Τελευταία ενημέρωση 19:51, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στο Περιστέρι από τον «Δικέφαλο του Βορρά» την Τετάρτη (10/8).

Αυτό βέβαια δεν μείωσε την συνολική εικόνα του «αστεριού», καθώς μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι Θεσσαλονικείς έλεγαν τα καλύτερα για την ομάδα της πόλης μας, την ώρα που αποχωρούσαν από το γήπεδο.

«Ο Ατρόμητος έχει όλο το μέλλον μπροστά του και το απέδειξε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», «Χρειάστηκε να αλλάξει όλη την ομάδα ο Δέλλας για να πάρουμε τη νίκη στο τέλος» και «Είναι σίγουρο ότι ο Ατρόμητος θα κάνει καλή πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο», ήταν μερικά από τα εγκωμιαστικά σχόλια για την ομάδα της πόλης μας, από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ετικέτες

 Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Κ17 στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της περιόδου 2016-17.

Ετικέτες

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας χρονιάς ετοιμάζεται να δώσει ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος προετοιμάζεται για την ιστορική συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ετικέτες

 Οι Fentagin θυμήθηκαν κάτι που πολλοί έχουν ξεχάσει.

Ετικέτες

Η απώλεια της ανόδου πείσμωσε περισσότερη τη διοίκηση της Άμιλλας που κινείται πάλι προς την ίδια κατεύθυνση: Να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα καταφέρει να κάνει τον στόχο αυτόν πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τους erasitexnes365 στην ομάδα συνεχίζουν οι Κώστας Ασημακόπουλος και Λεωνίδας Δέγκλερης.

Ο Ασημακόπουλος είναι 25 ετών και αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας. Ο 30χρονος Δέγκλερης είναι από τους πρώτους σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας