Τελευταία ενημέρωση 02:43, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Χριστόφορος Σιράπογλου, ο περιφερειακός του Γ.Σ.Π. μιλάει  στο Peristerisports για την προσπάθεια της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια:

Ετικέτες

Τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Φοίνικας Περιστερίου. Αυτοί είναι οι Καρδάμης Κωνσταντίνος (2000, αμυντικός από Ατρόμητο Αθηνών),
Ζαχαράκης Γιώργος (2000, αμυντικός από Ατρόμητο Αθηνών), Γιάτας Ηλίας (2000, αμυντικός από Ατρόμητο Αθηνών) και  Μάζης Σωτήρης (1994, μεσοεπιθετικός από Α.Ο. Φιλιππιάδας)

Η ανακοίνωση:

"Τέσσερις (4) ακόμα προσθήκες στο ρόστερ της, είναι σε θέση να ανακοινώσει η ομάδα μας. Πρόκειται για τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές που παραχωρήθηκαν από την Κ17 του Ατρομήτου Αθηνών, οι οποίοι θα στελεχώσουν παράλληλα και την ομάδα του Εφηβικού, και έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που μεταγράφηκε από την ομάδα του Α.Ο. Φιλιππιάδας Πρεβέζης.

Πιο συγκεκριμένα με την φανέλα του Φοίνικα Περιστερίου από τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται οι:

Καρδάμης Κωνσταντίνος (2000, αμυντικός από Ατρόμητο Αθηνών)
Ζαχαράκης Γιώργος (2000, αμυντικός από Ατρόμητο Αθηνών)
Γιάτας Ηλίας (2000, αμυντικός από Ατρόμητο Αθηνών)
Μάζης Σωτήρης (1994, μεσοεπιθετικός από Α.Ο. Φιλιππιάδας)

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Ατρομήτου Αθηνών και το τεχνικό τιμ της ομάδας Κ17 για την συνεργασία που είχαμε, καθώς και για την παραχώρηση των τριών παραπάνω ποδοσφαιριστών".

Ετικέτες

Στις 24 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Κηπούπολη, έχοντας αρκετές φιλοδοξίες και όνειρα.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας μέχρι τότε, η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου θα έχει αποκτήσει έναν ακόμη παίκτη που θα την βοηθήσει να δυναμώσει το ρόστερ της.

Ετικέτες

Η γυναικεία ομάδα του Τρίτωνα ετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα στην Α’ΕΣΚΑ, με την Ελένη Θεοδώρου να παραμένει στο «τιμόνι», ενώ ο σύλλογος προχώρησε και στην ενίσχυση του ρόστερ του, αποκτώντας τρεις παίκτριες από τον ΓΣΠ.

 Ο λόγος για τις Στέλλα Λιναρά, Ειρήνη Φρέρη και Αγάθη Σωτηροπούλου οι οποίες αγωνιζόταν στον Γ.Σ. Περιστερίου και το καλοκαίρι αποχώρησαν από την ομάδα.

Ετικέτες

Τις δικές του ευχές έδωσε μέσω μηνύματος του στο Facebook, o Ανδρέας Παχατουρίδης στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Περιστερίου "Ειρήνη", Λευτέρη Πετρούνια για την πρόκριση του στον τελικό τον Ολυμπιακών αγώνων στους κρίκους.

"Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Περιστερίου "Ειρήνη" Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε πως είναι το φαβορί για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Ο Πρωταθλητής μας συγκέντρωσε 15.833 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην κορυφή και εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκρισή του στον τελικό του αγωνίσματος. Τον ευχαριστούμε για όλες αυτές τις στιγμές εθνικής υπερηφάνειας και του ευχόμαστε να μας επιφυλάσσει πολλές ακόμα τέτοιες" έγραψε ο Δήμαρχος Περιστερίου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας