Τελευταία ενημέρωση 05:41, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τέσσερα κορίτσια από την ακαδημία του Φίλιππου Περιστερίου κλήθηκαν στην μικτή ΕΣΚΑ 2016-17 μετά την πρώτη επιλογή του Ιουνίου επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.

 Συγκεκριμένα είναι οι γεννηθέντες 2003 Ελευθερία Πολυζώτη, Ελισσάβετ Ποθητού και οι γεννηθέντες το 2004 Διαμάντω Αλεξία και Βάσω Ιωάννου.

Ετικέτες

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των καθισμάτων στο νέο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών, την ερχόμενη εβδομάδα έρχονται οι βατήρες από το εξωτερικό και θα τοποθετηθούν στη μεγάλη πισίνα.

Την περασμένη εβδομάδα εξοπλίστηκαν οι χώροι με τα απαιτούμενα γραφεία και μέχρι τον Σεπτέμβριο θα το παραδώσει στον Δήμο η κατασκευάστρια εταιρεία. Επόμενη φάση η άδεια λειτουργίας του κολυμβητήριου και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις...

Ετικέτες

Στην μικτή ΕΣΚΑ 2016-17 κλήθηκε η μπασκετμπολίστρια του ΓΣΠ Μαρία Γκουρτσιάνη η οποία έχει γεννηθεί το 2003 και είναι ένα από τα πολλά ταλαντούχα κορίτσια που έχει στο δυναμικό της η ακαδημία του περιστεριώτικου συλλόγου.

Ετικέτες

Στη Νέα Σμύρνη θα πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς οριστικοποιήθηκε σήμερα η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Πανιώνιο στις 14 Αυγούστου και ώρα 19.00.

Ετικέτες

Εντυπωσιακή είναι η ανάρρωση του Θεoλόγου Κάργιαννη! Ο 17άχρονος αθλητής του ΓΣΠ που είχε υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού στο δεξί γόνατο και είχε χειρουργηθεί στις 6/5 απο τον γιατρό κ. Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλο, υποβλήθηκε σήμερα σε εξειδικευμένες μετρήσεις, οι οποίες έδειξαν ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση!

 Ο φυσικοθεραπευτής του ΓΣΠ, Μανώλης Παπαμανώλης, υπό την επίβλεψη του οποίου έγιναν οι μετρήσεις στον αθλητή, δήλωσε ενθουσιασμένος, τόσο με την κατάσταση του γονάτου όσο και με την ανταπόκριση του νεαρού αθλητή στην αποθεραπεία.

Ο ΓΣΠ αποδεικνύει και σε αυτόν τον τομέα ότι βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, προσφέροντας στους αθλητές τους την καλύτερη δυνατή κάλυψη και σε άτυχες στιγμές.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

Ήττα στην Αλσούπολη

14 Απρ 2024 Χρυσούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας