Τελευταία ενημέρωση 21:28, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Εντυπωσιακή είναι η ανάρρωση του Θεoλόγου Κάργιαννη! Ο 17άχρονος αθλητής του ΓΣΠ που είχε υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού στο δεξί γόνατο και είχε χειρουργηθεί στις 6/5 απο τον γιατρό κ. Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλο, υποβλήθηκε σήμερα σε εξειδικευμένες μετρήσεις, οι οποίες έδειξαν ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση!

 Ο φυσικοθεραπευτής του ΓΣΠ, Μανώλης Παπαμανώλης, υπό την επίβλεψη του οποίου έγιναν οι μετρήσεις στον αθλητή, δήλωσε ενθουσιασμένος, τόσο με την κατάσταση του γονάτου όσο και με την ανταπόκριση του νεαρού αθλητή στην αποθεραπεία.

Ο ΓΣΠ αποδεικνύει και σε αυτόν τον τομέα ότι βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, προσφέροντας στους αθλητές τους την καλύτερη δυνατή κάλυψη και σε άτυχες στιγμές.

Ετικέτες

Ανακοίνωση με τις ημερομηνίες που ξεκινούν προετοιμασία τα τμήματα του, εξέδωσε ο Ηρακλής Περιστερίου.

Η ανακοίνωση:

"Σας ανακοινώνουμε ότι η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 22/8/2016 και ώρα 20:00.
Η προετοιμασία του Εφηβικού τμήματος θα ξεκινήσει την Τετάρτη 24/8/2016 και ώρα 21:15.
Η προετοιμασία του Παιδικού τμήματος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 29/8/2016 και ώρα 21:00.
Τα τμήματα Παμπαιδικό, junior kai projunior θα ξεκινήσουν από τις 5/9/2016, τις ώρες προπονήσεων τους".

Ετικέτες

Το πρώτο εκπαιδευτικό δίτερμα διάρκειας εξήντα λεπτών έπαιξαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου στα Χάνια του Πηλίου.

Χωρίστηκαν στους «μπλε» και στους «κίτρινους», με νικητές τους «μπλε» με 4-1. Δύο γκολ πέτυχε ο Παπαδόπουλος και από ένα οι Λημνιός, Μπάγκα.

Για  τους «κίτρινους» σκόραρε ο Ούμπιντες (φωτό) που έχασε πέναλτι (το απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ).

Οι παίκτες προπονήθηκαν και το πρωί με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μίλος Στόιτσεφ.

Ετικέτες

Ο Βασίλης Λόης , ο ένας από τους τρεις εφόρους του Γ.Σ.Π. , ήταν αυτός που του έτυχε ο κλήρος να μείνει στα μετόπισθεν και να μην ακολουθήσει την ανδρική ομάδα του Γ.Σ.Π. στο Ηράκλειο της Κρήτης. Έμεινε στο Περιστέρι για να παρακολουθεί τα υπόλοιπα τμήματα της Υδατοσφαίρισης. Και όχι μόνο αυτό αλλά αμέσως μετά , όταν η ομάδα επέστρεψε στην πόλη μας , ο Βασίλης λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκάστηκε να ταξιδέψει εκτός Αθηνών για μία εβδομάδα.

Βασίλη πως είναι τελικά να το ζεις από απόσταση?

"Θα ήθελα να ήμουν εκεί .... Όλη η προσπάθεια της χρονιάς ήταν συμπυκνωμένη σε αυτό το τριήμερο στην Κρήτη. Από την άλλη ο Γιάννης (Φέγγος) έκανε live μετάδοση του σκορ μέσα από την ανοικτή ομάδα μας στο Facebook. Υπήρξαν φορές που το κινητό ήτανε βαρύ στα χέρια μου".

Φαντάζομαι όπως στο παιχνίδι με την Λάρισα...

"Εκεί κόντεψα να τρελαθώ...Φαντάζομαι τα συναισθήματα που θα είχε ο Αρσένης και τα παιδιά στην Κρήτη. Εκεί ίσως να είπα ότι ευτυχώς που δεν είμαι κοντά για να τους δω... Είμαστε πολύ δεμένη ομάδα ... ήξερα ότι όλοι θα ήταν στεναχωρημένοι ... πραγματικά ένοιωσα άσχημα. Πήρα τον Γιάννη και τον Μπάμπη τηλέφωνο και τους άκουσα προβληματισμένους. Εκεί το κινητό μου σίγουρα ζύγιζε έναν τόνο".

Στην συνέχεια όμως το βάρος άρχισε να φεύγει....

"Τους το είπα και από το τηλέφωνο ... «Πιστέψτε το η ομάδα θα μείνει στην Α2 ... είμαστε πολύ καλοί... τα παιδιά μπορούν αρκεί να το πιστέψουν». Και ευτυχώς έτσι έγινε...με πήρε ο Γιάννης το ίδιο απόγευμα και μου είπε « υποσχέθηκαν ότι θα πάρουν και τα 3 παιχνίδια ... και θα δεις ότι θα το κάνουν»! Και το έκαναν! Η νίκη με το Ρέθυμνο έκανε όλους μας να γεμίσουμε αισιοδοξία και στην συνέχεια όλα κλείδωσαν με την νίκη επί του Ιωνικού! Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό δεν είχε σχέση πλέον με την παραμονή στην Α2 αλλά η νίκη ήταν συνέχεια της υπόσχεσης των παιδιών".

Φαίνεται ότι τελικά το έζησες το ίδιο έντονα...

"Το έζησα τόσο έντονα όσο έντονο είναι το ενδιαφέρον μου για την ομάδα, τον Σύλλογο , την προσπάθεια και την πόλη. Και δεν είμαι ο μόνος ...!!! Έτσι είμαστε εμείς που ανήκουμε στην οικογένεια της Περιστεριώτικης υδατοσφαίρισης . Άνθρωποι παθιασμένοι με το άθλημα και το Περιστέρι! Αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία μας. Φέτος είδαμε οικογένειες με μικρά παιδιά να ταξιδεύουν στην Χαλκίδα για να στηρίξουν την ομάδα, να πηγαίνουν στην Πάτρα , στην Λάρισα. Δύο αθλητές μας από τους Μίνι Παίδες και Παίδες πήγαν να δουν τα παιχνίδια στην Κρήτη, το τμήμα των Προμίνι μας πανηγύριζε στην παραλία στο Αλεποχώρι όπου είχαν πάει όλοι μαζί για μπάνιο , οι οργανωμένοι φίλαθλοι Fentagin ήρθαν και στήριξαν στον σημαντικό αγώνα με τον Ηρακλή , εγώ και οι υπόλοιποι έφοροι μιλάγαμε στο τηλέφωνο και κλαίγαμε όταν πήραμε τον αγώνα παραμονής. Το έζησα έντονα γιατί το έζησα παρέα με πολλούς ακόμα, άσχετα με την απόσταση που υπήρχε μεταξύ μας".

Για την νέα σεζόν τι βλέπεις?

"Η ομάδα έχει μπει σε μία καλή πορεία. Λίγη βοήθεια θέλουμε και όλα θα πάνε καλά. Τώρα πλέον είμαστε πολλοί και όπως έχουμε πει και υποσχεθεί « Η Ομάδα ποτέ μόνη της» ...και η ομάδα πλέον έχει ένα ολόκληρο Περιστέρι να την στηρίζει! Θα πάμε καλά!".

Ετικέτες

Πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι τα 20 παλικάρια-πολίστες του ΓΣΠ που κατάφεραν να υλοποιήσουν τον πολύ μεγάλο στόχο της περιστεριώτικης ομάδας στην Α2 του Water Polo βάζοντας τα πιο γερά θεμέλια για τις επόμενες χρονιές.

Είκοσι παλικάρια που προέτρεψαν το πάθος και το μεράκι, δουλεύοντας  μαζί με τον προπονητή τους Αρσένη Μαρούλη υπό δύσκολες συνθήκες και τιμώντας το σκουφάκι του «ΓουΣουΠου» που αναδεικνύεται πλέον σε πρωτεύουσα δύναμη στην Δυτική Αθήνα. 

Είναι λοιπόν οι:

Σπύρος Παπαδημητρίου

Γιώργος Πουλιόπουλος

Στέφανος Φαφαλιός

Αντώνης Σκαρπέλης

Γαβριήλ Γαβριηλίδης

Αντώνης Τσολακίδης

Χριστόφορος Σιράπογλου

Βαγγέλης Λίτσας

Δήμος Κυπραίος

Σταύρος Πετρόχειλος

Γιώργος Κοράκης

Κωνσταντίνος Κουκουμάκης

Γιώργος Καλαμάρης

Γιάννης Στέλλας

Μάρκελλος Κολάρος

Μιχάλης  Ξανθόπουλος

Δημήτρης Ζαχαριουδάκης

Γιώργος Μαργαρίτης

  Ηλίας Γιαννουλάτος

 Τάσος Γιαννόπουλος

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας