξαγωγή με μοναδικό γνώμονα την διασκέδαση αλλά και την ασφάλεια όλων των αποστολών των ομάδων, εξέδωσε ο Α.Ο. Μυκόνου.

 

Η ανακοίνωση:

"O Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι εργάζονται στον Α.Ο. Μυκόνου αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν τους διοργανωτές του 2ου τουρνουά του Δικτύου Σχολών του Ατρόμητου «Τάκης Μιχαλέτος» και ειδικά τον κ. Τόλη Αποστόλου για την άψογη διοργάνωση και το ενδιαφέρων που επέδειξε καθόλη την διάρκεια του, τόσο για τα παιδιά αλλά και για την ομαλή διεξαγωγή με μοναδικό γνώμονα την διασκέδαση αλλά και την ασφάλεια όλων των αποστολών των ομάδων".

Ετικέτες

Ο άνθρωπος που κατάφερε να οδηγήσει τον ΑΟ Περιστερίου σε πορεία πρωταθλητισμού συμφώνησε με την διοίκηση προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα.

 

 

Ο λόγος για τον Κώστα Αρζένη ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Όμιλο. Η δουλειά που πραγματοποίησε ήταν εξαιρετική και ήδη ξεκινάει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας