Τελευταία ενημέρωση 09:49, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η παλιά διοίκηση Βαφειάδη αποχώρησε εξ ολοκλήρου από την Ειρήνη Πετρούπολης αφήνοντάς την όμως σε καλά χέρια! Σε αυτά του πρώην προπονητή του Άγιου Ιερόθεου και νυν του Ηλυσιακού Ισίδωρου Σταυριανού και του Γιάννη Λαγκαδινού!

Φυσικά ο Σταυριανός θα συνεχίσει να είναι προπονητή στον Ηλυσιακό όπως και ο Λαγκαδινός θα αγωνίζεται κανονικά στο Ρουφ, αλλά παράλληλα θα τρέχουν και οι δύο το νέο πρότζεκτ που αναγεννάται στην Ειρήνη.

Η αντρική ομάδα θα πλαισιώνεται από μικρά παιδιά που θα προέρχονται από τις ακαδημίες, αλλά και από ποδοσφαιριστές της περιοχής και όπως τονίζει και ο ίδιος ο Σταυριανός θα προσπαθήσουν να περάσουν μία άλλη νοοτροπία.  

 

Ετικέτες

Την επόμενη Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 18.00 αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του ΑΟ Περιστερίου για την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά τα φιλικά που θα δώσει ο Όμιλος στην προετοιμασία, εκείνα είναι τα εξής:

 20/8 Αγιαξ Ταυρου εντος

 24/8 Αλιμος εντος
 27/8 Χαϊδάρι εκτος

31/8 Χαραυγιακός εκτός

 3/9 Πετράλωνα εκτός

 
 7/9 Ηλυσιακός εκτός
 
 10/9 Ατρομητο Πειραια εκτος

 

Ετικέτες
Ο Γιώργος Καλαμάρης ήταν μία νέα προσθήκη στην ανδρική ομάδα του Γ.Σ.Π.. Πετύχαμε τον φουνταριστό του Περιστερίου στο τηλέφωνο και του ζητήσαμε να μας πει λίγα λόγια για την φετινή χρονιά.
 
Avαλυτικά η δήλωση του:
 
«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Αρσένη , τους συμπαίχτες μου και όλους όσους βοήθησαν στο να επιτευχθεί ο στόχος που ήταν η παραμονή μας στην Α2 ! Ως νέο μέλος στην οικογένεια του Γ.Σ.Π. έχω μόνο καλά πράγματα να θυμάμαι μετά την επιτυχημένη μας πορεία . Είχαμε ανθρώπους που ήταν δίπλα μας σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και μιλάω συγκεκριμένα για τους εφόρους μας, που ήταν πραγματικά ακούραστοι και πάντα με χαμόγελο . Όσο αφορά την αγωνιστική μας χρόνια ως νεανική ομάδα και σχετικά άγνωστοι μεταξύ μας ήταν λίγο δύσκολη η αρχή ... αλλά κάτω από την προπόνηση και τις οδηγίες του Αρσένη καταφέραμε να δέσουμε και να βγάλουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν.
 
Κάθε παιχνίδι το παλέψαμε στα ίσα. Είχαμε αντιπάλους ομάδες που είχαν έμπειρους παίχτες και στην συνέχεια πρωταγωνίστησαν στην Α2. Η μάχη όμως που κερδίσαμε ήταν αυτή στην Κρήτη, στον όμιλο των play out . Που μετά από μια δύσκολη ήττα με την Λάρισα, η ομάδα ανέκαμψε και έδειξε χαρακτήρα νικώντας τα 3 τελευταία παιχνίδια . Θα ευχηθώ στην ομάδα να έχει περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον καθώς όταν ένας σύλλογος έχει καλούς προπονητές, εφόρους , έχει κόσμο που ακολουθεί, ένας σύλλογος που δίνει βάση στις ακαδημίες... η επιτυχία είναι σίγουρη . Τέλος θα πρέπει η πολιτεία και ο κόσμος του Περιστερίου να δείξει την προσοχή και την αγάπη που αξίζει το water polo καθώς είναι ένα άθλημα το οποίο φέρνει μόνο επιτυχίες στην χώρα μας».
 
 
Ετικέτες

Μια ακόμη αξιόπιστη  προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του έκανε ο Άγιος Ιερόθεος εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής.

Ετικέτες

Tρεις νέους προπονητές για τα τμήματα του ανακοίνωσε ο Ηρακλής Περιστερίου. Ο λόγος για τους Πέτρου Πέτρο, Κούμπαρη Διονύσιο και Παπαχρήστο Ευάγγελο.

Η ανακοίνωση:

"Ο Α.Π.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του για την ποδοσφαιρική χρονιά 2016-17 με τους παρακάτω προπονητές: Πέτρου Πέτρο, Κούμπαρη Διονύσιο και Παπαχρήστο Ευάγγελο".

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας