Τελευταία ενημέρωση 10:20, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο ΓΣΠ μπήκε με το δεξί στα Play Out και κατάφερε μία σημαντική νίκη απέναντι στον Ηρακλή με 4-12 ! Οι άνδρες του Αρσένη Μαρούλη , από το πρώτο κιόλας λεπτό απέδειξαν ότι δεν ήρθαν για να χάσουν και προηγήθηκαν στο σκορ. Πολύ καλές άμυνες από τους Περιστεριώτες, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν σχεδόν και όλες τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στην επίθεση . Αυτό τον πρώτο νικηφόρο αγώνα της ομάδας παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Π. Φίλιππος Κότσης και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Τζένη Γαλάνη.

Επίσης τρανή απόδειξη της συνεχιζόμενης πορείας της Περιστεριώτικης Υδατοσφαίρισης ήταν και η παρουσία στην κερκίδα του πρώτου εφόρου του Γ.Σ.Π. Άκη Λιγνού και του προτελευταίου Αντρέα Λουκόπουλου, αποδεικνύοντας ότι το όραμα και η προσπάθεια βρίσκει συνεχιστές. Στο κάλεσμα για στήριξη της προσπάθειας για παραμονή στην Α2 ανταποκρίθηκαν αρκετοί φίλοι του Συλλόγου από την ομάδα των οργανωμένων φιλάθλων Fentagin , οι οποίοι στήριξαν με τον μοναδικό δικό τους τρόπο την προσπάθεια του Πρεσβευτή της πόλης μας!

Εκ μέρους των εφόρων του τμήματος ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους οργανωμένους φίλους που βρέθηκαν στην κερκίδα για να φωνάξουν «Περιστέρι» μαζί με τους αθλητές του ΓΣΠ. Την Κυριακή στις 17:00 (ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΣΧΎΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ), ο Γ.Σ.Π. δίνει τον τελευταίο αγώνα του στο κολυμβητήριο Περιστερίου με τον ΟΦΗ. Για ακόμα μία φορά , θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι της αθλητικής ιστορίας και κουλτούρας της πόλης μας και να βρεθούμε έγκαιρα στο κολυμβητήριο για να φωνάξουμε «Forza ΓΣΠάρα» , βοηθώντας την ομάδα της καρδιάς μας να κερδίσει ακόμα έναν πολύτιμο αγώνα!

Τα γκολ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή έβαλαν οι : Πετρόχειλος (2) , Κοράκης (2), Κουκουμάκης (4) , Κυπραίος (4). Το PeristeriSports έχει στην διάθεσή του και το φύλλο αγώνα το οποίο και μοιράζεται με όλους τους φίλους της ομάδας. Καλή συνέχεια στην ΓΣΠάρα μας !

Ετικέτες

Άνοιξε το Σάββατο (16/7) το απόγευμα η αυλαία των αγώνων του Ομίλου των Πλέι Άουτ της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών, στο κολυμβητήριο Περιστερίου, με τον ΓΣΠ να παίρνει μια σπουδαία νίκη με 12- επί του Ηρακλή και να παίρνει προβάδισμα παραμονής στην Α2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

Ηλυσιακός - ΟΦΗ 2-3, Ιωνικός - ΝΟ Λάρισας 15-11, Ηρακλής - ΓΣ Περιστερίου 4-12.

 

Ετικέτες

Ένα δυνατό φιλικό έκλεισε η Κηπούπολη Περιστερίου για την προετοιμασία της.

 

Θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Περιστερίου στις 14 Σεπτεμβρίου στην έδρα της.

Ετικέτες

Φιλικό με τον Φοίνικα

Ένα δυνατό φιλικό έκλεισε ο Ηρακλής Περιστερίου για την προετοιμασία του.

 

Θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Περιστερίου στις 4 Σεπτεμβρίου στην έδρα του.

Ετικέτες

Παρουσία του Δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 η τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών του Δήμου.

Ο Οργανισμός Αθλητισμού του Δήμου μας βράβευσε 327 αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν την προηγούμενη αθλητική σεζόν.
Ανάμεσα σε αυτούς και τα δικά μας παιδιά:

• Η Αναστασία Μπανιά (3η Πανελληνιονίκης στα 10000μ. Βάδην Νεανίδων).
• Η Σπυριδούλα Φωτίου (3η Πανελληνιονίκης στα 3000μ Βάδην Παγκορασίδων Α΄) &
• Η Ιωάννα Μαρτίνη (4η Πανελληνιονίκης στα 3000μ Βάδην Παγκορασίδων Α΄).

Συγχαρητήρια σε όλους: τους αθλητές που συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους, τους προπονητές, τους γονείς και τη διοίκηση του Ομίλου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας