Τελευταία ενημέρωση 09:51, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μια νέα εποχή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχαν διαραγεί ποτέ οι σχέσεις, σηματοδοτεί η συνάντηση που είχαν πρόσφατα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος, στελέχη του Ήφαιστου με τον Τόλη Αποστόλου τεχνικό διευθυντή των υποδομών της ΠΑΕ αλλά και την «ψυχή» του Ερασιτέχνη Ατρόμητου Θανάση Κασπίρη.

Ο αντιπρόεδρος Άρης Λάππας και ο γενικός αρχηγός Νίκος Δεμίρης επεδίωξαν την συνάντηση και έγιναν δεκτοί με χαρά από τους ανθρώπους του Ατρόμητου. Στην συνάντηση αυτή παρουσία και του γενικού αρχηγού της Κ20 του Ατρόμητου Σίμου Συμεωνίδη συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Κατά καιρούς πολλά έχουν λεχθεί για τις σχέσεις των περιστεριώτικων σωματείων με τον Ατρόμητο. Ο Ήφαιστος έκανε την αρχή και μπράβο του. Ζήτησε την βοήθεια και την συνεργασία της μεγαλύτερης ομάδας της πόλης μας που μας εκπροσωπεί σε Ελλάδα και σε Ευρώπη και την πήρε. Έτσι «λέει» η σωστή σειρά των πραγμάτων!

Το παράδειγμα του ας και ακολουθήσουν και άλλοι. Ο Ήφαιστος άνοιξε το δρόμο!.

Ετικέτες

Στις 24 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Κηπούπολη, έχοντας αρκετές φιλοδοξίες και όνειρα.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας μέχρι τότε, η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου θα έχει αποκτήσει έναν ακόμη παίκτη που θα την βοηθήσει να δυναμώσει το ρόστερ της. 

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα της Δυτικής Αττικής που συμμετέχει στην Α΄ Εθνική του γυναικείου πρωταθλήματος. Η ομάδα του Περιστερίου είναι μια από τις καλύτερες της κατηγορίας της και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη με την ενίσχυση νεαρών παικτριών.

Το ίδιο θα κάνει και φέτος.Οι Νεανιδες θα ξεκινήσουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, με στόχο να δυναμώσουν. Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου και αναμένεται να είναι φέτος ακόμη πιο δυνατός και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα Γυναικών της Α΄ Εθνικής.

Στο τιμονι της Γυναικειας ομαδας αλλα και στις Νεανιδες θα είναι η Κοντομίχη, ενω η Τραγου θα ειναι στις Κορασιδες.

Ετικέτες

Την ερχόμενη Τετάρτη 17 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Φοίνικα για τη νέα περίοδο στο γήπεδο Χωράφας. Η συγκέντρωση προγραμματίστηκε για τις 19.30 και μετά τις καθιερωμένες ευχές θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

Εκτός όμως από τις προπονήσεις θα υπάρχουν και φιλικά προετοιμασίας, όπου ο Κώστας Ζαμπέτας θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση των παικτών του.

Αναλυτικά τα φιλικά:

 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 3/9 ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΔΑ

4/9 ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

6/9 ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

14/9 ΜΕ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

*ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΦΑ

Ετικέτες

Κατόπιν αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τα παράβολα ορισμένου χρόνου για τα σωματεία της Γ Εθνικής (ένα από αυτά είναι ο Άγιος Ιερόθεος) έχουν ως ακολούθως:

Για ένα (1) χρόνο εκατο (100) ευρώ

Για δύο (2) χρόνια ογδόντα (80) ευρώ

Για τρία (3) χρόνια εβδομήντα (70) ευρώ

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας