Τελευταία ενημέρωση 16:35, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στις 22 Αυγουστου ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα περίοδο η Τόλμη.

Ετικέτες

Ολοκληρώθηκε σήμερα με δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) το Β’ Στάδιο προετοιμασίας του Ατρόμητου στα Χάνια του Πηλίου.

Προς το τέλος της απογευματινής προπόνησης αποχώρησε ο Ματέι επειδή ένιωσε ενόχληση στον τένοντα του δικεφάλου που προέρχεται από κούραση. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο το πρωί οι παίκτες θα κάνουν χαλάρωμα στα Χάνια, θα γευματίσουν κι έπειτα θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Λάρισα για το φιλικό παιχνίδι με την τοπική ομάδα στο AEL FC ARENA που θα ξεκινήσει στις 18.45.

Η κατάσταση του Ματέι θα εκτιμηθεί το πρωί κι ενδεχομένως να προφυλαχθεί από τον φιλικό παιχνίδι.

Η αποστολή αμέσως μετά τον αγώνα θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Ετικέτες

Μια μυθική φιλοξενία στο ξενοδοχείο «Μύθος» στο Ελατοχώρι απόλαυσε η ομάδα του Ατρόμητου Κ20 που πραγματοποίησε για δεύτερη χρονιά την προετοιμασίας της στο ορεινό θέρετρο του νομού Πιερίας.

Σε ανακοίνωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμηξτου αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και οι συνοδοί του Ατρόμητου Κ20 ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση του ξενοδοχείου «Μύθος» στο Ελατοχώρι, το υπαλληλικό προσωπικό και τον chef κ.Γιάννη για τη άψογη και οικογενειακή φιλοξενία σε όλα τα μέλη της αποστολής».

Στο διάστημα της παραμονής της η Κ20 έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια με τον Εθνικό Κεραμιδίου και την Πύδνα Κίτρους που βοήθησαν τον προπονητή Γιώργο Κορακάκη και τους συνεργάτες του να βγάλουν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ετικέτες

Με το ρητό του αρχαίου φιλόσοφου Αριστοτέλη,"τα αγαθά κόποις κτώνται" επιβραβεύει ο Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ, τους αθλητές και τους προπονητές της τεχνικής κολύμβησης, για την τεράστια χαρά που πρόσφεραν σε όλη την ομάδα, βγαίνοντας ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016, σε σύνολο 26 σωματείων. 

 Μέσα από πολύ και σκληρή δουλειά, με μεθοδικότητα, αποφασιστικότητα, ταπεινότητα, υπευθυνότητα και κυρίως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, αθλητές – προπονητές – διοίκηση, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στα κολυμβητικά δρώμενα και εδραίωσαν τη θέση τους στην κορυφή, για μια ακόμη φορά.  Μια θέση, την οποία ανέβηκαν σιγά – σιγά και με σταθερότητα (μέσα στην τριάδα τα τελευταία 4 χρόνια των πρωταθλημάτων Ελλάδος) και που στο τέλος κατέκτησαν.

 Και όπως είπε ο Έλληνας συγγραφέας Μανώλης Δουκίδης:   «Αυτό που μετράει δεν είναι η επιθυμία σου για να νικήσεις και να πετύχεις. Όλοι έχουν τέτοιες επιθυμίες. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η αποφασιστικότητά σου να δουλέψεις σκληρά για να εκπληρώσεις την επιθυμία σου να πετύχεις».  Και αυτό ακριβώς έπραξαν οι πρωταθλητές μας.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ, στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος 2016 στη γενική κατάταξη, πρωταθλητής στην 2κατηγορία γυναικών και  4ος στους Άνδρες.

 

Ειδικότερα  κατακτήθηκαν  17 μετάλλια (6 χρυσά, 3 ασημένια, 8 χάλκινα) και 15 ακόμα θέσεις στους τελικούς.    Χρυσό μετάλλιο κέρδισαν οι:  3
Αγαπητού Βασιλεία στα 800μ. επιφάνεια γυναικών,  Αρκούδη Ελευθερία στα 400μ. υποβρύχιο γυναικών, Μαρίνος Ευάγγελος στα 50μ.
και 100μ. biffins ανδρών, Παπαδοπούλου Νικολέτα στα 100μ. υποβρύχιο γυναικών και Αγαπητού Βασ., Κολλιπέτρη Φανή, Παπαδοπούλου Νικ.,  Νησιώτη Αλεξάνδρα στα 4 Χ 100μ. επιφάνεια γυναικών. Ασημένιο μετάλλιο οι: Αγαπητού Βασιλεία στα 400μ. επιφάνεια γυναικών, Αρκούδη Ελευθερία
στα 100μ. υποβρύχιο γυναικών, Νησιώτη Αλεξάνδρα στα 200μ. επιφάνεια γυναικών.  Χάλκινο μετάλλιο οι: Βλάχου Ουρανία στα 100μ. υποβρύχιο γυναικών, Μαρίνος Ευάγγελος στα 50μ. άπνοη ανδρών, Νησιώτη Αλεξάνδρα στα 400μ. επιφάνεια γυναικών, Παπαδοπούλου Νικολέτα στα 50μ. άπνοη και 400μ. υποβρύχιο γυναικών, Δανέλης Χριστόφορος, Σταυρίδης Ευάγγελος, Κολλιπέτρης Βασίλης, Τσιρώνης Μιχάλης στα 4 Χ 200μ. επιφάνεια ανδρών, Σταυρίδης Βαγ., Τσιρώνης Μιχ., Κολλιπέτρης Βασ., Μαρίνος Βαγ. στα 4 Χ 100μ. επιφάνεια ανδρών και Αγαπητού Βασ., Παπαδοπούλου Νικ., Αρκούδη Ελευθ, Νησιώτη Αλεξ. στα 4 Χ 200μ. επιφάνεια γυναικών.

Εκτός όμως από τα μετάλλια 3 από τους αθλητές έκαναν πανελλήνιο ρεκόρ.  Ο Μαρίνος Βαγγέλης στα 50μ. διπλά πέδιλα και Π.Ρ ΑΝΔΡΩΝ με χρόνο 00:19:39 και στα 100μ. διπλά πέδιλα Π.Ρ. ΑΝΔΡΩΝ με χρόνο 00:43:14, ο Τσιρώνης Μιχάλης στα 200μ. επιφ. Π.Ρ. ΕΦΗΒΩΝ με χρόνο 01:24:88 και Κολλιπέτρης Βασίλης στα 200μ. επιφ. Π.Ρ. ΠΑΙΔΩΝ με χρόνο 01:27:41.  Σημειώνεται δε, ότι τα Π.Ρ. ΑΝΔΡΩΝ του αθλητή  Μαρίνου Βαγγέλη είναι και ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΡΕΚΟΡ.

Ετικέτες

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης κατηγοριών και προαγωνιστικών ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου με σπουδαίες επιδόσεις και πολλά ρεκόρ. Αποτέλεσμα καλής δουλειάς χαρακτήρισε το Ευρωπαϊκό ρεκόρ που πέτυχε στα 100μ. υποβρύχιο η Σοφία Κτενά, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ. 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας